Oriflame Milk & Honey Gold Day & Night Cream


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een review heb geschreven over de producten van Oriflame. Niet omdat ik ze niet fijn vind, in tegendeel, maar omdat ik al een lange tijd niets meer van had besteld. Het is zo dat dit merk namelijk niet zomaar in de winkels te verkrijgen is en voor bijvoorbeeld één lipstick vind ik het zonde om meteen verzendkosten te betalen, zeker omdat dit dan meteen via pakketpost gaat. Afgelopen week kwam er echter wel weer een heerlijk pakketje binnen met een aantal producten die ik aan het testen ben of al getest heb. De Milk & Honey Gold dag & nacht crème waren de producten waar ik zelf het meest benieuwd naar was en daarom deel ik deze ook érg graag als eerste met jullie.De vormgeving van zowel de kartonnen doosjes als de potjes vind ik allereerst érg leuk. Heel erg simpel maar door de goud met witte accenten meteen erg stijlvol. Het stukje 'bijenwas' wat in het ontwerp is verwerkt geeft nog net even iets extra's omdat dit natuurlijk érg goed past bij de geur van de producten.

Honing is een geur die voor veel mensen als niet zo lekker of niet prettig wordt ervaren. Ik kan mij hier zeker in vinden aangezien ik een honinggeur vaak ook te sterk vind. Bij deze producten is dat zeker niet het geval. Milk & Honey staat bekend om de milde honinggeur. Het is inderdaad een combinatie van melk met honing. Een romige honinggeur die heel erg mild is. Zeker een aanrader wanneer je geen fan bent van sterk ruikende geuren, maar toch wel graag iet wat een geurtje wilt.


De substanties van deze producten zijn niet hetzelfde. Rechts zie je namelijk de dag crème, deze is heel erg vloeibaar en links zie je de nacht crème, deze heeft de structuur van een body butter. Doordat de nachtcrème erg licht is van structuur trekt hij ontzettend snel in en maakt hij mijn huid heerlijk zacht. Het verbaasde me hoe hij na tien seconden al helemaal in mijn huid was getrokken en het voelde ook heerlijk aan toen ik over mijn wangen gleed. Dit is werkelijk de fijnste en snelst werkende dag crème die ik tot nu toe heb/heb geprobeerd.

De nacht crème daarin tegen heeft een wat dikkere structuur. Het is dezelfde structuur als een stevige body butter. Doordat dit product iets dikker is duurt het uiteraard wat langer voordat hij helemaal is ingetrokken maar ook hier duurde het niet langer dan vijfenveertig seconde. Je merkt ook meteen dat deze crème nog een stukje voedender is dan de dagcrème. Ook de nacht crème maakt mijn huid ontzettend zacht.


Ingrediënten dag crème: aqua, gylcerin, cyclopentasiloxane, hydrogenated polyiosobutene, cetyl alcohol, C12-15 alkyl benzoate, glyceryl stearate, ethylhexyl stearate, cyclohexasiloxane, btyrospermum parkii butter, dimethicone, PEG-40 stearate, sodium acrylate taurate copolymer, isohexadecane, mel, imidazolidinyl urea, caprylyl glycol, methylparaben, polysorbate 80, sine adipe lac, propylparaben, parfum, disodium edtra, sorbitan oleate, linalool, hexyl cinnamal, citronellol, hydroxycitronellal.

Ingrediënten nacht crème: aqua, glycerin, ethylhexyl palmitate, pentaerythrityl distearate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, dicaprylyl ether, dimethicone, myristyl myristate, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, cocoglycerides, sodium polyacrylate, mel, imidazolidinyl urea, caprylyl glycol, sodium stearoyl glutamate, methylparaben, sine adipe lac, propylparaben, parfum, disodium edta, linalool, hexyl cinnamal, citronellol, hydroxycitronellal, ci 47005, ci 14700

Ik ben zeker enthousiast geworden over deze producten. Ze trekken snel in, maken mijn huid zacht en ze zorgen ervoor dat mijn huid langzaam wat minder droog word. Ik merk zeker al verschil met voordat ik de producten gebruikte en dat is natuurlijk erg fijn. Het enige minpuntje is dat ze vrij prijzig zijn. Je krijgt hiervoor 50 ML en daar kun je toch wel een aardig lange tijd mee doen.

Oriflame Milk & Honey Gold Day Cream €16,00.
Oriflame Milk & Honey Gold Night Cream €16,00.
Wat is jouw favoriete Oriflame product?

18 opmerkingen

 1. Klinkt fijn, qua prijs valt het ook wel mee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed en daarnaast vind ik honing een hele lekker geur hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zien er fijne crèmes uit, wat een mooie verpakking ook!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze klinken wel goed! Een niet te overheersende honinggeur vind ik vaak trouwens wel heel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is wel een goede tip denk ik! Klinkt als een creme die ik goed kan gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit iets van Oriflame gehad, maar lees er zoveel positieve dingen over!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het je zeker aanraden, het is een érg fijn merk!

   Verwijderen
 7. Ze klinken Top!...maar heb je al eens nagevraagd of er toevallig niet een Oriflame consulente bij jou in de buurt woont?...dan kan je daar waarschijnlijk wel je bestelling afhalen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aangezien mijn moeder beauty lid is gaat dit gelukkig heel makkelijk via internet! :)

   Verwijderen
 8. Wauw, zien eruit als hele prettige producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De producten klinken best goed. Ik heb nog maar weinig ervaring met de verzorgingsproducten van Oriflame. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Milk & honey producten vind ik vaak erg lekker! Deze waarschijnlijk dus ook wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nooit van het merk gehoord, maar ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt goed! En ik vind de prijs echt wel oke hoor! (na meer dan een jaar in Zwitserland begin ik te 'verzwitseren' wat mijn besef van geld betreft lol)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. klinken zeker goed, qua prijs is het ook net te doen. Ga het eens bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de geur van honing eigenlijk altijd wel prettig :) Deze producten lijken me dan ook echt wel fijn! Vind de potjes en doosjes er ook mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zien eruit als goede producten! De prijs vind ik zeker ook goed meevallen :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen