MAC Studio Finish Concealer NW15Inmiddels is mijn MAC Studio Finish Concealer al half leeg, maar de foto's waar hij nog nieuw was had ik nog steeds. Ik gebruik deze concealer nu iedere dag weer met veel plezier en besloot daarom om er als nog een artikel over te schrijven, het is namelijk een ontzettend fijn product. 


De Studio finish concealer is een klein rondje die ongeveer dezelfde vormgeving heeft als de blushes, poeders etc. De zwarte rand met het doorzichtige stukje waarin je het product kan zien. Ik ben erg blij met deze vormgeving aangezien ik zo goed kan zien om welk product het gaat. 


Ik kocht de concealer in de kleur NW15, dit is volgens mij ook de lichtste kleur die MAC qua concealers gebruikt. Hij is voor mij prima qua kleur, zeker wanneer ik er uiteindelijk nog wat foundation overheen aanbreng. Dan zie je helemaal niet meer dat ik gebruik heb gemaakt van de concealer.


Ik vind het zelf erg prettig om de concealer aan te brengen met een kwastje om deze vervolgens in te blenden met een beautyblender. Zo gebruik ik het product zelf ook het liefste.

De studio finish concealer kan je heel licht dekkend maken, maar ook meer. Wanneer je slechts een klein beetje dekking wilt (om bijvoorbeeld een vrij gepigmenteerde moedervlek net iets minder opvallend te maken, maar hem wel aanwezig te houden) kan je dit doen door hem juist wat meer uit te blenden met je vingers. Wanneer je wilt gaan voor een betere dekking is het belangrijk om niet te veel te gaan blenden. Beperk het tot blenden in zoverre dat je de concealer niet meer meteen ziet zitten, maar dat het geen wat je weg wilde werken wel daadwerkelijk weg is.


Aangezien mijn wallen erg lastig op foto vast waren te leggen besloot ik een plekje te camoufleren onder mijn lip (zie het moedervlekje rechts). Ik vind dit vlekje zelf niet zo mooi zitten en daarom camoufleer ik hem graag een beetje. Rechts zie je hoe het er uit ziet met een royaal laagje studio finish concealer. Een hele verbetering, en in combinatie met de MAC studio fix fluid foundation én een poeder is het helemaal niet meer zichtbaar. Ik ben zeker enthousiast over dit product en het is de hogere prijs zeker waard. Je doet hier namelijk ook nog eens ontzettend lang mee!

MAC Studio Finish Concealer NW15 €18.00
Wat is jouw favoriete concealer?

28 opmerkingen

 1. Wauw, ziet er goed uit, want je ziet wel degelijk verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij lijkt me erg fijn! Ik vraag me alleen af of je hem niet heel erg ziet zitten op bijvoorbeeld pukkeltjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor! Bij mij is dat gelukkig niet het geval. Als je hem gewoon goed blend is er niets aan de hand.

   Verwijderen
 3. De dekking ziet er heel goed uit, maar een vloeibare concealer lijkt me toch fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh de dekking is echt goed. Ik wil al een tijdje een concealer van MAC, misschien toch maar eens kopen. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben sowieso nog erg benieuwd naar de andere producten van Mac!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er super uit. Mooie dekking!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, echt een prachtige dekking! Mooie product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er echt goed uit! Je ziet het verschil echt goed :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem zelf ook en hij dekt inderdaad geweldig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb er al veel goede dingen over gelezen, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh deze wil ik graag eens proberen, mooi resultaat! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een verschil! Ziet er heel goed uit! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijne review, dankje!
  xxx
  www.lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij lijkt me wel heel fijn! Het verschil is erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een perfect pigment! Alleen een beetje buiten mijn budget :(
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een top product! Ik ga morgen eens kijken in Amsterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hij klinkt wel erg goed! De dekking ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, wat een goede concealer! Die gaat op m'n wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat ziet er goed uit, het klinkt ook allemaal zo goed. x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De dekking ziet er heel goed uit, ik was nog opzoek naar een nieuwe goede concealer dus ik denk dat ik binnenkort maar even langs een mac counter moet gaan om daar rond te kijken :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk bericht, handig!
  www.isasfash.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen