Make-up your stash | Nagellakrek.Aan mijn muur hangen al twee nagellakrekken en ik heb naast mijn OPI displays nog een kastje die gevuld is met nagellak. Wat ik echter ontzettend zonde vind is dat je de lakken in dit kastje niet kunt zien omdat het kastje natuurlijk dicht zit. Een derde nagellakrek heb ik destijds wel gehad maar aangezien ik twee toch mooier vond staan ben ik gegaan voor een kastje. Nu ontving ik van make-up your stash dit nagellakrek waardoor ik een boel kleuren weer mooi kan uitstallen.
Het nagellakrek kwam allereerst erg goed verpakt binnen. Hij zat in plastic met daaromheen een boel piepschuim deeltjes die ervoor zorgden dat hij tijdens de verzending niet kapot ging of beschadigde. Zo heb ik het rek zonder beschadigingen binnengekregen en dat is natuurlijk ook de bedoeling.

Dit rek bestaat uit vijf treden. Telkens is de trede hoger waardoor je de nagellakjes in een oogopslag van elkaar kunt onderscheiden. In dit rek zouden vijftig flesjes moeten passen, maar dit ligt natuurlijk helemaal aan het merk. Zo heb ik er Catrice lakjes ingedaan en daarvan passen er slechts vijfenveertig in. Maar bij een ander merk kunnen het er juist weer meer dan vijftig zijn.

Wat ik wel ontzettend jammer vind is dat er geen OPI lakjes inpassen. De site gaf aan dat lakken van alle bekende merken er sowieso inpasten maar dit is niet het geval. OPI lakjes gaan er met geen mogelijkheid in. Een klein minpuntje dus, maar ik heb er mijn Catrice lakjes vervolgens ingestopt. Ik heb nog ruimte voor drie nieuwe Catrice lakjes. Ik heb namelijk een vrij kleine stash wanneer het om Catrice lakken gaat.

Al met al ben ik erg tevreden over dit rek. Het ziet er mooi en overzichtelijk uit en het enige minpuntje is dat OPI lakken er niet inpassen. Natuurlijk heeft niet iedereen OPI lakken in zijn bezit maar voor mij was het erg handig geweest als dit wel had gekund. 

Nagellakrek voor vijftig flesjes €34,95.
Wat vind jij van dit soort nagellakdisplays?

37 opmerkingen

 1. Ziet er super uit zo een rek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg handig zo'n rekje en ziet er ook nog eens leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handig rekje :) Je hebt trouwens erg mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk rekje en wat een prachtige stash heb jij, jaloersmakend <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat handig! Super fijn! Mooie kleuren heb je ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een handig rekje! Het ziet er mooi & overzichtelijk uit. Jammer dat de flesjes van OPI er niet inpassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is zo handig! En ziet er ook heel leuk uit! Alleen jammer dat OPI er niet in past.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar baal ik ook van, maar dit is ook een goede oplossing!

   Verwijderen
 8. Heel handig zo'n nagellakrek! Jammer dat de OPI lakjes er niet in pasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zo'n display!
  Ik heb zelf een nagellakrek aan de muur, ben er nog steeds héél blij mee! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik volkomen! Ik ben zelf ook erg blij met mijn rekken aan de muur.

   Verwijderen
 10. Wat een leuk rekje! Wel jammer van de OPI lakjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie stash maar ook het opberg systeem is super handig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow , dat rekje is echt super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi! Wel zonde dat je OPI lakjes er niet in passen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt superleuk om zo al je nagellak te displayen! Vooral als alle flesjes ongeveer dezelfde grootte en vorm hebben, anders wordt 't misschien wat chaotisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Helaas heeft mijn kamer er geen ruimte meer voor, maar wat een schattige display! Heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een handig rekje! Alleen jammer dat er geen OPI lakjes in passen, maar je hebt het zo goed opgelost door er Catrice lakjes in te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vrij kleine stash? Haha, het zijn er zo te zien aardig wat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In vergelijking met mijn andere lakken zijn het er niet zo veel haha! :)

   Verwijderen
 18. Leuk zo'n rek staat super!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die is nog eens handig voor al je nagellakjes, zo heb je mooi als je lakjes op een rij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel handig! staat ook heel leuk
  Maar ik versleur mijn nagellakjes wel vaak tussen mijn ouderlijk huis en mijn kot, waardoor dit niet zo handig is ;)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind het echt heel erg mooi alleen kan ik het nergens kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk en handig zo'n rekje! Zelf wil ik ook nog eens gaan kijken voor een andere manier op mijn lakjes op te brengen. Ik heb ze nu allemaal in bakjes zitten en dat is toch wel erg onhandig.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Erg handig, en het ziet er ook nog eens leuk uit!
  Liefs, José.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit moet ik ook dringend hebben, zo netjes en opgeruimd!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 25. wat een gaaf rek! vind m wel duur, aangezien ik 2 rekken nodig zou hebben..

  BeantwoordenVerwijderen