The Balm - Mary-Lou Manizer Higlighter.


Een tijdje geleden bestelde ik mijn eerste product van The Balm. Dit was de Cabanaboy blush, een blush die ik iedere week toch wel een aantal keer gebruik. Direct de dag nadat ik deze blush had binnengekregen was ik ervan overtuigd dat ik nog een product wilde van dit merk. Ik had al een lange tijd gekeken naar de Mary-Lou Manizer higlighter. Een higlighter die mij prachtig leek en aangezien ik razend enthousiast was over de blush maakte deze mij ook erg nieuwschierig. Al snel kreeg ik het product in huis en vandaag deel ik mijn review hierover met jullie.


Allereerst de verpakking. Ik heb altijd een zwak voor een leuk printje in de higlighter zelf maar deze verdwijnen helaas na een tijdje. Bij The Balm is dat niet zo aangezien de print daar op de deksel zit. En deze printjes vind ik zelf geweldig. Ik ben namelijk dol op dit soort vintage prints. Niet alleen in make-up maar ook op andere items. Mary-Lou Manizer vind ik er net als Cabanaboy weer érg leuk uitzien. Dit is zeker een mooi plaatje in mijn stash.


En naast die prachtige vormgeving is de higlighter zelf ook prachtig. Hij is niet te geel en ook niet te huidskleurig en bevat een heleboel shimmers. Deze shimmers zijn vooral prachtig in het zonlicht. Het fijne eraan vind ik dat hij vrij subtiel is en desondanks dat toch redelijk aanwezig. Hij is niet té aanwezig en dat is een groot voordeel.

En zo ziet Mary-Lou Manizer eruit in zonlicht. Een boel zilveren en gouden glittertjes die ook zo op je gezicht terug te vinden zijn. Hij brengt ontzettend gemakkelijk aan en met elke kwast die ik tot nu toe heb gebruikt is het geen probleem om het product op te pakken. Ook met je vingers is het product goed aan te brengen en tevens is hij goed te verdelen.

En zo ziet de swatch er dan uit. Hij is zeker goed gepigmenteerd en je moet soms wel even oppassen dat je niet teveel product op je kwast neemt. Maar gelukkig is dit makkelijk af te tikken waardoor je niet teveel aanbrengt. Hierboven heb ik hem verder nog niet uitgeveegd omdat het effect zo voor de foto beter is, waardoor hij erg dik lijkt, maar wanneer je hem netjes blend is dit natuurlijk veel natuurlijker. 

Boven mijn cabanaboy blush, of een andere blush natuurlijk, ziet hij er prachtig uit. Dit is vooral een product die in de zomer zijn werk goed doet doordat dan de shimmers nog eens extra benadrukt worden. Ik ben ontzettend enthousiast, het enige nadeeltje is de prijs. De producten van The Balm zijn namelijk niet de goedkoopste, maar je krijgt zeker waar voor je geld.

The Balm - Mary-Lou Manizer Higlighter €19,50.
Wat vind jij van deze higlighter?

25 opmerkingen

 1. Ohh, die verpakking! Geweldig! Ik vind de highlighter erg mooi. Deze is goed gepigmenteerd en de glans is ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze zou ik ook nog graag willen! Hij ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen de verpakking is al super schattig! Mooi product heb je er bij:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige highlighter zeg! Ik ben echt fan van The Balm; ze hebben kwalitatief goede producten met superschattige verpakkingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve verpakking. Gaaf product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb net ook een nieuw product gekocht van The Balm! Hun producten zijn zo fijn!
  Veel liefs, Elien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi product en supercute die verpakking <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heel erg mooi uit! Ik vind de verpakking ook zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie subtiele glans en leuke verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke verpakking! Ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie highlighter, ik ben benieuwd hoe hij bij je staat! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig pigment!
  Ik vind hem echt vreselijk mooi

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. echt een hele mooie highlighter!! alleen de verpakking is al geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen