Treacle Moon The Raspberry Kiss douchegel.


Ondanks dat Treacle Moon een merk is waar in blogland al veel over geschreven is en ik het er zelf ook al eerder over heb gehad, kon ik het niet laten om mijn mening over de heerlijke 'The Raspberry Kiss' douchegel te geven. Een tijdje geleden liet ik mijn mening over de 'My Coconut Island' douchegel al horen (hier.) Echter heeft deze douchegel een hele andere, lekkere geur en wilde ik er graag wat meer over vertellen.De vloeistof van The Raspberry Kiss is snoep-roze en zo ziet hij er ook uit wanneer je hem op je douchepuff aanbrengt. De geur is ontzettend lekker, maar wel erg zoet. Je moet er dus van houden. Wat leuk is aan deze douchegel is dat ik er gelijk een sample bij kreeg van de bijbehorende bodylotion. Ik kende de bodylotions van Treacle Moon namelijk nog niet en kon deze hierdoor nog niet uittesten.

De geur van de douchegel blijft na het douchen bij mij niet zo hangen, al is dat bijna nooit zo. Maar door de bodylotion die er bij werd geleverd kon ik gelijk testen of de bodylotion wel lang zou blijven zitten, en já dat deed hij. Ik rook de bodylotion toen ik hem s' ochtends opsmeerde, maar toen ik s' avonds weer rook was de geur er nog steeds. De volgende dag was deze verdwenenen maar één keer aanbrengen per dag is dus voldoende. De volgende keer ga ik de bodylotion van dit merk zeker meenemen.


De ingrediëntenlijst is echter wat minder. De douchegel bevat namelijk alcohol, SLS en Parabenen. Nu heb ik hier zelf geen last van maar voor anderen kan dit wel een nadelig gevolg zijn van het douchen met dit product.


De douchegel schuimt net als 'My coconut island' ontzettend goed en hij maakt mijn huid gelijk zacht en laat het aangenaam voelen. Net als bij de vorige douchegel ben ik weer ontzettend enthousiast. De volgende keer ga ik bij de DM zeker weer ruiken aan de andere geuren die ik nog niet heb geprobeerd.

De douchegels van Treacle Moon zijn verkrijgbaar bij grotere fillialen van Albert Heijn én bij onder andere de DM. Voor een fles van 500 ML betaal je €4,95.

Wat vind jij van de douchegels van Treacle Moon?

24 opmerkingen

 1. Ik denk dat deze douchegel ietwat te zoet is voor mij. De kleur is vrolijk! Leuk dat de fles doorzichtig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh lijkt me heel lekker!
  Wat leuk dat je dit bij de AH kan kopen haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel erg benieuwd! Er wordt inderdaad lovend over geschreven.

  En trouwens, wat maakt het uit dat heel blogland erover heeft geschreven? Het is jouw blog en jouw blog is uniek en je schrijft wat jij wilt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je helemaal gelijk in. Al lees ik zelf liever dingen waar ik nog niet zo vaak wat over heb gelezen, vandaar!

   Verwijderen
 4. Ik vind de verpakking er zo leuk uitzien maar ik kan heel slecht tegen zulk soort geuren. Zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is echt heel lekker! Eén van mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De naam alleen al doet mij verlangen naar de geur
  klinkt zo heerlijk!

  liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze lijkt mij heel erg fijn! Moet nog steeds een keertje kijken of ze de producten hier ook in de AH hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh deze lijkt me echt heel fijn!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er uit als een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh ziet er een goede & leuke showergel uit, ik ga is kijken of ze hem bij mij in de AH in belgië hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. het is dat ik nog genoeg douchegels heb staan, anders had ik deze zeker ook gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat de geur van de douchegel niet heel de dag blijft hangen! Daarnaast lijkt hij me wel heerlijk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik heb hem ook, hij ruikt delicious.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. deze heb ik ook zo heerlijk! samen met de vanilla geur, die is ook erg lekker als je van warme zoete vanille geuren houd, de lavender versie vind ik persoonlijk een stuk minder lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn favoriete douchegels op dit moment, ik heb al een paar geuren gekocht, maar deze nog niet.
  Maar dat komt nog.

  BeantwoordenVerwijderen