Mijn Lush stash + favorieten.


Als er één merk is wat ik heerlijk vind is het wel Lush. Dit merk heeft producten voorr je gezicht tot aan de rest van je lichaam. Ik heb inmiddels al een redelijke stash opgebouwd die ik graag met jullie deel. Ook zal ik mijn absolute favorieten met jullie delen, want ondanks dat ik nagenoeg alle producten in mijn stash heerlijk vind zijn er een aantal die er toch wel uitspringen.


Mijn totale stash bestaat momenteel uit vijfendertig producten. Dit zijn achtien bath bombs/bath fizzers, vier zepen, vijf douchegels, twee gezichtsreinigers, één gezichtsscrub, één body conditioner, één lipscrub, twee flesjes tea tree water en mijn lemony flutter. Nu ik dit artikel schrijf besef ik dat ik deze helemaal ben vergeten op de foto! Ik wist dat er iets was wat ik vergat! Dit is in ieder geval de eerste enorme aanrader. Een heerlijke crème voor je nagelriemen met een zeer aanwezige limoen geur.

Wat zo fijn is aan de producten van Lush is dat er steeds een ander assortiment komt met heerlijke, vernieuwende geuren. Ook hebben zij hele leuke producten (wat dacht je van een shower gelly) die ik niet zo vaak in andere winkels zie. De namen van de producten zijn ook altijd érg leuk, daar is zeker over nagedacht.


Ik begin direct met het stukje stash waar de meeste producten inzitten: de badproducten en de zepen. Mijn absolute favorieten voor in bad zijn love locket en the comforter. Zo heb ik van the comforter nog drie stukken liggen zodat ik er altijd naar kan grijpen. Love locket is helaas niet in het vaste assortiment waardoor ik hier nog maar één stuk van heb. Gelukkig is hij erg groot en kan ik hier alsnog twee à drie keer mee. 

Mijn favoriete zeep blijft honey I washed the kids. Het stuk hier heb ik reeds aangeschaft waardoor hij nog helemaal nieuw is maar dat zal vast niet lang meer zo blijven. Ik gebruik deze namelijk érg graag door de heerlijke honinggeur.

Natuurlijk zijn er ook producten van Lush die ik wat minder fijn vind. Voor in bad vind ik Blue Skies niet zo lekker. Ik heb deze online besteld en daardoor wist ik niet wat voor geur hij had. Maar de geur valt mij erg tegen. In de verpakking valt het nog mee maar wanneer je hem in bad hebt bevalt hij mij niet zo goed. 


Als laatste heb ik nog een aantal andere producten over. DIt zijn eigenlijk bijna allemaal grote favorieten, maar desondanks ga ik de meest geliefde producten nog even noemen.

It's raining men showergel is een douchegel met dezelfde geur als die van honey I washed the kids. Ik vind hem heerlijk om te gebruiken en daarom heb ik naast een kleine ook de 500 gram verpakking.

Sweetie Pie shower jelly heeft dezelfde geur als één van mijn favoriete bruisballen: the comforter. Hij is ook erg fijn in gebruik aangezien de structuur lekker zacht is.

Ocean Salt is de beste gezichtscrub die ik ooit heb geprobeerd. Voor mensen met een ontzettend gevoelige huid is hij misschien wat minder fijn, maar als je een normale huid hebt is hij erg fijn. Zeker wanneer je wat meer last van velletjes hebt, dat neemt deze goed weg.

Let the good times roll is mijn absolute, favoriete gezichtsreiniger. Ik gebruik deze graag nadat ik mijn make-up heb verwijderd om er verzekerd van te zijn dat ook daadwerkelijk alles weg is. Hier ben ik ook snel een nieuwe van nodig aangezien de bodem al bijna in zicht is.

Santa's lipscrub vind ik qua geur niet geweldig, maar de werking is heerlijk. Ik wil de volgende keer bij Lush ook een andere lipscrub meenemen omdat ik ze gewoonweg heerlijk vind. Ze zijn zo prettig en nemen net als de scrub voor het gezicht veel velletjes weg.

Tea tree water is mijn laatste favoriet van Lush. Dit gebruik ik vaak als ik geen tijd voor let the good times roll heb. Wederom erg fijn na het reinigen van mijn huid. Ik ben er dol op!

Wat zijn jouw favoriete Lush producten?

23 opmerkingen

 1. Zo hee wat veel producten! Gelijk heb je, Lush is echt een heerlijk merk.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat heb je een grote Lush stash zeg! Ik zou wel willen dat wij thuis een bad hadden; al die lekkere Lush goodies voor in bad zou ik nog graag een keer proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lush is zalig, ik ga een keer de geur Sikkim girls kopen, die vind ik zo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie mooi Lush stash heb je haha. Ik ben dol op Lush, ze hebben heerlijke producten.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaw, wat een grote Lush stash heb je! Mijn favoriete producten zijn Eau Roma Water, Rub Rub en Bubblegum lipscrub ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rub rub rub vind ik ook heerlijk. Helaas is mijn potje alweer op!

   Verwijderen
 6. oooh wat heb je veel van lush<3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. bubblegum godiva solid shampoo bar en thee tree vind ik geweldig! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt goed! Die ken ik nog niet, ga ik zeker even ruiken de volgende keer bij Lush.

   Verwijderen
 8. Geweldige producten heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, da's een hele hoop producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow zoveel producten!
  Echt wel jaloers op je stash ;)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WOWWW jij hebt veel van lush, zie er heerlijke dingen tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat veel producten zeg! Daardoor kun je ons wel goed vertellen welke écht de moeite waard zijn, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat heb je veel producten van lush.! stiekem een beetje jaloers op je stash ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een gave stash.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een fijne Lush stash heb je. I love Lush! <33

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie producten, love for lushh!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. waaaw, zo leuk om allemaal bij elkaar te zien :d

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat heb je veel zeg! Ik heb ook aardig wat en ik ben er echt gek van :) Die geurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit komt toch van je levensjaren niet op haha, lekker man! Ik heb nog nooit iets van Lush gekocht maar ik ben heel benieuwd naar een aantal dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ga regelmatig in bad en het grootste deel zijn toch bruisballen. Dus het komt wel op, duurt alleen wat langer!

   Verwijderen