Dr.Hauschka Eyeshadow Palette.


Laatst schreef ik al over de Boho blush die ik van de webshop BigGreenSmile had ontvangen. Dit was niet het enige product wat ik binnen kreeg, ik kreeg ook nog eens het Dr.Hauschka eyeshadow palette. Dit palette bevat vier kleuren die zowel geschikt zijn voor een nude look als voor een look die wat meer smokey is.


De uitstraling van dit palette is wanneer je hem dicht heb niet zo bijzonder. Hij is zwart en bevat een aantal gouden details, maar daar blijft het bij. Ik vind het zelf wel een mooie verpakking, maar het is geen doosje wat écht uit mijn stash springt. Handig is hij wel aangezien het een vrij klein formaat is en daardoor makkelijk mee is te nemen.

Namen heeft dit palette ook niet, van links naar rechts zijn het de kleuren één, twee, drie en vier. Wat mij betreft zijn deze namen ook helemaal niet nodig; zolang de kleuren maar goed gepigmenteerd zijn. Dan ben ik allang blij.


Alle kleuren in dit palette zijn mat en daardoor vreesde ik in eerste instantie voor het pigment. Met matte kleuren heb ik vaak de ervaring gehad dat deze minder goed gepigmenteerd waren, maar niets was minder waar. Dit palette bevat vier goed gepigmenteere kleuren én een sponsapplicator. Deze applicator gebruik ik zelf niet maar wanneer je echt haast hebt en je enkel dit palette meeneemt heb je daar meteen een kwastje bij en is het alsnog mogelijk een acceptabele look te creëren.


De kleuren in dit palette zijn zeker goed gepigmenteerd. Op bovenstaande foto heb ik namelijk zeer royale veegjes aangebracht. De lichte kleuren kunnen een hele mooie, nude look creeëren en met de zwarte kleur erbij tover je deze look al snel om voor iets wat net wat meer gewaagd is. Van dag naar avondlook is met dit palette érg handig.

Waar ik ook erg blij mee ben is dat ik geen last heb van fall-out bij het gebruiken van dit palette. De kleuren zijn allemaal mat en daardoor komen er ook geen glitters op je wangen, net als dat het hele vaste kleuren zijn die niet te veel poederen. 

Ik ben zeker enthousiast over dit palette en wat mij betreft is er maar één nadeel: de prijs. Voor dit palette betaal je namelijk €27.95. Een beetje prijzig, maar het is zeker een plaatje en ik ben er ontzettend blij mee.

Heb jij al eens iets van dit merk geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf/webshop ter review.

28 opmerkingen

 1. Wauw, wat een gaaf palette, de swatches zien er super uit! Mooie kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er echt wel goed gepigmenteerd uit! Is altijd tricky bij matte palettes. Ik ben benieuwd naar een look!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De pigmentatie ziet er wel erg goed uit zeg! Hij is alleen wel een beetje prijzig voor hoeveel verschillende kleuren je krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, echt een hele mooie pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een prachtig palette,....heel erg tijdsloos en daardoor vind ik het wel erg super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prijs is echt een nadeel ja want hij is zeker mooi! Ik hou van matte oogschaduw en deze kleuren zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb dat ook met matte kleuren, dat het pigment vaak minder goed is. Maar deze kleuren vind ik mooi gepigmenteerd. Mooie kleuren!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goede pigmentatie inderdaad! Ik vind het wel wat prijzig voor zo'n basic palette, maar zoiets is wel onmisbaar in elke stash natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er goed uit zeg! Echt een goede pigmentatie! Wel prijzig, dat is wel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het een mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wel een beetje duur maar het palett is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie matte kleuren! Daar hou ik wel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Alleen zo jammer dat je maar 4 kleuren krijgt voor die prijs :) De kleuren zijn wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De kleuren zijn mooi zeg! Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd maar dit is meer omdat het bij ons in de buurt niet te koop is.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw mooi palette zeg met geweldig pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Fijn dat er geen fall-out komt, daar heb ik zo af en toe nog wel eens last van! :-). En een leuke blog heb je, ik volg je meteen via bloglovin!

  Liefs,
  Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van het merk gehoord. Ik vind het palette wel heel erg mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, wat een prachtig palette zeg! :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie tinten bevat de palette en de pigment ziet er heel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dit merk kende ik dus nog niet! Shame on me!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wauw ik kende dit merk ook nog niet maar wat een mooie volle kleuren zeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen