Bio-Oil.Bio-Oil wordt ook wel omschreven als wonderolie. Dit product kan gebruikt worden voor vermindering van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Ook is het een zeer aangenaam product voor de verouderde en uitgedroogde huid. Ik ben dol op dit soort natuurlijke, goed werkende oliën en daarom teste ik Bio-Oil met plezier uit.Bio-oil kan voor allerlei uiteinden gebruikt worden. Zo kwam Bio-Oil onlangs met een wederom verrassende lijst voor dit multifunctionele product. Bio-Oil is namelijk onder andere te gebruiken als: make-up primer, voeten hulp, oogmake-up remover, scheer-balm, DIY bodyscrub, lippenbalsem en als home spa facial. 

Dit product is ontzettend multifunctioneel. Ik begon met het testen van dit product als een oogmake-up remover, en ik ben zeker nog van plan om er ook een scrub mee te gaan maken. Het product bevalt mij namelijk erg goed.

De geur van deze bio-oil vind ik allereerst ontzettend aangenaam. De geur is ontzettend moeilijk om te beschrijven. Het is namelijk wel een olie geurtje, maar dan met iets warms er doorheen. Toen de olie een tijdje op mijn huid zat werd de geur juist erg bloemig, wederom érg aangenaam.


De Bio-Oil flesjes zijn verkrijgbaar in drie maten. 60 ML, 125 ML en 200 ML. Zelf ontving ik de 60 ML variant en voor dit potje betaal je €12,15. Het is wat aan de prijzige kant, maar naar mijn mening is het het geld helemaal waard.

Ik heb hem gebruikt als oogmake-up remover en daarvoor werkt hij erg fijn. Wat wel belangrijk is, is dat je het watje waar je de olie op doet even uitknijpt. Ik heb zelf erg gevoelige ogen en het kan daarom wat gevoelig zijn als de olie perongeluk écht in contact raakt met het oog zelf.

Desondanks dat dit mij één keer gebeurde irriteerde het niet ontzettend. Het voelt zoals bij elke remover even wat prikkelig, maar dit trekt gelukkig snel weg. Het fijne is dat ik slechts een aantal watjes nodig ben om mijn make-up volledig te verwijderen.
 


Wat ook nog een hele fijne tip is, is om de bio-oil bij de nagelriemen te gebruiken. Mijn nagelriemen werden er in ieder geval een stukje zachter door en ik vind het minstens zo fijn als mijn Lush Lemony Flutter. Het enige wat jammer is op de nagelriemen is dat het even duurt voordat het is ingetrokken.

Enthousiast ben ik zeker over de Bio-Oil. Ik ga de andere mogelijkheden zeker uittesten de komende tijd.

Bio-Oil. 60 ML €12,15 | 125 ML €20,29 | 200 ML €28,49.
Heb jij al eens kennis gemaakt met Bio-Oil?

14 opmerkingen

 1. Zelf heb ik ook bio oil (voor een litteken op mijn rug en pigment vlekjes). Zelf heb ik echt het idee dat het werkt en dat de pigment vlekjes daadwerkelijk vervaagde. De geur is daarnaast inderdaad heel erg lekker en of het nu werkt of niet, je huid word er super zacht van:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me erg verrassend! Ik heb nog nooit een product van Bio-Oil geprobeerd. Maar deze lijkt me wel erg fijn. Liefs, Vanilles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit product heb ik zelf ook. Ik vind hem heel erg fijn alleen een beetje prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele fijne review!
  Ik ga hem zeker een keer testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist niet dat je hier ook oogmake-up mee kon verwijderen. Ik heb ook een flesje staan, maar tot op heden niet gebruikt. Ik heb namelijk geen probleemhuid, straie, etc. Misschien dat ik 'm ook eens voor de ogen ga gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dat goedje een hele tijd gebruikt toen ik erg veel vermagerd was. Ik stond vol striemen (ging van 94kg naar 63kg) en wilde daar iets aan doen. Bio-oil heeft ervoor gezorgd dat m'n striemen intussen zo goed als onzichtbaar zijn qua kleur (weggaan gaan ze natuurlijk nooit) en dus deels dat ik mezelf in bikini durf vertonen in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow! Ontzettend goed dat je zoveel bent afgevallen, en wat heerlijk dat je een bikini aan kan doen. Mag je zeker trots op zijn. :)

   Verwijderen
 7. Ik gebruik deze ook af en toe en vind het ook een erg prettig product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een fijn, veelzijdig product!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt super. Heb er al veel over gehoord dus zou het graag eens testen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit lijkt me echt een fijn product! De prijs verdien je volgens mij helemaal terug als je merkt voor hoeveel dingen je de olie wel kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je helemaal gelijk in! Lekker veelzijdig. (:

   Verwijderen