Geurverstuiver met strass steentjes.


Ik vind het altijd erg leuk om een aantal kleinere, decoratieve items op mijn bureau te hebben staan. Zo kwam ik ook uit bij deze prachtige, glimmende geur verstuiver. Ik had al wel eens geurverstuivers gehad, maar deze vond ik toch wel érg leuk. Door de zilveren steentjes past het érg goed bij mijn behang. Mijn behang is namelijk héél subtiel mintgroen met hele dunne, zilveren streepjes en aangezien deze verstuiver vlak bij een stukje muur staat vind ik het effect wat het creeërt érg leuk.


Ik nam deze geurverstuiver mee bij The River House. Hier heb ik al een aantal keer eerder over geschreven en aangezien ik ook langzaam wat lifestyle artikelen toevoeg aan mijn blog vond ik dit een wel érg leuk product voor een review.

Glitters zijn voor mij normaal gesproken geen grote must, tenzij het om nagellak gaat, maar strass vind ik dan wel weer erg leuk. Zo is deze geurverstuiver omhuld met een band die belegd is met een heleboel zilveren strassteentjes. Het lieve, kleine strikje maakt het naar mijn mening al helemaal af.

Normaal zitten er bij een geurverstuiver gewoon normale, simpele stokjes. Bij deze is het echter zo dat de stokjes ook nog leuke details bevatten. Twee van hen hebben namelijk nog een soort met strass belegde bloem, iets wat ik ook érg mooi vind.


Wanneer je de geur van de geurverstuiver bijvoorbeeld niet lekker vind, óf wanneer hij op is, kan je hem ook opnieuw vullen. Toen alle geur uit mijn verstuiver was verstuifd heb ik hem gevuld met water. Dit water heb ik aangevuld met een flinke scheut geurolie en toen heb ik de stokjes er opnieuw ingestoken. Wanneer je geen geurolie in huis hebt kun je ook water met wat parfum mixen totdat de geur naar jou mening goed is.Doormiddel van twee ingrediënten maak je zo érg simpel je eigen, nieuwe geur.

Ik ben erg blij met dit nieuwe stukje decoratie en ga hem zeker blijven aanvullen. Bij mij zit er nu een Victoria's Secret geurtje in die ik erg lekker vind en hierna ga ik hem daar weer gewoon mee aanvullen.

Heb jij een geurverstuiver op je kamer/in huis staan?

14 opmerkingen

 1. Nou nee, eigenlijk heb ik zoiets niet in de kamer staan...maar vind dit wel echt een plaatje om naar te kijken...mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een cutiepie <3 Het staat schattig maar toch ook elegant. Leuk ook dat je er gewoon je eigen favoriete geur in kan doen, echt ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh deze is leuk zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waauuw ziet er echt super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi en handig dat je hem gewoon kan vullen met je eigen geurtje!

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk en handig dat je hem kan bijvullen.

  BeantwoordenVerwijderen