Lush - The Brightside Bubble Bar.De naam is al vrolijk, maar dan heb je deze bubble bar nog niet gezien. The Brightside straalt inderdaad één en al blijdschap uit, evenals de geur. Deze bubble bar komt officieel uit de lente/paas collectie van 2014, maar deze heerlijke bar blijft in het vaste assortiment zitten. Dit maakte mij extra enthousiast om over het product te gaan schrijven. Ook als je geen ligbad hebt is deze bubble bar goed te gebruiken. Wrijf er mee over een douchepuff voor een boel schuim, of gebruik een stukje voor in een voetenbadje.


Rood, geel en oranje zijn de kleuren die we terugzien in deze bruisbal. Hij heft dezelfde soort vorm en hetzelfde motiefje als The Comforter; mijn favoriete bubble bar. Je kunt met dit enorme stuk ongeveer vier keer in bad, maar zoals ik al had vermeld kun je er ook mee douchen. Je breekt een klein stukje af (zo doe je er nog véél langer mee), wrijft deze over de douchepuff en op deze manier creër je meteen al een boel schuim.

The Brightside ruikt ontzettend zoet en daar moet je dus van houden, maar persoonlijk vind ik het wel erg lekker. Zeker in een ligbad is de geur niet te overheersend omdat je natuurlijk niet het hele stuk in één keer gebruikt en de geur zich op deze manier wat meer verspreid. The Brightside heeft de geur van citrusvruchten en naar mijn mening zijn dat citroen, sinaasappel en mango/perzik. 


Het stukje wat je van de bruisbal hebt afgebroken houd je onder de kraan totdat het verkruimelt, of je verkruimelt hem zelf onder de kraan. Op deze manier kleurt je badwater geleidelijk oranje en krijg je een berg schuim. Wanneer je uit bad komt zul je merken dat je huid ontzettend zacht aanvoelt, dit was bij mij namelijk wel het geval. Ik vind het een echte aanrader.

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat, Wijnsteenzuur, natriumlaurylthersulfaat, lauryl betaïne, mandarijn essentiële olie, bergamot essentiële olie, limonene, linalool, parfum, gardenia extract, kleurstof 14700, kleurstof 15510.

Wat is jouw favoriete Lush bubble bar?

18 opmerkingen

 1. Ze zijn zo fijn <3 Ik heb er vorige week in Londen ook een aantal ingeslagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, ik wil er ook zeker weer wat bij halen als deze op is!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hah, ik heb hier donderdag bij Lush nog aan staan snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kleurtje. Lijkt me prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou alleen al een bad willen om Lush goodies voor in bad te kunnen kopen haha! Dit lijkt me echt een heerlijk product zeg, ik ben benieuwd naar de geur :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. klinkt heel goed! De geur lijkt mij ook enorm heerlijk

  Liefs,
  Karlein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er zo leuk uit! Lijkt me heeel lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die kleuren zien er zo tof uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuke en kleurrijke bruisbal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een vrolijk ding.! lijkt me een heerlijke bubble bar ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Op zo een momenten mis ik een bad thuis!

  BeantwoordenVerwijderen