Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nagellak - 38 Magneto.


De lakken van Red Carpet Queen was ik al vaker tegen gekomen op het internet, maar ik had me nog niet verdiept in de verkooppunten hiervan. Toen ik ontdekte dat het gewoon op Nederlandse websites verkocht werd kon mijn geluk niet meer op. Ik weet niet wat het is, maar dingen met dit soort kogels vind ik ontzettend gaaf. Zo is er nog een ketting uit China naar me onderweg, maar allereerst heb ik dit nagellakje in de vorm van een kogel aan mijn collectie toegevoegd.


Wat erg leuk aan deze nagellak is, is dat hij zowel onderaan als bovenaan gevormd is als een kogel. Zowel de bodem als de kogelpunt is meegenomen in het ontwerp. Tussen deze twee delen in zit het potje nagellak. Ik vind het in ieder geval érg gaaf bedacht en kon niet wachten tot dit lakje binnen kwam. En gelukkig kwam hij al snel binnen. Inmiddels is er al een tweede lakje van Red Carpet Queen naar me onderweg. Deze ga ik ook zeker met jullie delen zodra ik hem binnen heb.

De bovenstaande foto heb ik express met de fliters gemaakt, zodat jullie de prachtige, holografische glitters beter kunnen zien. Het is een prachtige lak vol met glitters. En het fijne aan deze glitters is dat ze niet zo grof zijn. Daardoor blijven ze makkelijk op je nagels zitten en is de droogtijd ook zeer kort. De lakjes van Red Carpet Queen drogen dus érg snel, en de kleuren zijn stuk voor stuk prachtig.Op bovenstaande foto heb ik twee dunne laagjes van Magneto aangebracht. Magneto doet je misschien denken dat het een magnetisch lakje is, maar dat is gelukkig niet het geval. Ik ben namelijk geen ontzettende fan van magnetische lakjes aangezien deze magneetjes vaak hun werk niet zo goed doen als ze beloven. 

Deze lak doet ecther wél wat hij beloofd. Hij dekt in twee dunne laagjes en de glitters zijn ongelovelijk mooi. Dit lakje ga ik ontzettend vaak dragen, dat weet ik in ieder geval al zeker. Door zijn mooie, snelle dekking en goede droogtijd is het een lak waar ik vaak naar ga grijpen. De prijs is misschien wat minder, maar momenteel zijn er een aantal in de aanbieding bij The Makeup Spot.

Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nagellak - 38 Magneto €14,95.
Wat vind jij van deze kleur?

29 opmerkingen

 1. That's a very interesting polish, unique...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie vormgeving heeft de nagellak, leuk weer eens wat anders dan normaal. Daarnaast is de lak ook nog eens erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het potje ook érg mooi, weer eens wat anders tussen de gebruikelijke potjes OPI haha. :)

   Verwijderen
 3. Wat een apart flesje! De kleur vind ik erg mooi. Deze vind ik lijken op nr. 891 van Inglot.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gaaf lakje met de zilveren glitters erin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind vooral het potje zelf supergaaf. Dit is een lak die ik ook zo zou kopen. Jammer dat het alleen online te bestellen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Heel mooi kleur lakje zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een mooie kleur ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi kleurtje en het flesje ziet er ook zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk flesje, mooi kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het heeft een mooi effect, ik ben wel niet zot van de kleur
  maar het is wel een mooi potje

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het flesje is echt ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Unieke verpakking, suppergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi kleurtje, nog nooit gezien! En de verpakking vind ik ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow, echt een supermooie lak en een bijzondere verpakking ook! Echt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Very unique polish, I totally love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, super mooi lakje.
  Wat een leuk flesje, ziet er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een apart potje! Mooie kleur! XO

  P.S. Deze maand staat in teken van een feestje. Daarom elke maandag een nieuwe win actie. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik heb dit merk nog nooit gezien. bijzonder flesje hoor. en ook nog eens een leuk kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende het tot kort voorheen ook niet, maar ben erg blij dat ik er nu kennis mee heb gemaakt!

   Verwijderen
 19. Het merk kende ik nog niet. Een mooi lakje met een leuk potje.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gaaf potje, leuk merk is dit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen