Elf Jumbo Lip Gloss Stick | Flirty & Girly


Lipkleurtjes kan je nooit genoeg hebben. Een lipstick van MAC vind ik prachtig, maar er zijn ook genoeg budgetmerken die mooie exemplaren verkopen. Zo ontving ik van ELF de Jumbo Lip Gloss Stick. Dit is een soort lipstick, maar dan in een potloodvorm. Ik was al dol op dit soort sticks en toen ik zag hoe mooi de kleur was werd ik érg benieuwd naar deze variant van ELF.Deze jumbo lip gloss sticks zijn te koop in acht kleuren: In The Nude, Summer Nights, Coco Loco, Pink Umbrellas, Tiki Torches, Sangria Starters, Movie Star en de kleur die ik zelf heb ontvangen: Flirty & Girly.

Wat je erg goed merkt is dat deze lipbalm wat lastiger aan te brengen is dan de vergelijkbare merken die ik al heb geprobeerd. Hij brengt vrij lastig aan en je moet echt veel laagjes over elkaar aanbrengen om hem op je lippen egaal en dekkend te krijgen. Wat ik heb gedaan, is de ronde punt allereerst plat maken. Ik heb hem gewoon op een papiertje gedrukt om hem zo wat platter te maken en dan gaat dit aanbrengen gelukkig een stuk beter. Het dekkend maken is natuurlijk nog wel eventjes een opgave maar dat is nu een stuk makkelijker te doen zonder meteen buiten de lijntjes van je lippen te gaan.


De kleur vind ik dan weer wel erg gaaf. Flirty & Girly is een paarsige kleur met een boel zilveren glitters die het weer net wat aparter maken. Ik had wel verwacht dat dit meer shimmer zou zijn dan glitter, want deze glitters voel je helaas érg goed zitten en daar ben ik nooit zo'n fan van. Je voelt het iedere keer tijdens het op elkaar persen van je lippen weer en dat gevoel is iets minder fijn. Na een tijdje went het wel, maar in het begin voelt het onprettig.


Op mijn hand is de swatch erg mooi en ik werd hier meteen enthousiast van. De glitters waren goed zichtbaar en de roze/paarsige kleur is goed gepigmenteerd. Wat ook leuk is aan deze balm is dat hij een pepermuntgeur geeft. Deze geur geeft echt een fris gevoel en dat is érg prettig. 


En zo ziet de kleur er op mijn lippen uit. Links heb ik hem aangebracht met de ronde punt, je ziet hier dat niet alle randjes goed te bereiken zijn, en rechts heb ik hem aangebracht met de platte punt. Hier is hij al een stuk beter verdeeld. De lipgloss plakt niet, maar je voelt de glitters wel. Verder blijft hij ongeveer een uurtje of twee zitten en wanneer je dan nog eens een slokje drinken neemt is het zeker nodig om hem bij te werken.

Ik vind het een twijfelgevalletje. Het is ondanks het kleine prijsje een lipbalm waar ik niet zo snel naar zou grijpen. Het kleurtje is wel ontzettend leuk, maar de glitters en het aanbrengen vind ik wat minder fijn. 

Heb jij al eens een lip gloss stick van Elf geprobeerd?

23 opmerkingen

 1. Ik vind het een mooi kleurtje, jammer dat je het wat vind tegenvallen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kleurtje is inderdaad leuk, het voelen van de glitters vind ik minder.

   Verwijderen
 2. Leuke kleur. Jammer van de glitters.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het kleurtje op zich best goed te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm, de kleur vind ik wel erg mooi! Jammer dat je de glitters zo goed voelt zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je hem vind tegenvallen, ik vind de kleur wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Ik vind het kleurtje wel heel gaaf in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne review! Ik vind het zelf een leuk kleurtjes wel jammer, van de glitters ben ik zelf ook niet zo'n fan ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wel jammer dat het tegenvalt, ik vind hem je fijn staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. het is wel een mooi kleurtje, jammer dat er glitters in zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind de kleur wel echt super mooi! wat een glittertjes (:


  xxx Anna
  JOIN THE Yukojewelry GIVEAWAY!!
  A Tale of Two Shoes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook niet zo'n fan van glitters, zeker niet als je ze echt voelt zitten :)
  Spijtig dat hij tegenviel voor je, maar ja gelukkig verlies je er niet veel geld aan

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi kleurtje, staat je goed maar wel irritant als je de glitters voelt denk ik !x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooi opvullend en opvallend kleurtje love it! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hou ook niet zo van de glitter. Maar vind 'm wel erg mooi, geeft veel kleur af!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een mooie kleur! Staat je ook goed :). Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooie kleur. ik heb tiki torches, zijn erg fijne potloden xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De kleur vind ik ook erg mooi, maar de glitters daar loop ik helaas niet zo mee weg...

  BeantwoordenVerwijderen