Victoria's Secret Fierce Angel Cheek & Eye PaletteIn mijn Victoria's Secret bestelling van een tijdje geleden zat ook het prachtige 'Fierce Angel' palette. Dit palette is voor je ogen maar ook voor je wangen. Het palette bestaat namelijk uit maarliefst drie prachtige oogschaduws én één prachtige blush. Het palette heb ik in 'Fierce Angel' maar ook nog in een andere variant die jullie binnenkort voorbij zullen zien komen.En alleen de vormgeving van dit palette is al prachtig. Het is een soort grote diamant in een lichtroze kleur. Het andere palette is precies hetzelfde vormgegeven maar dan met zilver in plaats van roze, zo kun je de palettes alsnog gemakkelijk uit elkaar houden.

En wanneer je het doosje opent komen er vier prachtige kleuren tevoorschijn. Een witte, grijze en zwarte oogschaduw én een felle, roze blush. Een combinatie die misschien wat gewaagd is, maar wanneer je de roze blush lichtjes aanbrengt is dit helemaal geen probleem en ziet het er niet al te heftig uit. Je kunt het zelf opbouwen van subtiel naar heftig, het is maar waar je van houd.


Wat ik onder andere zo mooi vind aan het palette is dat de oogschaduws prachtige glitters bevatten. Ik had nog graag een beetje van die glitters in de blush terug gezien, maar zo zonder vind ik het ook zeker geen ramp. Zo blijft dit in ieder geval een subtiele kleur in combinatie met de wat donkerdere oogschaduw teinten.


De oogschaduwkleuren zijn stuk voor stuk ontzettend goed gepigmenteerd. Ik heb de swatches hier met mijn vinger aangebracht en ben er ontzettend zacht doorheen gegaan. Wat fijn is, is dat de glitters ook daadwerkelijk terugkomen. De middelste kleur deed mij wel verbazen aangezien ik deze meer grijs dan bruin had verwacht, maar dat maakt hem niet minder mooi.

Het werken met de oogschaduws is ook zeker aangenaam. De oogschaduws hebben een klein beetje fall out, maar dit is haast niet noemenswaardig. Ook de blush is geweldig qua pigmentatie en deze kan subtiel maar tevens heftiger aan worden gebracht.

Een look zit er nog zeker aan te komen met dit palette, al zal ik deze waarschijnlijk online zetten in combinatie met de look van het andere palette.

Victoria's Secret Fierce Angel Cheek & Eye Palette:  $25. Wat vind jij van de kleuren?

13 opmerkingen