The Balm - Cabanaboy blush.


The Balm is een merk wat bij mij vooral bekend stond om de prachtige verpakkingen. Ik had tot nu toe alleen een review gelezen van de Mary-Lou highlighter, maar ik wist dat The Balm nog veel meer prachtige producten heeft. Ik besloot om mezelf te trakteren met een prachtige blush. Ik twijfelde wat tussen de Cabanaboy blush en de Downboy blush maar ik heb besloten voor de Cabanaboy blush te gaan. Ik had er nog geen reviews over gelezen en was daarom érg benieuwd hoe het pigment zou zijn. Daarom heb ik ze nog niet meteen beide besteld. De blushes van The Balm zijn namelijk aan de prijzige kant en een miskoop is daarom ontzettend zonde.


De voorkant van Cabanaboy is natuurlijk al prachtig, maar wanneer je hem open doet is hij ook érg leuk. Ik vind vooral het zinnetje wat nog boven de blush staat een hele leuke toevoeging. Het past goed bij het plaatje op de voorkant. De groene binnenkant rondom het spiegeltje spreekt mij niet zo aan, maar het geeft wel weer een vrolijk en zomers effect. En ook dat past weer érg goed bij de voorkant.

Cabanaboy word beschreven als een prachtige, goedgepigmenteerde roze/rode blush. Ik vind het zelf een beetje een frambooskleurtje dus hier kan ik me zeker bij aansluiten. De blush bevat een hele subtiele shimmer, die toch aanwezig genoeg is. Ik ben zelf geen ontzettende fan van matte blushes en het feit dat hier een lichte shimmer in zit maakt hem érg mooi.

De blush die ik heb aangeschaft is de Cabanaboy blush, maar van deze zelfde reeks zijn er ook nog twee anderen. Zo heb je de Downboy blush en de Fratboy blush. Ook deze hebben allemaal een ontzettend leuke verpakking. Deze blushes staan ook nog hoog bovenaan in mijn wishlist, en ik ga ze zeker nog eens aanschaffen.

The Balm heeft ook nog een speciale blushkwast genaamd 'Powder to the people.' Een prachtige kwast, maar voor de prijs van €29,50 vind ik hem vrij duur. Zodra ik deze ergens in de aanbieding zie ga ik hem in ieder geval direct aanschaffen.De Cabanaboy blush is ontzettend goed gepigmenteerd en heeft mij zeker niet teleurgesteld. De lichte shimmer is goed terug te zien en op bovenstaande swatch heb ik de blush maar lichtjes aangebracht. Je moet je kwast dus wel goed aftikken, maar zodra je hem op je wang aanbrengt is het niet zo dat je meteen helemaal onder de blush zit. Hij is namelijk erg mooi op te bouwen van licht naar donker.

Ik ben ontzettend enthousiast over deze blush en weet nu zeker dat ik er meer producten van aan ga schaffen. The Balm is onder andere te bestellen bij The Make-up Spot. Ik heb hem zelf ook bij deze webshop gekocht. Snelle verzending en alle producten worden verstuurd in een doosje met schuimstukjes én ze zitten nog eens in bubbeltjesplastic zodat je haast geen kans hebt dat ze kapot gaan.

The Balm - Cabanaboy blush €17,95.
Wat is jouw favoriete product van The Balm?

33 opmerkingen

 1. Inderdaad een mega schattige/vintage verpakking. Maar het belangrijkste; de blush is ook erg mooi, geniet er van. Liefs, Svenja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat een leuke verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer mooie kleur :) Ik ben een grote fan van thebalm

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige blush. Loveeee de verpakkingen van the balm.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een plaatje zeg! Deze komt nu ook op mijn wishlist hihi :) Sowieso ben ik een groot fan van The Balm, ze hebben vaak producten met goede kwaliteit en superleuke verpakkingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi kleurtje en een leuke verpakking zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur! En ik vind de verpakking ook zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alleen dat doosje is al geweldig. Mooie kleur ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. The Balm is idd redelijk prijzig al wil ik er graag eens iets van proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Moooi! XO

  P.S. Deze maand staat in teken van een feestje. Daarom elke maandag een nieuwe win actie. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De verpakking is echt zo leuk! En de kleur blush ziet er ook goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. prachtig. Mijn favoriete product van The Balm is The MaryLou-Manizer Highlighter, echt een must have product

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die is inderdaad ook prachtig! Ik heb hem al besteld en met een beetje geluk is hij morgen binnen.

   Verwijderen
 13. Wauw! Hele mooie kleur en de verpakking is zooo leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie blush. Ik vind de balm ook super, jammer dat het zo duur is...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtig kleurtje, fijn dat je er zo enthousiast over bent! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige verpakking! De blush ziet er ook heel goed uit, lijkt me ideaal voor bleke huidjes zoals de mijne :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vind de verpakkingen altijd erg mooi, maar de producten zelf zijn niet m'n ding helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het een erg mooie kleur blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een toffe verpakking! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ah, wat een leuke verpakking! Tof kleurtje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh wauw wat een mooie blush! De pigmentatie ziet er ook goed uit zeg.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een ontzettend mooie blush! De verpakking vind ik er ook erg leuk uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wow wat een pigment! En de verpakking is ook super schattig

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een schattig doosje.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ken het niet, maar de verpakking is inderdaad heel erg leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vond hem er in het doosje niet zo mooi uitzien, maar op de de swatch vind ik hem wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oef, wat een prachtige kleur én een gave verpakking! Ik had al eens kennis gemaakt met de hun producten.

  BeantwoordenVerwijderen