Lush - Tea Tree Water.Dat ik dol ben op Lush is jullie inmiddels vast wel duidelijk. Één a twee keer in de maand plaats ik er weer een bestelling, en deze week deed ik dat ook. Ik bestelde vier heerlijke bruisballen uit de Lente collectie, plus een flesje Tea Tree Water van 100 Gram. Ik had dit product al vaker gezien en twijfelde er steeds over, maar aangezien het helemaal niet zo duur is en ik toch wel érg benieuwd werd besloot ik om hem maar gewoon mee te bestellen. Ik wist dat ik er anders bij iedere bestelling weer over ging twijfelen en hem uiteindelijk toch zou willen bestellen. Dus waarom dan niet nu.


Het Tea Tree Water heeft als doel het reinigen van de huid na gebruik van een reinigingsmelk. Het werkt dus om nog net de laatste restjes weg te halen van je make-up. Deze toner is geschikt voor de normale tot vette huid, en ook voor een jonge huid met de nodige pukkeltjes. 

''Tea Tree is een wonderlijke plant uit Australië. Deze olie heeft dan ook reinigde, desinfecterende eigenschappen. Daar hebben we opwekkende grapefruit en ontgiftende jeneverbes aan toegevoegd. Al zeggen we het zelf. Gebruik na je reiniger om de laatste restjes te verwijderen.'' aldus, Lush zelf.

Ik vind het zelf inderdaad erg fijn om te gebruiken nadat ik mijn make-up al grondig heb verwijderd. Desondanks dat ik toch altijd ruim vijf minuten bezig ben met het reinigen, scrubben en verzorgen van mijn gezicht merk je goed dat dit product toch nog de laatste restjes meeneemt. Ik gebruik het voor zowel mijn ogen als mijn huid. Bij beide reageert het water erg effectief.

Nadat ik het Tea Tree water heb gebruikt voelt mijn huid heerlijk aan. Het tintelt enigzins voor een korte tijd, en daarna voelt je huid heerlijk zacht aan. Ik vind het fijn om dit water een beetje in te laten trekken om vervolgens mijn nachtcrème aan te brengen, en dan voelt het al helemaal heerlijk. 

Aangezien er geen Lush bij mij in de buurt zit moet ik het online bestellen. Het is daarom wat lastig om de geuren te kiezen en ik doe dit altijd een beetje op de gok gezien de ingrediënten. Bij dit Tea Tree water viel me de geur gelukkig erg mee. Hij ruikt lekker fris, ik vind het een beetje een Aloë Vera geurtje. Een geur die veel mensen aangenaam zullen vinden doordat hij zo subtiel en fris is.

Ik ben zeker een fan van het Tea Tree Water van lush en kan het je zeker aanraden. Het zit in een mooie, strakke zwarte flacon die je gemakkelijk mee kan nemen. Pas wel op met de dop, want toen ik hem van Lush binnenkreeg was de dop al los waardoor er een grote hoeveelheid is uitgelekt. Hij was daar niet goed dichtgedraaid, maar wanneer je dat thuis wel gewoon doet is er niets aan de hand.

Lush Tea Tree Water 100 Gram - €5,55.
Heb jij het Lush Tea Tree water al geprobeerd?

22 opmerkingen

 1. Lijkt me een fijne toevoeging aan je skin routine! Ik heb laatste tijd weer wat last van onzuiverheden, dus misschien ga ik deze binnenkort ook aanschaffen. Tea tree werkt echt effectief tegen puistjes enzo:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook een keertje gehad en vond hem toch erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijn product! De prijs valt ook super mee, dus inderdaad, waarom niet? :p

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt super. Strakke verpakking

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me een erg fijn product! Klinkt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een erg fijn product en het is inderdaad erg goedkoop voor een Lush product :) misschien moet ik het toch maar eens proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb dit product zelf nog niet gebruikt, maar ik meng wel pure tea tree olie met mijn cleanser, en dat geeft zo'n beetje hetzelfde effect denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zonde dat er al wat was uit gegaan! Klinkt in ieder geval heel fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. This sounds great! Haven't tried it yet, but now I want to.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nee nog niet geprobeerd, maar het klinkt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaaah, leuk! Dit is namelijk echt mijn favoriet van Lush! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ngo nooit zoiets gehad maar klinkt goed ! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. klinkt als een goed en fijn product! ik vind lush sowieso een prettig merk =)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt echt super handig vooral met die spray :) Ga ik zeker ook eens mee brengen als ik de Lush nog eens binnen spring

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb er al veel goed van gehoord!
  Ik zou hem ook wel eens willen gebruiken :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik ben ook erg over dit product te spreken hij is al over de helft leeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hier heb ik een verslaving aan! Ik hou van dit product want het werkt zo goed !x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze heb ik ook en ben er heel erg tevreden mee!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb de Tea Tree water nog nooit geprobeerd, maar het klinkt wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen