Boho Blush 04 - Rose


Over het merk Boho las ik de laatste tijd steeds meer. Dit merk sprak mij alleen al aan door hun natuurlijk ogende verpakkingen en daar kwam de goede kwaliteit nog eens bij. Zo kwam ik deze blush tegen en daar werd ik meteen érg benieuwd naar. Een kleur op een foto online is toch net weer iets anders dan de kleur in het echt, maar dit product is mij zeker niet tegen gevallen.


De natuurlijk ogende verpakkingen zijn nog maar het eerste pluspuntje aan deze producten. Hiernaast heeft deze blush bijvoorbeeld ook nog een erg leuk printje. Een simpele vlinder die helemaal aansluit bij de verpakkingen van het merk. Doordat het ook zo'n simpele print is vind ik hem juist zo mooi.

Normaal gesproken zou ik niet zo snel naar de ingrediënten van een blush kijken, maar bij dit product was ik daar wel erg benieuwd naar. De ingrediënten zijn als volgt: MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), ZEA MAYS STARCH (ZEA MAYS (CORN) STARCH)*, SQUALANE, ZINC STEARATE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), BENZYL ALCOHOL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL (PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL)*, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM RIBOFLAVIN PHOSPHATE, ALUMINA. De ingrediënten waar een * achter staat zijn afkomstig uit de biologische landbouw en dat is dan ook zeker niet verkeerd!


In mijn stash heb ik ontzettend veel blushes die allemaal toch wel iets van een shimmer hebben. Deze blush verschilt daar in tegen weer erg. Het is namelijk een volledig matte blush in een zachtroze/abrikoos kleurtje. Ik vind hem zelf erg mooi doordat hij zowel in het potje als op je wangen erg natuurlijk oogt. Alsof je een zacht blosje van jezelf hebt. Bij mij is dat erg fijn gezien mijn witte huid, zo lijkt het meteen een stukje gezonder.

De blush is wel een klein beetje poederig maar hier is alsnog erg goed mee te werken. Het enige wat je moet doen is de blush na gebruik even afblazen maar dat is natuurlijk niet zo'n groot probleem. 

Wanneer ik de blush heb aangebracht is hij duidelijk zichtbaar bij mij, maar als je een wat donkerdere huid hebt is hij waarschijnlijk iets minder zichtbaar. Ik vind hem in ieder geval érg mooi en ben erg blij met dit product. Het is zeker een merk waar ik meer producten van wil proberen.

Boho Blush 04 - Rose €11.70
Heb jij al eens iets van Boho geprobeerd?

17 opmerkingen

 1. Oh wat een mooie kleur. Gaaf zeg! Ik heb nog geen ervaring met boho!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooi kleurtje! Ik kende het merk nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een merk wat ik je kan aanraden (de blushes althans, de rest ken ik natuurlijk ook nog niet).

   Verwijderen
 3. De kleur is heel mooi, maar het merk kende ik nog niet.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik tot kort voorheen ook niet, maar ben erg blij dat ik het nu wel ken. :)

   Verwijderen
 4. Oh ik kende het merk nog niet! Telkens als je denkt, dat je nu wel alle make up merken hebt gezien, komen er steeds bij, wat alleen maar leuk is natuurlijk! Heel lief kleurtje is het trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kleurtje! Dat hij mat is maakt hem heel bijzonder. Ik ben het helemaal met je eens, als ik de foto's bekijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kende dit merk nog niet. vind het wel jammer dat ie kruimelig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. onbekend merk maar prachtige kleur! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de Boho, blush, Rosewood....en die is ook heel erg mooi...Ook heb ik een aantal andere producten van Boho...en die zijn net zo mooi van kleur. als de Blush....de verpakkingen vind ik echt helemaal super...juist omdat ze erg simpel, maar uniek zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk blush kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen