LOOkX Sun Protection Powder Duo.


Speciaal voor de zomer gaf LOOkX haar zonbeschermde bestseller een update: in plaats van één zitten er nu twee zonnige tinten, die zich makkelijk laten mengen voor een teint op maat. Ik onving deze prachtige poeder uit de nieuwe trendcollectie voor de lente en zomer van 2014. Deze collectie heeft de naam Cocktail en is momenteel al te koop.


De Cocktail collectie bestaat uit: powder duo, vier oogschaduws, lip & blush stick, lipgloss, mascara en een oogpotlood.

De doosjes van LOOkX zijn altijd erg simpel en daardoor vind ik ze juist erg mooi. Ook dit doosje is weer lekker praktisch. het enige nadeel aan het doosje vind ik dat er geen doorzichtig stukje in het dekseltje zit waardoor je van buitenaf niet kan zien welke kleur erin zit. Natuurlijk geen groot probleem maar wanneer je een grote stash hebt kan dit een erg makkelijk detail zijn.


Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk alleen maar om de poeder. Deze poeder heeft twee kleuren die zich makkelijk laten mengen voor een teint op maat. Natuurlijk zijn de kleuren ook apart te gebruiken maar in combinatie geven ze een erg natuurlijk effect.

Lookx heeft er ook meteen aan gedacht om onderin het doosje (je kunt het klepje met de poeder naar boven drukken waardoor er een extra ruimte tevoorschijn komt) een sponsapplicator te stoppen. Deze is handig als je je make-up onderweg eventjes bij wilt werken. Zelf werk ik wel liever met een kwast maar wanneer je echt haast hebt is dit natuurlijk wel een fijne oplossing.


Bij de poeder is het soms eventjes oppassen want hier zitten namelijk glitters in. Ik vind het zelf een erg fijn product om te gebruiken als bronzer, ik ben van mijzelf heel wit waardoor deze daar meer dan donker genoeg voor is, maar wanneer je wat donkerder dan ik bent kan je hem natuurlijk gewoon gebruiken als een poeder om je huid te egaliseren. Wanneer je hem als gezichtspoeder gebruikt moet je er dus wel aan denken dat je de glitters ook ziet. Zelf vind ik het vooral als bronzer een erg mooi effect geven. 


De poeder is heel erg goed gepigmenteerd en de kleuren zijn voor vele huidskleuren wel geschikt. Als bronzer of als poeder. Links heb ik de lichtste kleur geswatcht, in het midden de rechter kleur en aan de rechter kant de kleuren samen. Ik gebruik het liefste óf alleen de middelste of de kleuren gemixt voor het meest natuurlijke effect.

Ik ben zeker enthousiast over deze poeder en ik kan hem je daarom zeker aanraden. Wel zou ik hem als bronzer gebruiken en niet als gezichtspoeder door de vrij grote hoeveelheid glitters die op je huid komen.

LOOkX Sun Protection Powder Duo €20,85.
Heb jij al eens iets van LOOkX geprobeerd?

19 opmerkingen

 1. Mooie pigment! De kleurtjes zien er ook erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben inderdaad zeer te spreken over het pigment. :)

   Verwijderen
 2. Wat een beauty! Ik heb lipsticks van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil ook nog graag eens een lipstick proberen! :)

   Verwijderen
 3. Ziet er leuk uit! Ik zou hem ook eerder als bronzer gebruiken, anders wordt het een beetje too much glitter :)
  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit, zelf heb ik nog geen ervaring met LOOkX producten maar deze ziet er wel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem er goed uitzien, jij hebt wel veel LookX producten!! zien er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt mee haha, dit is mijn vierde product! Ontzettend fijn merk. :)

   Verwijderen
 6. Wat een superleuke kleurtjes! Mooi effect samen geeft het ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er heel erg goed uit! Fijne review. x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke producten!
  Goede product om het niet als gewone poeder te gebruiken, anders wordt het idd glitter overload :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik draag niet vaak bronzer maar vind het wel een mooi product :)

  BeantwoordenVerwijderen