Sleek i-Divine Palette | Glory.


Als iemand mij vraagt om mijn favoriete land hoef ik daar helemaal niet lang over na te denken, het antwoord ligt meteen al op het puntje van mijn tong. Mijn favoriete land is namelijk Engeland. En wanneer je mijn favoriete land combineert met een Sleek palette is daar natuurlijk een duidelijke match. Dit is inmiddels mijn zevende Sleek palette en bevat zowel nude als felle kleuren.Glory is helaas niet erg gemakkelijk meer te verkrijgen, maar op Ebay zag ik een lijstje met verkopers die ze nog wel verkocht. De prijs zit net iets boven de prijs van een nog wél gemakkelijk te verkrijgen Sleek palette, maar zelf heb ik dit er helemaal voor over. Het ligt natuurlijk aan de verkoper maar bij de verkoper waar ik hem vandaan heb kostte mij dit €2,08 meer. Logisch, want hier zit de verzending vanuit Engeland bij.

Glory is ook al een wat ouder palette, deze is namelijk geïnspireerd op de Olympische Spelen in London. (2012)


In eerste instantie werd ik bij het zien van de foto's op internet niet wild van de kleurencombinatie. Ik vond de onderste rij maar een beetje vreemd zo in combinatie. Maar wanneer je deze los gebruikt kunnen er natuurlijk hele andere, mooie dingen uitkomen. Sowieso is de bovenste rij voorzien van prachtige, lichtere teinten en was ik al verzekerd van het halve palette wat ik hoe dan ook ga gebruiken.

De onderste kleurtjes vind ik nu ik ze in het echt zie prachtig en ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop. De enige kleur die ik totaal niet ga gebruiken is de gele kleur en de rode kleur zal waarschijnlijk ook in het rijtje ''niet gebruikte kleuren'' belanden. Dit vind ik zelf helemaal geen probleem zolang de andere kleuren maar wel geschikt voor mij zijn, en dat zijn ze!


Allereerst de bovenste rij. Bij lichte kleuren durf ik me vaak niet al te veel pigment voor te stellen, maar toen ik begon met swatchen viel het mij heel erg mee. De kleuren zijn allemaal érg goed gepigmenteerd met nog maar één laagje. Je kunt ze dus ook nog een beetje opbouwen wat bijvoorbeeld erg mooi kan zijn bij de grijze kleur. Tevreden over deze rij ben ik zeker, het zijn kleurtjes die ik vaak ga gebruiken.

De namen in dit palette vind ik ook nog eens ontzettend leuk. Ze komen allemaal overeen met straten/bezienswaardigheden etc. uit Engeland. Zo heten ze van links naar rechts: Tube, Overground, Bakerloo, Jubilee, Platform en Northern.


En dan natuurlijk nog de tweede rij vol felle kleuren. Ik heb hier ook één dun veegje aangebracht waarmee het pigment al geweldig is. Vooral de blauwe kleur is met één dun veegje geweldig qua pigmentatie. De andere kleuren zijn ook zeer goed gepigmenteerd en deze zijn ook nog eens goed op te bouwen. 

Ook deze kleuren hebben natuurlijk namen. De namen zijn van links naar rechts: District, Hammersmith And City, Picadilly, Circle, Victoria en Central. 

Ik ben enthousiast over dit palette! De kleuren zijn zeer goed gepigmenteerd en ze geven nagenoeg geen fall-out. Met een doekje is de eventuele fall-out gemakkelijk weg te halen doordat dit niet in grote hoeveelheden gebeurd.

Ik kocht mijn palette bij de verkoper VanityPalace voor €12,08.
Kende jij het Sleek Glory palette al?

31 opmerkingen

 1. Ziet er mooi uit! Ik had er al over gelezen, vind de onderste kleuren net iets de fel voor me :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bijzondere kleuren zeg. ben benieuwd of je dit palette vaak zult gebruiken of niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bovenste kleuren gaan sowieso veel gebruikt worden, de onderste bevat ook een aantal kleuren die ik zeker ga gebruiken! :)

   Verwijderen
 3. Dit palet kende ik nog niet. Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ben benieuwd wat voor looks je met die gaffe felle kleuren kan en gaat maken!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig! Ik heb deze laatst ook besteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou niet zo van felle kleuren, doe mij maar neutrale ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk ook dat ik meer naar de bovenste ga grijpen, maar voor een afwisseling vind ik de onderste rij ook erg mooi!

   Verwijderen
 7. Mooie zomerkleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke kleurtjes! Heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Blijft een prachtige palette met onwijs mooie kleuren erin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er erg mooi uit al zou ik niet vaak naar zulke felle kleuren grijpen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf palette! De pigmentatie is ook goed zoals we van Sleek gewend zijn! :) Ik zou denk ik alleen de gele kleur niet snel gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De gele kleur ga ik inderdaad ook niet snel gebruiken haha!

   Verwijderen
 12. Wat een mooie pigmentatie! Leuke kleurtjes ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik vind het een waanzinnig mooi palette, en dan vooral om de felle kleuren...daar houd ik wel van..Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Volgens mij ben ik dol op groen haha! Prachtig palette en die groen viel mij meteen op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een pigmentatie, prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie kleurtjes! Ik ben fan van de bovenste rij.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een goede pigmentatie zeg, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw hele goede pigmentatie heel tof
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauww, de pigment is super. Mooi palette.

  BeantwoordenVerwijderen