Films waar ik naar uit kijk.


Ik vind het heerlijk om regelmatig een nieuwe film te kijken in de bioscoop. Met een drankje en een bakje popcorn erbij kan ik em hier helemaal in opleven. Er zijn dit jaar al een aantal films geweest waar ik naar toe ben geweest, maar er komen ook nog een aantal films uit waar ik érg naar uitkijk. Dit zijn bekendere films en films die momenteel minder bekend zijn en daarom breng ik ze graag onder de aandacht.The maze runner.

De film waar ik het meest benieuwd naar ben is the maze runner. De naam verklapt al waar het verhaal over gaat, dit staat namelijk voor de doolhof renner. Ik heb de boeken hier ook van besteld (dit is een trilogie) die ik nog lekker uit kan lezen voordat de eerste film online komt. Hierboven kun je de trailer bekijken, en hier nog een korte beschrijving. Deze is wel in het Engels, maar als je hem liever in het Nederlands leest kun je hier rechts de translate knop van google inschakelen! 

''When Thomas wakes up in the lift, the only thing he can remember is his first name. His memory is blank. But he’s not alone. When the lift’s doors open, Thomas finds himself surrounded by kids who welcome him to the Glade—a large, open expanse surrounded by stone walls.
Just like Thomas, the Gladers don’t know why or how they got to the Glade. All they know is that every morning the stone doors to the maze that surrounds them have opened. Every night they’ve closed tight. And every thirty days a new boy has been delivered in the lift.
Thomas was expected. But the next day, a girl is sent up—the first girl to ever arrive in the Glade. And more surprising yet is the message she delivers. 
Thomas might be more important than he could ever guess. If only he could unlock the dark secrets buried within his mind.''


The fault in our stars.

The fault in our stars is een boek (en binnenkort ook film!) waar ik ook erg naar uitkijk. Hier zijn al meer mensen van op de hoogte aangezien de boeken natuurlijk vrij bekend zijn. Ik heb het boek nog lezen en ga ook deze voor de tijd lezen. Ik ben erg benieuwd. Hierboven wederom de trailer, en hier nog een korte beschrijving.

''Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd - ten koste van een been. Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niet iemands tijdbom zijn.
Hazel laat Gus kennismaken met haar lievelingsboek: An Imperial Affliction van Peter Van Houten, een roman over een ziek meisje, die midden in een zin eindigt. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar Peter Van Houten om hem te vragen hoe het de personages vergaat nadat het boek is opgehouden. De tocht leidt hen naar Amsterdam, waar de schrijver als een kluizenaar leeft. Hij is in niets wat ze zich van hem hebben voorgesteld. En hun leven neemt een wending die ze zich niet hadden kunnen indenken.''

Mockingjay part 1.

Het derde deel van The Hunger Games komt ook dit jaar uit. Ik kan niet wachten, al zal eerst het wachten op de trailer nog moeten gebeuren. De trailer is namelijk nog niet uit, en dat terwijl hij in november al uit komt. Dit is de verfilming van het laatste boek, maar dit zal maar de helft zijn. Ik ben erg benieuwd wat ze allemaal gaan laten zien. Hieronder de beschrijving van het hele boek. Over de film is verder nog niet zoveel bekend.

''Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Dat betekent niet dat ze veilig is. Het Capitool geeft haar de schuld van de onrust in Panem. President Snow heeft bovendien meer dan duidelijk gemaakt dat Katniss niet de enige is die daarvoor zal boeten. Haar vrienden, haar familie; heel District 12 loopt gevaar.'' The other woman.

Hoewel ik meer van de drama's/non-realistische films ben vind ik een romantische film met een beetje humor soms ook wel leuk. Zo doen films met Cameron Diaz het bij mij vaak erg goed. De film die deze maand nog uit komt (in Nederland op 24 april) is een film waar ik zeker heen wil: the other woman. Dit keer is er weer wel een trailer én beschrijving beschikbaar.

''Kate is ontroostbaar en Carly ontfermt zich over haar. Hun bijzondere band wordt nog sterker wanneer ze ontdekken dat Mark nog een andere vrouw heeft: Amber (Kate Upton). Op wraak belust smeden de drie vrouwen een uitzinnig plan om Mark terug te pakken. ''


22 Jump Street

22 Jump Street is het ''vervolg'' op 21 Jump Street. Films met Channing Tatum zijn bij mij altijd al erg geliefd en de eerste film vond ik ook wel erg geestig. Het zijn van die films waar je helemaal niet bij na hoeft te denken. Ook érg leuk voor een avondje met vrienden, ik heb hier namelijk hard om gelachen.

Naar welke films die dit jaar uit komen kijk jij uit?

20 opmerkingen

 1. Oeh leuke lijst :)
  Ik kijk uit naar Mockingjay Part 1, The Amazing Spider-Man 2 (bijna!!) en The Hobbit: There And back Again.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woah, leuke lijst! The fault in our stars lijkt mij ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil nog graag naar the other woman.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk!
  xx
  www.myrunwayfashionworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die hele lijst staat me aan! Bij the fault in our stars ga ik toch zakdoekjes mee kunnen nemen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook erg benieuwd naar TFIOS :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke lijst! The Other Woman lijkt mij wel heel grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kijk uit naar the mocking jay, the hobbit (al duurt het nog even eer die uitzijn) en 22 jump street :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke films! Ik ben ook erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ooh ik hou ook van films in de bioscoop kijken! al kijk ik nooit vooruit, maar altijd wat er op dat moment draait!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. The other woman en 22 jumpstreet ben ik ook benieuwd naar

  BeantwoordenVerwijderen
 12. The fault in our stars, dat lijkt me ook een goede. Leuk lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik kijk uit naar the hobbit.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben een geweldige fan van fantasy films, dus daar kijk ik elke keer wel echt naar uit en bezoek ze dan ook regelmatig samen met mijn man in de bioscoop...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik kijk uit naar the fault in our stars en ik lees het boek nu ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke lijst :)!. Ik wil de nieuwste van The Hobbit nog graag zien :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. zit inderdaad ook wat films tussen die ik ook echt wel wil zien haha

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk the maze runner en the other woman lijkt mij ook echt super leuk! :)
  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog. Zou leuk zijn als je meedoet

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kijk echt uit naar The fault in our stars. Het boek vond ik erg mooi dus hopelijk is de film dat ook

  BeantwoordenVerwijderen