At the moment... #01.


In een at the moment artikel is het de bedoeling dat je een aantal producten laat zien die je de laatste tijd veel gebruikt/liefhebt. Ik vind het zelf altijd erg leuk om deze te lezen en daarom bedacht ik me dat ik zelf ook wel eens zo'n artikel online kon zetten. Vandaag dan ook mijn eerste at the moment. Dit keer die van de maand april. 


Het boek wat ik momenteel lees is Half zwart van Sally Green. Hier komt zeker nog een review van nadat ik hem uit heb, maar hierbij alvast een korte beschrijving: 'De routine is wel oké. Wakker worden onder de blote hemel in de buitenlucht is wel oké. Wakker worden met de kooi en de boeien – het is nu eenmaal zo. Je moet je niet door die kooi laten deprimeren. De boeien schaven, maar je huid geneest snel en makkelijk, dus waarom zou je ermee zitten? Nathan groeit op in een wereld vol witte en zwarte heksen. Zijn vader is een beruchte zwarte heks en wordt door iedereen gevreesd. Zijn moeder, een witte heks, is dood. De witte heksen zijn bang voor Nathan en sluiten hem op. Want opde dag dat hij zeventien wordt, kan hij alleen de zwarte magie van zijn vader erven, mits die hem drie inwijdingsgeschenken geeft. Als Nathan die niet op tijd ontvangt, sterft hij. Er zit voor Nathan niets anders op dan te ontsnappen en zijn vader op te sporen als hij in leven wil blijven. Maar hoe kan hij vluchten als iedereen hem in de gaten houdt en hij niemand kan vertrouwen, ook het meisje op wie hij verliefd is niet? En als hij al weet te ontsnappen, vindt hij dan op tijd zijn vader? Want de witte heksen zullen
de jacht op hem openen…'


Een andere op lifestyle gerichte favoriet is deze Robijn Sensation kledingverfrisser. Hij heeft een hele prettige, zoete geur en ik vind het naast kleding ook erg lekker om deze in mijn kamer te spuiten. Ik kocht deze zelf bij de Action een tijdje geleden en bij ons filiaal hebben ze hem nog steeds. Een heerlijke budget topper dus!


Naast het Robijn product vind ik de WHite Musk fragrance mist van The Body Shop ook heerlijk. Ik kocht deze een tijdje geleden in combinatie met een parfum en hier komt zeker nog een review van. Het is een heerlijke, warme geur die tegelijker tijd ook een vleugje zoetigheid heeft.


Een ontzettend fijne tandpasta die ik heb ontdekt is de Prodent white now triple power gold tandpasta. Deze tandpasta is heel erg blauw en daardoor moet je wel iets meer spoelen dan normaal, maar ik heb voor het eerst echt het idee dat dit een product is wat mijn tanden witter maakt. En dat is natuurlijk altijd positief! 

Naast de tandpasta gebruik ik ook erg graag dit flosdraad van Oral-B. Het heeft meteen al een mint smaakje wat zorgt voor een dubbel zo frisse adem. Een fijn product voor wederom een klein prijsje.


Mijn favoriete paar oorbellen is momenteel bovenstaande. Ik heb sinds kort weer een eigen webshopje geopend en daar verkoop ik een redelijk aantal van dit soort producten. Ik heb zelf ook wat spulletjes gehouden waaronder dit paar. Klik hier voor de webshop en hier voor bovenstaand product.


Als laatste kunnen wat beauty producten natuurlijk ook niet ontbreken. Mijn absolute favorieten waren de afgelopen tijd deze prachtige lipgloss van Smashbox in de kleur Tease en een nagellakje van OPI uit de Gwen Stefani collectie. Dit is de kleur In true Stefani fashion.

Welke producten gebruik jij de laatste tijd graag?

17 opmerkingen

 1. Die kledingvetfrisser lijkt me echt wel fijn! Wat ik weer dragelijks gebruik zijn handcremes, m'n handen zijn terug zo droog! Ik gebruik die van Vaseline, is een hele fijne en ruikt lekker

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op het moment gebruik ik veel haarverzorgings producten van Andrelon en een aantal huid verzorgingsproducten van Cattier Paris...over beide ben ik op dit moment dik en dik tevreden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dit artikel. Ik ben erg fan van de purol crème momenteel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, prachtige nagellak! Ik vind glitterlakken altijd zo mooit maar doe ze zelf nooit op vanwege het gedoe om alles eraf te krijgen haha, beetje lui

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten! Het boek lijkt me ook interessant, ben benieuwd naar de review! Ik gebruik de laatste tijd vooral mijn nieuwe dagcrème van Garnier, waar ik heel tevreden mee ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat boek klinkt interessant, ben ook erg benieuwd geworden naar de lipgloss van smashbox :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie producten het boek lijkt me interresant

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's heb je gemaakt haha en natuurlijk een leuk en interessant artikel!

  Liefs
  Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te zien. Die Robijn verfrisser gebruik ik ook dagelijks;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die kledingverfrisser wil ik ook wel :) Lijkt me zo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's. De boek lijkt me leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, het lakje van Gwen Stefani is erg mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Very informative, you've such a great post here :)
  I'm keeping my eyes on your foward posts :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die Robijn kledingverfrisser wil ik ook eens kopen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Awesome dat je half zwart hebt!:)

  BeantwoordenVerwijderen