Coloured Candy Bracelets.


Wanneer het weer mooier begint te worden is het natuurlijk ook leuk om je sieraden hier op aan te passen. Ik ga graag voor wat meer kleurrijks om bijvoorbeeld mijn polsen. Toen ik de webshop Coloured Candy ontdekte was ik daarom meteen enthousiast. Deze webshop heeft namelijk een √©rg leuk aanbod aan sieraden. Van kettingen tot handgemaakte armbandjes. Ik mocht twee prachtige armbandjes ontvangen. Deze armbandjes zijn zelfgemaakt en daarmee is dit het concept waar Coloured Candy de webshop mee begonnen is.


Allereerst koos ik voor dit blauwe armbandje. Hoe ik tot een paar jaar terug alles het liefst in het roze kocht ben ik nu meer van de blauwe en groene teinten. Ik ben vooral dol op aquablauw en mintgroen en daarom vond ik dit petrolblauwe armbandje zeker geschikt. Het is een armbandje met petrolblauwe kraaltjes, twee zilveren kraaltjes en een kraal met een prachtig steentje in het midden. Heel erg subtiel, maar dat is nou net het geen wat ik er zo mooi aan vind.

Het fijne aan Coloured Candy is dat zij de armbandjes maken met elastisch draad waardoor ze dus ook groter te maken zijn mochten ze niet passen. Die van mij zijn ook op maat gemaakt omdat mijn polsen ontzettend klein zijn. Mijn polsen zijn namelijk maar dertien centimer en de meeste armbanden zijn al snel een stuk groter. Doordat deze op maat zijn gemaakt passen ze perfect en heb ik er geen last van dat ze gaan draaien. Het steentje blijft mooi aan de bovenkant zitten waardoor die goed opvalt.Als tweede koos ik voor exact hetzelfde armbandje, maar dan in het groen met zilver. Ook hier weer een elastisch bandje met groene en zilveren kraaltjes en in het midden een grotere, groene kraal waar weer een steentje in zit. Ik vind ook deze kleur prachtig en het fijne is dat ook deze precies even groot is waardoor hij mij perfect past.

Ik ben zeker enthousiast over deze leuke armbandjes en ik kan je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op Coloured Candy. Naast deze armbandjes verkopen zij namelijk ook nog een boel andere, leuke items.
Armbandje Glam - Zilver & Aqua Groen €3,50.
Welke van de twee armbandjes is jouw favoriet?

21 opmerkingen

 1. Wat leuk die Armbandjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve armbandjes, staan heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Ik vind de blauwe variant het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De blauwe is ook mijn favoriet, ik vind hem erg mooi!

   Verwijderen
 4. Hele leuke armbandjes! Vooral de groene kleur is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke armbandjes! Die blauwe is mijn favoriet hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn deze armbandjes gaaf, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die armbandjes zien er echt heel mooi uit! Ik ben benieuwd naar de roze dus die ga ik even opzoeken, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een liefjes, ik vind zelf de blauwe het leukste...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah die groene kleur vind ik erg vrolijk en zomers; mooie armbanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattige kleurtjes! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Groen is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen