Trind Beauty & the Beach voorjaar/zomer collectie 2014.


Een tijd geleden deelde ik het persbericht van de nieuwe Beauty & the Beach collectie van Trind al met jullie. Hier kon je de prachtige kleuren natuurlijk al zien, maar persoonlijk vind ik het zien van swatches erg fijn voordat ik een lak ook daadwerkelijk aanschaf. De Trind lakjes kosten €10,12 per stuk en voor die prijs zou het zonde zijn als een kleur achteraf gezien helemaal niet naar jouw wens is. De nieuwe collectie stelde mij zeker niet teleur en ik deel de swatches dan ook graag met jullie.De kleuren zijn van links naar rechts als volgt:
- Mellow Yellow: Zeer zonnig geel.
Appletini: Levendig groen met een zeer subtiele glinstering
Mint Julep: Prachtig turquoise die doet denken aan tropische stranden.
Miss O'Hara: Zeer verzadigd scarlet roze
Burst my bubble: Girly bubblegum roze
Surf's up: Diep, parelmoer blauw.


Sur'fs up, een diepe, parelmoer kleurige, blauwe lak. Deze lak is in het flesje prachtig, maar op mijn nagels is hij helaas wat minder. Ik heb op bovenstaande foto twee laagjes aangebracht en ik vind hem een beetje raar dekken. Vooral op mijn wijsvinger zit de kleur niet erg gelijk en krijg ik ditzelfde effect ook met meerdere laagjes. De shimmers zijn wel prachtig en ik denk dat deze kleur vooral op de tenen erg mooi is. Hier vallen dit soort kleine dingen namelijk nauwelijks op.


Mellow Yellow, zeer zonnig geel. Geel is een kleur die ik vrijwel nooit op mijn nagels draag omdat ik er gewoonweg niet van houd. Maar toen ik Mellow Yellow swatchte was ik toch wel érg enthousiast. Deze prachtige, gele kleur dekt in slechts twee laagjes volledig en hij droogt prachtig op. De kleur is intens, maar niet té intens.


Mint Julep, Prachtig turquoise die je doet denken aan tropische stranden. Mint Julep is een prachtige kleur die ik zelf wat meer lichtblauw vind dan turquoise. Deze lak dekt ook meer dan goed in slechts twee laagjes. Het kleurtje is erg opvallend, maar doordat hij wat lichter is, is dit goed te doen. Ik ga deze kleur in ieder geval veel dragen, of het nou zomer, herfst, lente of winter is.Appletini, levendig groen met een zeer subtiele glinstering. De glinstering in Aplletini is zeker subtiel, ik zag hem namelijk in het potje eerst nog niet. Wanneer je deze echt in de zon houd merk je wel dat hij is voorzien van een lichte shimmer en dit maakt de mooie, groene kleur nog net even wat specialer. Ook van Appletini heb ik slechts twee laagjes aangebracht waarmee hij volledig dekt.

Miss O'Hara, zeer verzadigd scarlet roze. Miss O'Hara is een kleur die perfect is voor onder andere valentijnsdag. Natuurlijk was dit gisteren al, maar dat betekend niet dat ik hem nu niet meer kan dragen. Dit is een perfecte balans tussen rood en roze waardoor ik hem geweldig vind. Wederom een kleur die ik veel verwacht te gaan dragen. Ook van Miss O'Hara heb ik slechts twee laagjes aangebracht.


Burst my bubble, girly bubblegum roze. We zijn alweer bij de laatste kleur aangekomen, en naar mijn mening is dit ook de mooiste kleur. Ik ben dol op girly, roze lakjes en deze kleur is werkelijk perfect. Met slechts twee laagjes dekt hij volledig, en zelfs met één laagje zag de dekking er prima uit. Veel verschil zag ik namelijk niet tussen één en twee laagjes.

Ik ben zoals jullie hebben kunnen lezen ontzettend enthousiast over de nieuwe collectie van Trind. De kleuren zijn misschien vrij standaard, maar toch hebben ze allemaal net even iets extra's wat ze naar mijn mening prachtig maakt.

Advies verkoopprijs voor éen flesje: €10,12.
Wat is jouw favoriete kleur van de nieuwe collectie?

24 opmerkingen

 1. Het mintkleurtje en het Scarlet roze zijn zeker mijn favorieten!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Appletini vind ik een gave kleur! Sowieso zijn alle kleuren heerlijk fris :-) Helemaal 'lente-proof'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze eerlijk gezegd allemaal wel erg mooi,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelfs het gele kleurtje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten hele mooie kleuren bij! De dekking is ook heel goed, altijd een groot pluspunt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat Mint Julep mijn favoriet is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die laatste kleur vind ik best wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave collectie is dit! Ik vind vooral Miss O'Hara, Mint Julep en Burst My Bubble erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleuren! De glans van alle lakjes is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het leuke kleurtjes, lekker vrolijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een vrolijke, felle kleurtjes! love it

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind Appletini zo mooi! Die zou ik echt willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuke kleurtjes!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een geweldige mooie kleuren! heb echt zin in de zomer als ik dit zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. mooie kleuren! die laatste kleur lijkt echt heel sterk op een ander lakje dat ik heb van Trind, haha. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke, vrolijke kleurtjes! Vooral die turquoise kleur is mooi! :)

  xo Liesbeth
  http://www.aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie kleurtjes, vooral de Mint Julep, mijn kleindochters hebben die ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie intense kleuren!
  Zeker lente proof :)

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen