Book review | Carlie van Tongeren - Cruise Control.


Hoewel ik over het algemeen veel fantasy boeken lees vind ik zo af en toe een roman/chicklit ook wel érg leuk. Nu het lente is en we af en toe al eens een lekker, zonnige dag hebben werd ik ontzettend benieuwd naar het boek Cruise Control van Carlie van Tongeren. Dit boek belandde al erg snel in de brievenbus waarna ik vol enthousiasme ben begonnen met lezen. 


''Lara leidt een lekker leven. Ze is woordvoerder van een grote bank, komt op alle belangrijke borrels, heeft een affaire met een BN'er en heeft nog steeds goed contact met haar studievriendinnen. Zij vinden dat Lara weleens wat meer mag relaxen en nemen haar mee op een Nijlcruise. De cruise hangt aan elkaar van wc-papiermummies en opdringerige verkopers, maar misschien zit onder al die kitsch juist wel precies wat Lara nodig heeft.''

Voor dit boek had ik nog geen boeken gelezen van Carlie van Tongeren maar nu ik Cruise Control uit heb ben ik er zeker van dat ik haar andere boeken ook nog wil lezen. Carlie schreef naast deze roman ook Pasta & passie en Liever Lombok. 

Cruise Control is een boek waar je lekker in weg kan dromen. Je gedachten hoef je hier niet zo bij te houden omdat je het anders niet snapt. Dit is een boek die zeer geschikt is wanneer je écht even wilt spannen. Ik heb hem zelf gelezen in het zonnetje wat het plaatje volledig afmaakte.

Ik kan je dit boek zeker aanraden. Het is een boekje wat je gemakkelijk in een dagje uit kan lezen. Hij is vrij dun maar desondanks dat is het verhaal helemaal uitgeschreven en heb je niet het gevoel dat er delen zijn weggelaten die misschien wel beschreven zouden moeten worden. Ik ben enthousiast en ik ga zeker nog eens een ander boek van deze schrijfster lezen.

Carlie van Tongeren - Cruise Control €13,50.
Heb jij al eens iets gelezen van Carlie van Tongeren?

Carlie van Tongeren
Nederlands
288 Pagina's
Zomer & Keuning Uitgeverij

15 opmerkingen

 1. Lijkt me een leuk boek voor vakantie, lekker luchtig leesvoer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een goed boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een heerlijk boek om mee te nemen op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Echt zo'n boek dat ik op het strand zou gaan lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een leuk boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. klinkt als een goed boek lees ook is een keer een boek van Santa montefiore! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lijkt me leuk voor op het strand!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke voorkant! Lijkt me een leuk boekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je ook boekreviews plaatst!;)

  BeantwoordenVerwijderen