ELF - Shimmering Facial Whip Spotlight.

Een tijdje geleden schreef ik al over wat producten van elf en tevens is er al een winactie online gekomen met een aantal prachtige producten van dit merk. Afgelopen week kwam er weer een leuk pakketje bij mij binnen en heb ik weer een heleboel prachtige producten om voor jullie te reviewen. Ik begin met een heerlijk, budget product. Namelijk de prachtige 'Shimmering Facial Whip' in de kleur Spotlight.


Spotlight is de nieuwste kleur wanneer het gaat om deze higlighters van elf. Ik heb een tijdje geleden al eens een highlighter van Etos gereviewd met een roze ondertoon, en om die reden ging ik dit keer voor een wittere higlighter. 

Ik had dus al een aantal vloeibare higlighters in mijn stash, maar geen een van deze vloeibare higlighters leek écht op dit product van elf. Ik heb dan ook meer vaste higlighters, maar vooral onderweg is een vloeibare higlighter veel gemakkelijker. Je hebt geen gedoe met kwasten en het neemt een stuk minder ruimte in. Deze tube van elf is ontzettend lief omdat hij vrij klein is, maar desondanks bevat het nog 9,5 higlighter. En daar doe je nog een hele lange tijd mee.


Wat ik merk tijdens het aanbrengen van de higlighter is dat de structuur vrij dik is. Desondanks de dikke structuur is hij wel erg romig. Het duurt eventjes voordat je hem echt goed uit hebt gesmeerd, maar dan is de shimmer ook erg goed te zien. Op bovenstaande foto heb ik hem nog niet helemaal uitgesmeerd, maar je ziet hier erg goed hoe mooi de shimmers zijn.

Aangezien de shimmer zo intens is moet je wel een beetje oppassen met de hoeveelheid product die je wilt gebruiken. Het is het mooiste wanneer je het zo natuurlijk mogelijk houd en ik kan je daarom aanraden om maar een kleine hoeveelheid te gebruiken.

Ook nog een erg leuk detail is dat deze highlighter naar citrus ruikt. Natuurlijk is niet iedereen hier een fan van, maar zelf vind ik het ontzettend lekker. Vooral in de zomer is het een geur die ik graag ruik, en in deze higlighter ruik je hem vrij subtiel terug. Ik vind het in ieder geval érg lekker, eens wat anders dan de standaard cosmetica geuren.

Deze higlighter is ook nog verkrijgbaar in vier andere kleuren, namelijk: pink lemonade, persimmon, lilac petal en golden. Vier prachtige kleuren waar ik ook érg benieuwd naar ben geworden.

Ik ben ontzettend enthousiast over de Shimmering Facial Whip van elf. Ik kan hem zeker aanraden, en het leukste hieraan is dat je slechts €1,00 voor deze prachtige higlighter betaald. Een hele prettige budget topper.

Wat is jouw favoriete vloeibare higlighter?

20 opmerkingen

 1. Wow wat een glitter. Gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook érg blij met de hoeveelheid glitters.

   Verwijderen
 2. Ziet er goed uit, en dat voor zo een klein prijsje.Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook gehad, en ik heb er echt suuuuuuuuperlang mee gedaan! Dit is inderdaad een budgettoppertje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd hoelang hij het volhoud, al is een nieuwe aanschaffen voor deze prijs geen probleem!

   Verwijderen
 4. Dit is echt m'n favoriete highlighter. Al heb ik zelf de rozige.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een mooie highlighter en zeker voor die prijs. Ik ben zelf helaas niet zo van de vloeibare highlighters.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad totaal wat anders dan een vaste higlighter, maar de glitters komen echt prachtig uit.

   Verwijderen
 6. Ziet er mooi uit en leuk prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem mooi! :) Ik had al een andere highlighter van ELF :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook erg benieuwd geworden naar de andere higlighters!

   Verwijderen
 8. Heel veel shimmer! Ziet er goed uit

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ziet er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw ik vind hem super. Ga deze zeker onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen