Kneipp Body Lotion Patchouli.


Nu het lente is en het steeds mooier weer begin te worden heb ik de producten met een warmere, winterse geur al achterin mijn stash gezet. De fruitige en bloemige geuren staan nu vooraan en sinds kort heeft deze bodylotion zich daar bijgevoegd. Het is de nieuwste bodylotion van Kneipp in de geur patchouli.


Alleen de verpakking straalt automatisch positiviteit en vrolijkheid uit. Hij is lichtgroen met bovenaan een afbeelding van patchouli. Ik vind de verpakkingen van Kneipp altijd erg mooi doordat ze duidelijk zijn, maar niet te druk.

Deze bodylotion hoort te zorgen voor rust en balans. Wanneer ik de bodylotion ruik geeft hij me dit gevoel zeker. Het is echt de geur van patchouli, maar dan op een mildere en frisse manier. Patchouli is namelijk een geur die van zichzelf erg sterk is. In de bodylotion is hij ook goed aanwezig, maar dit is voor mij op een positieve manier. 


Wanneer ik de bodylotion heb aangebracht duurt het ongeveer een minuutje voordat hij volledig is ingetrokken en dan voelt mijn huid erg aangenaam. Mijn huid voelde lekker zacht na gebruik en de geur bleef ook zeker een tijdje hangen. De geur wordt wel langzaam wat minder maar dit vind ik zelf geen probleem en het is natuurlijk ook logisch dat de geur uiteindelijk gaat vervagen.

IngrediĆ«nten:  Aqua, Glycerin, Prunus Amygdalus Ducis Oil, Cetearyl Exthylhexanoate, Butyrospermum Parkii, Cetearyl Alcohol, Caprylic Triglyceride, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Pogostemon Cablin Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Allantoin, Retinyl Palmitate, Limonene, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Salicylate, Citral, p-Anisic-Acid, Parfum, Isopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Glyceryl, Xanthan Gum, Acrylates, Tromethamine, Tocopherol.

Ik ben zeker enthousiast over dit product. De geur is fijn en ook de werking spreekt mij zeker aan. Het is een product wat voor zowel de lente en zomer geschikt is, natuurlijk kun je hem ook in het najaar gebruiken maar dan spreekt de geur mij minder aan, en het fijne is dat hij in een tube zit van maar liefst 200 ML waar je een hele lange tijd mee kan doen.

Kneipp Body Lotion Patchouli €9,14.
Heb jij deze nieuwe bodylotion van Kneipp al geroken?

18 opmerkingen

 1. Patchouli heeft inderdaad een erg sterke geur, maar wel erg lekker vind ik! De bodylotion klinkt echt fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lijkt me wel erg fijn! De geur lijkt me ook wel lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd enorm van de producten van Kneipp, deze lijkt me ook ontzettend lekker ruiken! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De geur vind ik ook heerlijk, kan je zeker aanraden om hem eens te ruiken!

   Verwijderen
 4. De geur lijkt me heerlijk! Ik ben dol op producten van Kneipp :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met zo'n geur kan je bij mij niet veel misdoen ;)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te horen een fijne, zachte bodylotion, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier ben ik wel benieuwd naar! Klinkt goed

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen