Zonnebrillen van festivalzonnebril.Laatst viel er een wel érg leuk pakketje op mijn deurmat. Ik ontving namelijk twee zonnebrillen van festivalzonnebril. Deze site heeft een ruim assortiment aan zonnebrillen en nu we langzaamaan mooier weer zullen gaan krijgen is dit natuurlijk geen overbodige luxe. Ik koos zelf voor de Wayfarer - Black Silver Mirror 
en de Aviator Mirror - Blue. Deze brillen spraken mij het meeste aan, en twee dagen later viel het pakketje al op mijn deurmat. De verzending staat op 1 tot 3 dagen en dit maken zij zeker waar.Ik begin met de Wayfarer - Black Silver Mirror. Deze zonnebril heeft het welbekende model van de Rayban, maar dan met zilveren spiegelglazen. Deze bril is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan dus door beide gedragen worden.

Wat ik jammer vind aan deze Wayfarer is dat hij vrij groot is. Zelf heb ik geen ontzettend groot gezicht waardoor hij vrj lomp lijkt. De zilveren spiegelglazen benadrukken dit grotere montuur nog eens extra. Ik denk daarom dus dat deze Wayfarer meer geschikt is voor het mannelijke geslacht. Het is niet zo dat ik de bril lelijk vind, maar mij staat hij helaas niet. Echter kan ik hier  iemand anders hier wél een groot plezier mee doen en komt de bril alsnog goed terecht.


En dan mijn persoonlijke favoriet: De aviator mirror blue. Deze aviator is de welbekende pilotenbril, maar dan met gespiegelde, blauwe glazen. Beide brillen waren door deze spiegelglazen érg lastig te fotograferen, maar uiteindelijk is het redelijk gelukt. Mijn boekenkast is op alle foto's een beetje zichtbaar, maar ik kon het helaas niet zonder dit op de achtergrond krijgen. 

Deze pilotenbril heeft een subtiel, gouden montuur met daarin blauwe spiegelglazen. Wanneer je de bril op doet maakt hij alles een stuk donkerder en kun je gemakkelijk buiten lopen zonder dat de zon continu in je ogen schijnt. 

Deze bril is ook een stukje minder groot dan de Wayfarer, waardoor hij mij automatisch een stuk beter staat. Ook dit is een unisex model waardoor hij voor iedereen geschikt is. Ik ga deze bril in ieder geval erg vaak dragen in de komende periode.


Welke bril is jouw favoriet?

18 opmerkingen

 1. leuk, laat die zon maar komen ;) Ik vind de wayfarer het mooist! Liefs, Svenja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allebei erg leuk, kan niet wachten tot het lekker weer is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De aviator is heel mooi!

  XO Imke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die tweede is heel stoer vind ik :-) Maar voor mezelf zou ik waarschijnlijk toch de zwarte kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze beide wel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de blauwe Bril is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie items!
  Ik vind de silver mirror wel speciaal :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die laatste met dat blauw zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw die aviator zonnebril is echt mooi ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke brillen! Vooral de pilotenbril is wel echt mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nice sunglasses. You're ready to go.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze site kende ik nog niet! Ga zo ff een kijkje nemen! De tweede bril vind ik heel gaaf!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen