MAC Cosmetics Powder Blush - Melba.


Tot nu toe heb ik slechts drie van de vijf MAC producten die ik in Amsterdam heb gekocht laten zien. De twee laatste producten zijn een poeder en een concealer en ik weet nog niet zeker of ik deze ga reviewen. De foto's heb ik in ieder geval wel klaarliggen voor het geval dat ik tot de conclussie kom dat ik dat wel wil doen. Nu wil ik echter een ander product met jullie delen: mijn nieuwste MAC blush in de kleur Melba.


MAC heeft zoveel prachtige kleuren blush in het assortiment dat het vrij lastig is om een keuze te maken. Ik zag zoveel blushes die ik mooi vond en aangezien ik zelf niet kon kiezen liet ik mij persoonlijk adviseren. De dame die mij hielp kwam bij de kleur Melba uit. In eerste instantie wist ik niet helemaal wat ik er van moest vinden, maar toen ze hem aanbracht zag ik hoe mooi ik de kleur vond staan. Voorheen droeg ik namelijk veel meer roze/peachy teinten en sinds ik Melba in mijn stash heb ben ik ook meer rodere blushes gaan kopen.


Melba geeft een ontzettend warme kleur aan je wangen en hij lijkt ook heel erg natuurlijk. Het fijne aan deze blush is dat je hem kan opbouwen naar wens. Als je dus geen grote fan bent van een heftige kleur op je wangen kun je hem heel subtiel aanbrengen maar je kunt hem ook nog eens heel aanwezig aanzetten. Het is maar net waar je zin in hebt want je kunt er heel veel kanten mee op.

Melba is een matte, koraalrode kleur. Normaal gesproken draag ik altijd blushes met een shimmer zodat ze nog wat meer opvallen. Bij deze vind ik het juist erg fijn dat hij geen shimmers bevat omdat hij van zichzelf al aanwezig genoeg is. Ook lijkt hij zonder deze shimmers nog een stukje natuurlijker.


Het pigment van Melba is bij één laagje al geweldig. Zelf ben ik wanneer ik niets op heb heel erg wit (zie de kleur van mijn handen) en daarom is één laagje voor mij al goed genoeg. Wanneer ik echter een wat donkerdere foundation draag bouw ik het graag een beetje op met een tweede laagje.


En zo ziet de blush er dan uit op mijn wangen. Het lijkt naar mijn mening heel erg natuurlijk en het geeft een warm effect. Het staat naar mijn mening bij mijn huid veel beter dan een roze tint. Mocht je je bovendien afvragen welke lipstick ik hier draag: ik heb hier de Chanel Rouge Coco Hydrating Crème Lip Colour op in de kleur 17 Orchidée.

Enthousiast ben ik zeker over deze blush. Hij mag dan wat prijzig zijn, je krijgt zeker waar voor je geld. Het is een kleur die ik iedere dag wel kan dragen, ongeacht het seizoen.

MAC Cosmetics Powder Blush - Melba €21,50.
Wat vind jij van deze blush?

28 opmerkingen

 1. Supermooie blush, past heel mooi bij je huid!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige zachte blush, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alweer zo een pareltje! Het staat je echt heel erg mooI!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige blush! Hij staat je erg goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een prachtige blush, hij staat je ook heel mooi!!
  Al een tijdje wil ik ook een blush van Mac kopen, ik denk dat ik het nu maar eens ga doen, als ik die pigmentatie zo zie.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, hele mooie blush. Staat je ook echt goed :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je inderdaad heel goed!
  De mensen van MAC helpen je altijd heel goed vind ik :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het advies inderdaad erg fijn, dankjewel! :)

   Verwijderen
 8. Wat een prachtige blush is dit. Jammer van de hoge prijzen van mac.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, heel erg mooi, het staat je super! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ;m echt prachtig en staat je heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi hoor, past heel goed bij je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die kleur staat je supermooi :) !

  BeantwoordenVerwijderen