Baby Gaga Lipstick 06&09


 Niet iedereen heeft evenveel over voor een product. Er zijn budget producten die geweldig zijn maar er zijn ook producten in een hogere prijsklasse die prachtig zijn. Zelf koop ik regelmatig een product in die hogere prijsklasse maar er gaat niets boven een prachtig budgetproduct. Want een geweldige lipstick van twee euro is natuurlijk een stuk leuker voor je portemonnee dan een lipstick van twintig euro. Wanneer je ze op je lippen hebt zie je het merk toch niet meer en draait het alleen nog maar om de pigmentatie.


De afgelopen tijd ben ik steeds weer meer bezig met Ebay. Er komt regelmatig een pakketje binnen en één van deze pakketjes was gevuld met twee lipsticks. Deze lipsticks kosten mij slechts €1,29 per stuk en dat is inclusief verzending en daar wilde ik best een gok voor wagen. Het is namelijk altijd even afwachten hoe een product er in het echt uitziet. Bij deze lipsticks vond ik het lastig om te zien welke kleuren ik nou had besteld. Ik was er vanuit gegaan dat het twee roden waren maar toen deze bij mij binnen kwamen bleek dat de één rood was en de ander roze. 

Dat ik een roze en een rode had besteld vond ik helemaal geen probleem. Ik was vooral benieuwd naar het pigment van deze lipsticks. Bij Ebay staat er namelijk niet altijd een swatchfoto bij waardoor het soms op de gok gedaan moet worden. 


De verpakking van de lipsticks vind ik allereerst erg schattig. Ze zijn misschien iets té shiny en roze, wanneer je ze open doet vind ik ze vooral erg leuk. Ze doen mij denken aan de MAC lipsticks die in samenwerking zijn met bepaalde beroemdheden. Dan staat er hier vaak ook een handtekening op en dit is ook zo gedaan met de merknaam van deze producten.

De kleuren zelf zien er in de verpakking ook ontzettend mooi uit en ondanks dat de lipsticks helemaal uit China zijn gekomen zijn ze niet gebroken of beschadigd. Ze zaten ook érg goed verpakt met een soort rubbertje waardoor het ook bijna onmogelijk was om te beschadigen. 


De swatches maakten mij meteen ontzettend enthousiast. Links zien julie kleur 06 en rechts is 09 zichtbaar. De rode kleur is zeker mijn favoriet doordat deze een prachtige shimmer bevat. Maar ook 09 ziet er op de swatch ontzettend mooi uit. Hij deed mij meteen denken aan MAC haar Viva Glam Nicki 1 lipstick die ik ook in mijn stash heb.


En het belangrijkste is hoe de kleuren er uitzien op mijn lippen. Links wederom 06 en rechts 09. 06 ziet er op mijn lippen prachtig uit doordat hij vrij subtiel is maar desondanks zeker aanwezig. Vooral de gouden shimmers voegen echt iets toe aan deze kleur.

De andere kleur veraste mij ontzettend. Hoe hij op mijn hand felroze leek, is hij op mijn lippen lichtroze. Deze kleur is helaas niet voor mijn lippen geschikt. Ik moest namelijk eerst concealer over mijn lippen heensmeren omdat hij anders te licht is. Ontzettend jammer want dit is natuurlijk niet zo lekker voor je lippen om elke dag te doen. Wanneer je lippen van zichzelf niet zoveel pigment hebben kan ik je deze wel aanraden want de kleur vind ik in ieder geval prachtig.

De lispticks zijn wel vrij romig waardoor ze niet ontzettend lang blijven zitten. Een eetbeurt overleven ze niet maar wanneer je wat drinkt blijft de lipstick wel nagenoeg volledig zitten. Ik ben enthousiast en kan ze jullie zeker aanraden. 

Ik heb mijn lipsticks bij de verkoper 'Justinyrd' vandaan waar ik ze kocht voor slechts €1,29 per stuk.
Wat vind jij van deze kleuren?

20 opmerkingen

 1. Ik vind ze allebei super mooi! En wat zijn ze goedkoop! Hoera voor Ebay ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave kleuren. Ik vind de roze ook super en ik denk dat die voor mij wel geschikt zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend gave verpakking! De kleurtjes zijn persoonlijk niet voor mij om te dragen maar wel lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tweede kleur is mooi! Goede pigmentatie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooohh deze zien er erg gaaf uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kleuren. Jammer dat de roze te licht is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze allebei erg mooi bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zeker goeie aankopen, wel jammer dat je bij de andere kleur concealer moet aanbrengen wil je een mooie kleur/effect krijgen. Ik vind ze allebei heel mooi bij jou staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad jammer, maar wanneer ik maar kort de deur uit ga is het geen probleem. Als ik hem echter in het openbaar zou moeten bijwerken zou het er een beetje vreemd uitzien wanneer ik eerst mijn lippen 'ontzichtbaar' maak met concealer haha!

   Verwijderen
 9. Ik vind ze beide heel mooi! Vooral die tweede vind ik voor mij wel heel mooi :)
  Spijtig dat ie voor jou iets minder leuk is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. staat je heel goed vooral de roze vnd ik heel mooi
  liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het allebei hele mooie kleurtjes, en je kan ze goed hebben.
  Wel balen dat je concealer moet aanbrengen bij de lichte kleur, terwijl die juist zo schattig is.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een goede pigmentatie voor dat geld! Als Lady Gaga fan spreekt ook de naam me heel erg aan, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kleuren vooral de rode!

  BeantwoordenVerwijderen