Sleek blush by 3 palette - Pink Lemonade.


Van Sleek had ik al een stel I-Divine palettes en twee losse blushes, maar een blush by 3 palette had ik nog niet. Vaak is er toch wel één kleur die je niet zo aanspreekt in een palette, maar toen het Pink Lemonade palette een tijd geleden uitgebracht werd was ik ervan overtuigd dat ik deze wel allemaal zou gaan gebruiken. Het is een prachtig palette met drie roze/peachy teinten die voor velen geschikt zullen zijn.


Net als alle palettes van Sleek heeft deze ook weer een erg simpele voorkant. Deze is natuurlijk wel een stukje kleiner dan de oogschaduwpalettes, maar doordat hij juist wat kleiner is vind ik hem zo fijn. Het palette bevat drie individuele blushes, maar dan in één palette. Dit is vooral handig voor op reis. Je neemt één palette mee en hebt dan meteen de keuze uit drie verschillende kleuren.

Dit palette bestaat uit twee vaste blushes, maar ook uit één creamblush. Voor mij is deze creamblush nog vrij nieuw. Ik had er al wel ééntje van Hema waar ik niet ontzettend tevreden over was, maar deze creamblush is nog veel meer cream. Hij is ontzettend zacht en brengt hierdoor heel gemakkelijk en geleidelijk uit. Je krijgt er geen vlekken door maar een mooi, natuurlijk kleurtje op de wangen.

Wat ook prettig is aan deze palettes is dat er een grote spiegel boven zit. Deze spiegel is net zo groot als de gehele ruimte die de drie blushes innemen. Nog idealer voor op reis aangezien een extra spiegeltje nu overbodig is. Een klein detail wat toch veel voordelen oplevert.


De linker kleur deed mij onmiddelijk denken aan de welbekende Rose Gold van Sleek (een goede dupe van Nars - Orgasm) maar toen ik deze twee kleuren naast elkaar hield werd het toch bevestigd dat de kleuren verschilden. De blush uit dit palette is een heel aantal tinten lichter en neigt meer naar roze dan naar peachy. 


Goede swatches zijn natuurlijk het belangrijkste, en toen ik dit palette begon te swatchen was ik aangenaam verrast. Ik heb ze gewoon van links naar rechts geswatcht, en zelfs de ceam blush is ontzettend gepigmenteerd. 

Ik ben ontzettend enthousiast over dit prachtige palette van Sleek. Sleek heeft me nog geen een keer teleur kunnen stellen en ook met dit palette was dat niet het geval. Ik ben benieuwd naar de volgende palettes die Sleek gaat uitbrengen, en ook ga ik nog even een keer extra rondkijken tussen de blush by 3 palettes.

Sleek blush by 3 palette - Pink Lemonade €12,95.
Wat is jou favoriete Sleek blush by 3 palette?

29 opmerkingen

 1. Wauw wat een prachtige kleuren!!!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig palette (alleen de buitenkant al). En de kleuren, echt wow. Ik had deze al een tijdje op het oog. Hoop dat ik hem in Londen kan kopen. Echt een beauty van een palette!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de doosjes ook altijd érg leuk. Ik hoop het ook voor je! :)

   Verwijderen
 3. Heel mooi! Ik kan alleen niet zo goed overweg met cremeblushes haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik twijfelde daarom in het begin ook erg over het palette, maar deze is écht lekker creamy waardoor hij gemakkelijk uit te smeren is!

   Verwijderen
 4. Mooi palette, zoals we van sleek gewend zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie kleurtjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleuren! Ben best benieuwd hoe het je staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alle kleuren zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw prachtig palette, met super mooi kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren vind ik het. Ben erg benieuwd hoe het er uit ziet op je gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Heel erg mooi!! Ik word er hebberig van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Goed pigment ook, zeer tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw, hele mooie kleuren ! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke palette met 3 mooie tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw prachtige kleuren ik vind de glans van deze producten altijd zo mooi
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat eee mooie kleuren. De shimmers zijn echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. erg mooie kleuren. zelf ben ik niet zo'n fan van cream blushes, maar deze ziet er goed uit xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind de meest licht roze blush heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit ziet er erg goed uit! Ik ben niet meteen een groot fan van cream blushes, maar dat is vooral een kwestie van wat je gewend bent en de kleuren spreken me wel erg aan! Lijkt me zeker handig voor op reis om je zowel een roze als peachy kleur hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De binnen en de buitenkant zijn beide geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zeker een mooi palette. Alleen de laatste meer oranje/bruine kleur zou mij niet staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. mooie kleurtjes! ik wil zoiets ook in londen halen dit weekend!

  BeantwoordenVerwijderen