GIVEAWAY Vintage World Map Watch.


Een tijdje geleden zette ik een artikel online met mijn nieuwe horloge. Ik kreeg hier heel veel reacties op en er waren een boel dames die hem érg leuk vonden. Om die reden heb ik besloten er nog eentje te bestellen zodat ik één van jullie hier blij mee kan maken. Mocht je benieuwd zijn hoe je kans kan maken (dit is heel gemakkelijk!) klik dan snel op lees meer.


Verplichte stappen (wordt gecontroleerd):
- Volg mij via Bloglovin & Like dit bericht.
- Laat een duidelijke reactie achter waarin je vermeld dat je meedoet en welke stappen je hebt voltooid.

Extra stappen voor meer kans (wordt gecontroleerd):
- Like de Facebookpagina van Elegantic.
- Volg mij via Instagram.

Deelnemen kan tot en met 27 april 2014, hierna zal de winnares worden gekozen en benaderd. Veel succes!

23 opmerkingen

 1. ik heb alles gedaan om kans te maken! :) Ik volgde je al op bloglovin, heb het geliked. En ik likede ook al je facebook pagina en heb je instagram gevolgt. En wauw wat een mooie horloge, zó leuk! :)

  evelienslingerland@hotmail.com

  Liefs

  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een tof horloge ik volgde je al op alles! wat een super super gaaf horloge! liefs, x en fijne dagen! rachelkromdijk@gmail.com liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, deze moet ik echt winnen. Ik stond dus op het punt om hem te bestellen op ebay, maar mijn ouders zijn hun gegevens van Paypal kwijt en nu kan hem dus niet bestellen. ;l Dit is dus mijn enige kans om hem binnen te halen. Ik heb alles gedaan inclusief de extra stappen!

  Liefs Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk horloge! Heb alles gedaan wat je kan doen! Een fijn pasen nog. :)
  Janicewynen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuke winactie! Ik wil dit horloge al een tijdje heel graag hebben, maar ik mag niets op Ebay bestellen :( . Daarom doe ik zeker mee met de winactie! Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked. Liefs, Isabel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aaaah ik wil deze super graag! ik followde je al op bloglovin en heb het nu geliked!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe graag mee! Ik volg je op alles :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke giveaway, ik doe zeker mee!
  Ik heb ook alles gedaan :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yvette (yvette_tjonkajie@hotmail.com)20-04-2014 17:05

  Heee, ik doe mee. Heb alleen het verplichte deel gedaan. :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk, ik doe graag mee! Ik heb alles gedaan behalve het volgen via Instagram omdat ik dat niet heb.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben echt verliefd op dit horloge!
  Ik heb de eBay pagina al ontzettend lang openstaan, maar helaas mag ik van mijn moeder nog niks bestellen via eBay =(, Ik heb alle (extra) stappen gedaan.
  Toen ik zag dat je dit horloge weg ging geven maakte ik even een vreugde sprongetje haha.

  xJasmijn

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk! Ik wil de wereld rondreizen, dus dit horloge vind ik echt gaaf! Ik volg en like je op bloglovin (beautyding). Veel succes! Emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe mee! Wat een superleuk horloge. Ik vind je blog ook erg leuk. Ik volg je vanaf nu met bloglovin en ik heb ook je bericht geliket.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind zo'n horloge echt superleuk dus ik doe graag mee :) Ik volgde je al op bloglovin en fb!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke actie! Ik heb deze horloge al lang op mijn wishlist staan, want ik had hem ooit op eBay gezien en tja, ik was verliefd. Nu heb ik een IceWatch, die echt al jaren uit de mode is haha, dus ik heb echt wel nood aan een nieuwe. Ik heb alles gedaan, dus ook geliked op FB en gevolgd op IG.
  Liefs, Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een ontzettend mooi horloge zeg. Succes iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die horloge wil ik al zo lang kopen via Ebay!.. Alleen heb ik het nog nooit gedaan. Ik doe dus super graag mee &heb alles gedaan om kans te maken ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik volg je al een tijdje en ik heb dit bericht geliked! Heel leuk horloge, ik zag iets wat hier op lijkt bij de Urban Outfitters maar ik heb hem toch niet gekocht, eigenlijk jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel erg tof, ik doe graag mee :). Ik volgde je al op Bloglovin' (+bericht geliked) en Facebook (beide onder de naam Henderica).

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooierd, heel graag doe ik mee.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb deze gave winactie geliked.
  Groetjes Irene.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hee, ik doe mee! Ik heb alle stappen gedaan
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. superleuk!!!
  ik volg je en heb geliked op bloglovin
  xx
  suzan (suusjelang@planet.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Super leuke winactie! Ik doe graag een poging om dit te winnen! Ik heb je gevolgd via bloglovin en dit bericht geliked. Ook volg ik je via instagram (lobkevl) en heb ik je facebook pagina geliked. Nu duimen en toi toi voor de rest hier! Liefs, (lobkevanlinden@hotmail.be)

  BeantwoordenVerwijderen