Flormar Black Dot Nail Polish 02&03


Flormar is een merk wat zijn producten nog niet zo lang verkoopt in Nederland. In landen als Turkije en Duitsland was het al wel te koop maar de winkel in Nederland is nog niet zo lang geleden geopend. In Amsterdam viel Flormar onder één van de winkels die ik wilde bezoeken omdat ik erg benieuwd was geworden naar de producten. En dan vooral naar de Black Dot nagellakjes. Deze nagellakjes hebben een effect wat mij érg aanspreekt en toen ik deze twee kleurtjes zag kon ik het ook echt niet meer laten om ze mee te nemen.


Het Black Dot assortiment bestaat uit vijf prachtige kleuren die allemaal weer net even van elkaar verschillen. Ik vond ze er allemaal prachtig uitzien maar kwam al snel bij de beslissing dat ik deze twee kleuren wilde. Een aqua kleur in nummer 02 en een roze kleur in nummer 03. Beide kleuren spraken mij ontzettend aan aangezien ze lekker zomers zijn. Momenteel verheug ik me zeker op het mooie weer en deze kleuren geven mij dan ook een zeer zomers gevoel.

Ik begin met Black Dot 03. Dit is een roze kleur met de zwarte glitters erin. Dit zijn dunne, zwarte glitters en zwarte hexagons die erg leuk bij elkaar staan. Het fijn is dat ook de grote glitters zonder al te veel gedoe op je nagels komen. Soms zijn er namelijk lakken waarbij grote glitters niet zo gemakkelijk op de nagels komen en dat vind ik altijd erg vervelend. 

Ik heb op bovenstaande foto twee laagjes aangebracht waarmee de kleur volledig dekkend is. Ik vind het effect ontzettend gaaf, zeker wanneer je dus meerdere laagjes aanbrengt. De lagen overlappen elkaar als het ware waardoor de onderste laag wat meer vervaagd is. 


De lakken van Flormar hebben een hele snelle droogtijd waardoor het dus geen probleem is om de lak nog aan te brengen wanneer je nog maar weinig tijd hebt. Het enige wat nog wel eens kan gebeuren is dat de grotere glitters iets uit de lak steken. Dit is heel erg gemakkelijk te verhelpen door hem wanneer hij bijna droog is iets aan te duwen met een tandenstoker. Doe dit niet wanneer de lak nog nat is aangezien hij dan de lak zal gaan verschuiven en dat is natuurlijk niet de bedoeling en tegelijkertijd ontzettend jammer.

Van Black Dot 02 heb ik wederom twee laagjes aangebracht. Ook deze lak is volledig dekkend en ziet er ontzettend mooi uit. Ik denk dat dit toch wel mijn favoriet is. Hij is lekker fel en springt echt van je nagels af. Een zeer geschikte kleur voor in de zomer. Niet alleen voor op de handen maar ook voor op de tenen.

Enthousiast ben ik zeker over deze lakken. De droogtijd is goed, ze dekken geweldig en het zijn hele gave kleurtjes. Het enige nadeel is dat ze niet zo gemakkelijk te verkrijgen zijn. 

Flormar Black Dot Nail Polish €3,50 per stuk.
Wat vind jij van het Black Dot effect?

20 opmerkingen

 1. Wat een grappig effect. Ik vind de groen het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleuren! Vind ze erg vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke nagellakjes =)
  Als ik een keer in Amsterdam ga ik zeker even kijken bij die winkel !
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super gaaf effect! Ik ben trouwens begonnen met een winactie, doe je mee?
  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk effect! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend gave nagellakjes! De mintgroene vind ik het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig effect hebben deze!
  Love it!
  Ik zou ze echt ook wel kopen

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke effect! De Black Dot 02 is toch wel mijn favoriet alleen jammer dat je zo ver moet reizen om ze te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, ik vind ze prachtig. Ik had ze bijna zelf ook gekocht. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow heel gaaf deze effecten in je nagellak ! XoXo Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hou hier zo van! Ze zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen