Vintage world map watch.


Dat ik dol ben op Ebay is één ding wat zeker is. Ik ben dol op het rondneuzen en regelmatig bestel ik ook eens wat. Toch zit hier vaak een klein risico achter. Niet alles is daadwerkelijk zo mooi als op de foto, en daarom besloot ik maar eens wat aankopen te delen op mijn blog. Momenteel zijn er ook nog een aantal pakketjes onderweg, maar desondanks begin ik al met mijn eerste artikel. Ik ontving namelijk dit ontzettend leuke horloge, met namelijk de afdruk van een wereldkaart.


Het horloge is beschikbaar met vier verschillende bandjes. Je hebt namelijk een bruine, een witte, een zwarte en een bandje met luipaardprint. Ik twijfelde zelf een moment of ik de bruine of witte zou nemen, maar aangezien wit natuurlijk veel sneller smeuïg word besloot ik voor de bruine te gaan.

Wat ik zo mooi vind aan dit horloge is de afdruk van de wijzerplaat. Het is een gedeeltelijke landkaart die ook nog eens vrij gedetailleerd is. Zo staan de namen (en sommige plaatsen) er ook op gedrukt en deze zijn ook leesbaar. Het kost soms even moeite, maar landen als oostenrijk kun je goed lezen.


En zo ziet het horloge eruit wanneer ik hem draag. Ik heb zelf vrij dunne polsen, maar dit horloge bevat genoeg gaatjes om hem goed te laten passen. Waar je in het begin wel even rekening mee moet houden is dat hij nog vrij stroef is. Maar door een beetje met het bandje te gaan spelen is dit al snel verholpen en past hij zich aan aan de vorm van je pols.

Het plaatje op de wijzerplaat is in het echt iets minder duidelijk dan op de foto van de Ebay verkopers, maar dit is niet storend. Zeker niet gezien de prijs die je ervoor betaald. Voor dit horloge betaalde ik inclusief verzending namelijk slechts €2,61. Het horloge loopt op een batterijtje en deze kun je wanneer dat nodig is gewoon vervangen voor een nieuwe.

Natuurlijk verschilt het per verkoper wat je ervoor betaald, maar ik betaalde €2,61 voor het horloge. Ik kocht hem bij de verkoper ''itshotsale77'' waar ik hem op 23 februari bestelde. Op 5 maart kreeg ik hem binnen, en dat vanuit het buitenland. Ik ben meer dan tevreden en kan je deze verkoper zeker aanraden.

Vintage world map globe watch | c.a. €2,61.
Wat vind jij van dit horloge?

38 opmerkingen

 1. Ebay is echt super fijn idd. Leuk horloge ook!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi horloge, ik draag alleen nooit horloges, hahah dus niet iets voor mij :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat herken ik! Ik draag ze ook maar heel sporadisch, maar voor dit geld wilde ik het er wel op gokken!

   Verwijderen
 3. Heel leuk horloge :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het horloge heel leuk, ik heb hem zelf namelijk ook besteld een poosje terug. Ik heb niet zo vaak een horloge om, maar sinds ik deze heb toch wat regelmatiger :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik draag deze inderdaad ook regelmatig, terwijl ik normaal maar vrij sporadisch een horloge draag.

   Verwijderen
 5. Ik vind het een heel erg mooi horloge...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben dol op dit soort vintage items, gaaf horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook dol op vintage/old-school items. En daarvoor is Ebay meer dan geschikt!

   Verwijderen
 7. Ik vind de wijzerplaat hiervan zó mooi! Veel plezier ervan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk bedacht! En lekker goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil hem echt super graag, Maar helaas snap ik niks van ebay :(...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat snap je er niet aan? Wie weet dat ik je kan helpen. :)

   Verwijderen
 10. Super tof horloge! :) Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb deze al heel veel voorbij zien komen en ik vind m erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een aparte horloge maar super leuk! Geslaagde aankopen :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh die is gaaf zeg! Ik denk dat ik die laatst eens voorbij heb zien komen op een andere blog en toen dacht ik al van goh die is echt leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super leuk horloge!!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw leuk horloge. Ik ben jaloers :0

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb 'm al wel vaker gezien op eBay maar nooit besteld. Hij ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat ik ervan vind? Hij ziet er enorm leuk uit en bovendien lijkt hij zeer degelijk voor de prijs. Wat een topkoopje van je!! X Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik vind het een apart, maar wel erg mooi horloge.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk met die wereldkaart als achtergrond zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een prachtig horloge, ik ben weg van vintage ones!

  BeantwoordenVerwijderen