Chanel Rouge Coco Hydrating Crème Lip Colour - 17 Orchidée


Naar huis gaan met een high-end make-up product is natuurlijk altijd érg leuk. Maar wanneer je dit product hebt kunnen scoren met 40% korting is dit natuurlijk nog veel leuker. Laatst had de Ici Paris XL een leuke actie waarbij je 40% korting kreeg op alle lipproducten. De vorige keer tijdens deze actie had ik een Chanel lipstick gekocht, en dit keer ging ik wederom op zoek naar een mooi kleurtje. Ik kwam uit bij een rode lipstick, en voor de prijs van €19,80 in plaats van €33,00 was dit een hele fijne aankoop.


Natuurlijk is €19,80 nog steeds vrij veel voor een lipstick, je merkt wel dat het veel langer blijft zitten en dat de kwaliteit over het algemeen een heel stuk beter is dan bijvoorbeeld een listick van Essence. 

Deze keer nam ik de Chanel Rouge Coco Hydrating Crème Lip Colour mee in de kleur 17 Orchidée. De vorige keer nam ik een Rouge Coco Shine Lip Colour mee, maar deze geeft meer een glans dan ook daadwerkelijk pigment. Dit was de reden waarom ik nu ging voor de crème variant, welke wél een goede dekking geeft. 


Het uiterlijk van de lipsticks van Chanel vind ik altijd érg mooi. Een zwarte huls met een zwarte dop, maar in het midden zit er een subtiel, gouden randje. Op de dop staat het Chanel logo nog eens in het wit gedrukt en daar blijft het bij. Een hele simpele, maar toch prachtige verpakking. 

De Crème lip colours zijn toch een stuk dikker dan de Shine lip colours. Dubbel zo dik zijn ze net niet, maar anderhalf keer halen ze zeker wel. Echter passen ze alsnog in mijn lipstick organizer en daar ben ik erg blij mee.Orchidée is een vrij rode kleur wanneer je hem ziet in de verpakking. De kleur heeft een prachtige shimmer die zowel op mijn hand als op mijn lipswatch zichtbaar is. Maar ook op bovenstaande foto is hij goed te zien.

Een matte rode lipstick heeft vaak ook wat minder mijn voorkeur. Doordat hij zo mat is word de aandacht echt gelegd op de rode kleur, en aangezien ik vrij wit ben vind ik de rode kleur dan net te heftig. Maar Orchidée vind ik juist érg mooi en chique staan.
De Rouge Coco Hydrating Crème Lip Colour is ontzettend fijn in gebruik. Zoals je ziet is het echt een romige lipstick die makkelijk aan te brengen is. Je raakt de plekjes gemakkelijk en je gaat niet zo snel buiten de lijntjes.

De kleur trekt na een tijdje ook een beetje in je lippen en het fijne is dat hij ook daadwerkelijk een lange tijd blijft zitten. Een hapje en een drankje overleefd hij zeker. Een volledig drie gangen menu dan weer net niet, maar dat is logisch bij een lipstick.

Enthousiast ben ik zeker over deze lipstick. De volgende keer tijdens de 40% korting actie bij Ici Paris zal ik zeker weer gaan kijken naar een lipstick. Met dit soort kortingen zijn de lipsticks namelijk nog redelijk te doen, want €33,00 neerleggen voor een lipstick is niet iets wat ik erg snel zou doen.

 Chanel Rouge Coco Hydrating Crème Lip Colour - 17 Orchidée €33,00
Wat wil jij maximaal uitgeven aan een lipstick?

27 opmerkingen

 1. Wat een super leuke aanbieding, en een prachtige lipstick <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur en fijn zo'n aanbieding!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whahw 40% korting ga ik zeker eens onthouden high-end producten hoeven niet altijd duur te zijn :) Mooie kleur trouwens van de lipstick

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met zo een korting zou ik me ook laten gaan :) Mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur! En ik hou er ook van als een lipkleur echt achterblijft als stain een beetje, zo verlies je nooit helemaal de kleur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur! Ik wil ook een mooie rode kopen. Ik twijfel allen tussen dior, chanel en YSL. Moeilijk!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleur lipstick! Met zo'n korting zou ik 'm ook zeker niet laten liggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke kleur! Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad een moeilijke keuze. Ik wil ook nog graag een lipstick van YSL aanschaffen, de volgende keer kijk ik daar dus even tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er mooi uit zeg! En inderdaad, het voelt nog zoveel beter als je hem met korting hebt kunnen scoren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je de lipstick voor zo'n mooie prijs kon kopen! mooi kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooi kleurtje!! Ook echt iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een heel classy kleurtje :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke review!! zou je mischien een kijkje wil nemen op mijn blog? ik heb sinds kort een blog met een paar vriendinnen, we zijn druk bezig met blogposts schrijven, tips zijn welkom! www.stylebakers.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super mooi! Ik ben nu wel een beetje jaloers :D

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ICI paris heeft regelmatig dit soort leuke acties! (:

   Verwijderen
 16. wauw, erg mooie kleur en voor een leuker prijsje dan normaal xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze lipstick ziet er heel veelbelovend uit, wat natuurlijk logisch is voor Chanel. Ik hou echt alleen al van het idee om iets high end van Chanel te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een aparte maar prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. lekker he die korting. mooie kleur heb je gekozen

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtige kleur, ik heb ook al goed geprofiteerd van deze fijne actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Weet iemand waar ik nog deze lipstick no.17 Orchidee van Chanel kan kopen? Bij Douglas en Ici Paris is ie n.l. uit het assortiment.

  BeantwoordenVerwijderen