Mac A Fantasy Of Flowers Nail Laquer - Pep Pep PepOnlangs bracht MAC de A Fantasy of flowers collectie uit. Deze collectie bestond uit een aantal make-up producten, maar ook zaten er vier prachtige lakken in. Ik kon helaas maar één lakje bemachtigen maar dit is wel een kleur waar ik erg blij mee ben. Ik kocht namelijk 'Pep Pep Pep' een peachy/nude kleurtje.
Ik vind het altijd erg lastig om dit soort peachy kleurtjes te vinden. Ik had wel een aantal kleurtjes van Catrice die vergelijkbaar waren maar deze dekten dan weer niet goed. En een lakje waarvan je vier laagjes op moet doen, dat is voor mij meteen al een afknapper. Vier laagjes hebben namelijk een aardig lange droogtijd en daar heb ik niet altijd zin in.

Van MAC heb ik al meerdere lakjes en ik ben altijd weer erg blij met de fijne dekking. Ook drogen lakjes van MAC snel, dus waar krijg je zeker voor de €14,50. Het is een redelijke prijs maar zelf heb ik het er helemaal voor over. Dit is namelijk dé kleur waar ik al tijden naar opzoek ben. Het flesje bevat 10ML en daar kan je een hele lange tijd mee doen.Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes van het prachtige kleurtje. Zoals je kunt zien lijkt hij op mijn wijsvinger wat meer doorschijnend. Dat komt omdat ik hier dunnere lagen heb aangebracht. Op mijn andere vingers zijn de lagen een stukje normaler en is de lak meteen beter zichtbaar. Ik ben enthousiast! Twee laagjes is namelijk goed te doen, zelfs wanneer je haast hebt.

Wat ook fijn is -is dat het lakje niet snel begint te chippen. Zeker wanneer je nog een topcoat aanbrengt blijft het lakje een aantal dagen zitten zonder chips. Uitgroei krijg je natuurlijk wel, al heeft dit niets met de lak te maken. Wederom een snel drogende, dekkende lak waar ik zeer enthousiast over ben. Ik weet zeker dat ik deze veel ga dragen, vooral nu het weer mooier begint te worden.De lakken van de A Fantasy Of Flowers collectie, van links naar rechts:
Pep Pep Pep - Saint Germain - Girl Trouble - Soiree.

Mac A Fantasy Of Flowers Nail Laquer - Pep Pep Pep €14,50.
Wat vind jij van deze kleur?

25 opmerkingen

 1. Oehh mooi kleurtjes, heerlijk voor de lente :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi en frisse kleurtje voor de lente! Saint Germain ziet er ook heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker fris kleurtje, maar vraag me af of het bij mijn huidskleur zal staan. Ik heb al wel zoiets in mijn stash, dus zou hem denk ik ook niet per se aan mijn collectie toe willen voegen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat pakt inderdaad bij iedereen anders uit! Dan zou ik voor een ander kleurtje gaan, zeker wanneer je al een soortgelijke hebt.

   Verwijderen
 4. Prachtige collectie. Jammer dat je de andere kleuren niet hebt kunnen krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt een vreemde vorm nagellakpotje, maar wel een mooi kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem juist erg mooi, net als de kleur! :)

   Verwijderen
 6. De dekking ziet er wat blotchy uit... :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat komt gelukkig door de foto! In het echt is er nagenoeg niets van te zien.

   Verwijderen
 7. Mooie lak en eens een wat anders flesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi peachy kleurtje! Vind k wel iets hebben

  liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kleurtje! Jammer dat je niet de hele collectie hebt kunnen bemachtigen, maar dit is wel een van de mooiste kleuren als je het mij vraagt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooi lakje, jammer dat je maar één lakje hebt kunnen bemachtigen, maar je hebt iig wel een mooi kleurtje weten te verkrijgen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lief kleurtje! Lekker zomers :-)

  BeantwoordenVerwijderen