Etos BB compact cream.


De gewone BB creams in tubes kennen we natuurlijk allemaal wel. Na de BB cream werd er ook al snel een CC cream op de markt gebracht, maar Etos kwam onlangs ook met iets nieuws. Zij brachten de BB compact cream uit. Dit is een bb cream in de verpakking van een normale poeder. Hij is dus wel vloeibaar, maar in plaats van in een tube zit deze in een doosje. Heel erg handig om mee te nemen natuurlijk. Zo loop je nooit het risico dat er iets gaat lekken!


Hoewel ik de verpakking niet denderend vind is hij wel heel erg compact en gemakkelijk. Je hebt meteen het product met een sponsje in één en daarom ben je niet verplicht om nog meer mee te nemen. Hij is ook redelijk groot waardoor je zeker een tijdje met dit product kan. Het doosje bevat 10 gram aan BB compact cream. Naar mijn mening een mooie hoeveelheid!


Ik was er al bang voor dat de BB compact cream voor mijn huid te donker zou zijn, maar aangezien ik zo benieuwd was naar deze formule besloot ik om hem toch maar te ontvangen. Helaas is de kleur ook echt te donker voor mij, maar ik ben desondanks dat érg enthousiast.


Hier zie je erg goed het kleurverschil van mijn hand en de compact cream. En dan moet ik zeggen dat mijn hand nog iets donkerder is dan mijn gezicht op het moment. Voor mijn gezicht is hij dus echt te donker, maar mijn eerste indruk kan ik natuurlijk altijd delen.

De BB compact cream ontving ik in kleur twee en er zijn ook nog twee donkerdere kleuren. Naast deze donkerdere kleuren is er nog één lichtere. Ik ga zeker in de winkel kijken of deze kleur voor mij wel geschikt is want dan kan ik hem ook op mijn gezicht testen en heb ik meteen een nieuwe foundation voor in mijn tas. Ik ben namelijk erg onder de indruk van dit handige formaat.

De BB compact cream smeert wel érg gemakkelijk uit waardoor je geen vlekken overhoud. Je kan het een beetje vergelijken met een vloeibare concealer. In combinatie met een beauty blender denk ik dat het product ontzettend fijn te gebruiken is. Met een beetje concealer voor en een poeder na om het helemaal af te maken ben ik er van overtuigd dat dit een zeer fijn product kan zijn.

Etos BB Compact Cream €6.99.
Heb jij al kennis gemaakt met dit product?

Dit artikel bevat producten die ik van een bedrijf/webshop heb ontvangen ter review.

24 opmerkingen

 1. Ik kende het product nog niet maar ik ben nu wel heel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat de kleur niet helemaal goed is, maar verder ziet het er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel handig formaat. Jammer dat de kleur te donker is voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig dat hij makkelijk uitsmeert, hier houd ik altijd wel erg van! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleur zou voor mij ook veel te donker zijn, maar verder klinkt hij best fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een fijne creme ik ga eens kijken bij de Etos :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me wel een fijn product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt me op zich wel een fijne cream.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me best een fijne compact cream, maar hij is wel erg donker inderdaad. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt wel fijn! Handig om mee te nemen inderdaad ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhhh wat zonde dat hij zon donker van kleur is, want het product zelf lijkt mij wel wat...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het product is inderdaad leuk verpakt, spijtig dat het wel te donker is voor jou

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik denk dat de kleur voor mij te donker is

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer dat die zo donker is. Maar op zich wel een leuke verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. heb al mer reviews voorbij zien komen waarbij de kleur te donker was, zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ookal is de kleur te donker, toch fijn dat je een review hebt gedaan. Ik vind 'm er goed dekkend uitzien:D
  xx
  The Stylish Confessions

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er echt heel erg goed uit, de verpakking is ook erg handig! Wel jammer dat deze iets te donker is voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Klinkt als een fijn product :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er goed uit, klinkt goed. Alleen de kleur ziet er nogal donker uit!
  Ps: er loopt een win actie op mijn blog en zou het super leuk vinden als je mee zou doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. klinkt goed en ziet er fijn uit liefs x
  gebruik de kleur anders voor contouring!? liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou inderdaad goed kunnen! Maar dan moet ik echt ontzettend veel blenden omdat hij veel te donker is. Ik ga het in ieder geval even proberen.

   Verwijderen
 21. Wat grappig dat Etos de BB Cream op een andere manier heeft uitgebracht! Deze lijkt me erg fijn, wel jammer dat ie voor jou wat te donker is.

  BeantwoordenVerwijderen