Miss Bubbles Whipped Sugar Scrub & Soap bar.


Op 17 februari opende Miss Bubbles haar online deuren. Deze nieuwe webshop heeft een ruim assortiment aan home-made producten voor het lichaam. Ik ben dol op natuurlijke producten en wanneer ze nog eens home-made zijn is dat een groot pluspunt. Van deze nieuwe webshop ontving ik een heerlijk pakketje met goodies en vandaag review ik hier twee producten van.


Het eerste product wat mij opviel was de whipped sugar scrub. Ik heb al een whipped sugar scrub van the beauty bakery in huis maar die heeft natuurlijk een hele andere geur dan deze van Miss Bubbles. Ik ontving hem namelijk in de geur Chanel #5. Dit hoort een dupe te zijn van het parfum van Chanel. Aangezien ik deze geur zelf niet ken kan ik niet oordelen of het ook daadwerkelijk een dupe is, maar ik kan mijn mening over de geur natuurlijk wel geven.

Je krijgt in ieder geval een aardig grote pot die tot aan de rand toe gevuld is met scrub. Maar toen ik hem gebruikte onder de douche veranderde deze fluffy substantie al meteen in een normale substantie. En dit terwijl er slechts een paar druppels in het bakje belanden. Heel erg jammer natuurlijk, hierdoor was het bakje meteen de helft minder vol omdat de fluffy substantie was ingezakt tot een normale scrub.


De geur van een scrub is natuurlijk moeilijk te omschrijven. Zeker mijn mening hierover geven is lastig, niet iedereen heeft dezelfde smaak wanneer het om geur gaat. De Chanel #5 geur deed mij heel erg denken aan babypoeder, maar dan met wat sterkers erdoorheen. Ik vind de geur in ieder geval niet zo aangenaam maar dit kan per persoon verschillen.


De fluffy substantie blijft dus voor één keer leuk, maar daarna was hij bij mij weg. En dat terwijl ik toch heel erg voorzichtig heb gedaan en er slechts een paar druppels in het bakje zijn beland. Desondanks is een scrub natuurlijk nog wel een volgende keer te gebruiken, maar ik ga hem helaas niet verder opmaken omdat hij voor mij niet zo fijn werkt.

Toen ik klaar was met scrubben voelde mijn huid namelijk ontzettend vet aan. Het was net alsof de scrub de shea boter echt achter liet op mijn huid. En natuurlijke oliën vind ik normaal gesproken geen probleem, dit voelde écht niet lekker. 

Ik ben in ieder geval geen grote fan van dit product en ga hem ook niet opnieuw gebruiken omdat hij voor mij niet effectief is. Maar er is natuurlijk vast wel iemand die ik er wel gelukkig mee kan maken. Jammer natuurlijk maar hier is niets aan te doen.


Maar er zaten natuurlijk nog een aantal andere producten in de box. Zo ontving ik deze soap bar. Deze geur is een combinatie van banaan en chocolade. Het gele deel ruikt naar banaan, het bruine deel ruikt naar chocolade.


Dat dit zeepje er leuk uit ziet, dat is één ding wat zeker is. Hij ziet eruit om op te eten en zo ruikt hij ook. De bovenkant is echt een lekkere, zoete banaan en de onderkant heeft een subtiele chocoladegeur die niet te overheersend is. Wat je wel merkt is dat de banaan veel sterker ruikt maar dit vind ik juist erg lekker.

Het zeepje doet ook prima zijn werk en kan gebruikt worden om de handen mee te wassen, maar je kunt hem natuurlijk ook meenemen onder de douche. Dit vind ik een erg aangenaam product die ik zeker op ga maken.

De banana & chocolate soap bar staat momenteel niet meer op de site, maar de andere soapbars kosten allemaal €3,95 per stuk.

Had jij al kennis gemaakt met Miss Bubbles?

18 opmerkingen

 1. Wat jammer dat het eerste product tegenvalt, die lijkt me eigenlijk best fijn, vooral de geur van Chanel nr. 5 spreekt me erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De zeep lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een aantal artikelen over hun gelezen, en ze zijn heel erg positief....de producten spreken mij in elk geval wel erg aan, dus het zou zeker een optie zijn, voor mij om er iets te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De zeep lijkt me fijn! Ik kende Miss Bubbles nog niet. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De scrub lijkt me niet zo fijn. Jammer. De zeep klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind 1 ding raar: Waarom laat je een scrub liggen als die niet meer fluffy is? (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik laat hem niet liggen omdat hij niet meer fluffy is, maar omdat hij voor mij niet zo fijn werkt! :)

   Verwijderen
 7. lijken me echt heerlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben niet erg enthousiast over de scrub!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat de scrub je niet beviel, ik heb een andere geur getest en vond m super! Ik testte m wel in bad, misschien maakt dat toch een verschil. Gelukkig bevalt de zeep wel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat zeepblokje ziete ruit om op te eten! Leuke review :-)

  Liefs
  Shalane
  Www.thefashionmoodboard.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. spijtig dat het eerste product je niet zo bevalt, maar ach het kan niet altijd perfect zijn ;)
  De zeep lijkt mij anders wel een heel fijn productje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De zeep lijkt mij erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen