Mild East Soak Off Uv Gellak LG049.


Over Webstash heb ik een tijdje geleden al eens een artikel geschreven. Deze webshop heeft een ruim assortiment aan accesoires etc. en sinds kort hebben zij gellakjes toegevoegd aan dit assortiment. Ze hebben hier een zeer ruim aanbod in van maarliefst 120 kleuren. Ik ontving de gellak in kleur 049 en review deze vandaag.


De potjes van de gellakken van Mild East vind ik erg schattig, maar aan de andere kant zijn ze ook vrij onhandig. Je kunt namelijk niet vanaf de buitenkant zien welke kleur het is en wanneer je een aantal kleurtjes meer in je bezit hebt is het niet handig om ze stuk voor stuk open te moeten draaien zodat je het juiste kleurtje kan vinden. 

Wat wel een pluspunt is, is dat de lakjes allemaal 10 ML bevatten. Met deze hoeveelheid doe je zeker wel een tijdje, je hoeft namelijk ook aar twee laagjes aan te brengen van de lak waarmee hij al dekkend is.


De substantie van de lak is iets waar ik wat minder blij mee was. Mijn lakje was vrij stroperig en daardoor was het een opgave om hem netjes en niet te dik op mijn nagels aan te brengen. Zoals je ziet is hij bij mijn pink ook uitgelopen. Het is je aan te raden om het met twee nagels per keer te doen, bij vier nagels ga je het niet redden omdat het lakje, ondanks de stroperigheid tijdens het aanbrengen, wanneer hij eenmaal op je nagels zit een beetje kan gaan lopen.

Dit is natuurlijk wel weg te halen (doe dit voorzichtig met een ruwe nagelvijl) en dan is er eigenlijk niets meer aan de hand. Het is iets waar je even aan moet wennen maar wanneer de ene hand is gelukt zul je zien dat de andere meteen een stuk beter gaat. Op bovenste foto heb ik dus twee laagjes aangebracht waarmee hij volledig dekt. Ik vind het een erg mooi peachy/parelmoer roze kleurtje. In de zon is hij wat meer peachy en buiten de zon is hij meer parelmoer wit.

Het lakje heeft bij mij ongeveer tien dagen gezeten en daarna heb ik hem verwijderd. Ik had hem nog langer kunnen laten zitten maar aangezien ik hier en daar toch wel een beetje merkte dat hij aan het chippen was heb ik hem eraf gehaald.

Ik ben zeker enthousiast over deze lakjes van Mild East en ik kan ze je zeker aanraden. Ze dekken goed én ze blijven lang zitten.

Wat vind jij van dit kleurtje?

22 opmerkingen

 1. Jammer!
  Tip: Je kan dit zelfde merk ook op Ebay kopen voor $2,45;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat hij wat dikker is verder klinkt hij wel heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat hij zo dik is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, das wel jammer van de substantie.. Ik ben niet zo'n fan van gellac!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had niet verwacht dat het een nagellak was, unieke verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afgezien van het feit dat ik het kleurtje niet van de buitenkant kan zien is het inderdaad een leuke verpakking.

   Verwijderen
 6. Jammer dat hij wat stroperig is, maar verder klinkt hij wel goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat hij zo dik is en de verpakking lijkt mij ook niet echt handig als je er meerdere van hebt
  Wel een mooi kleurtje!

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een aparte verpakking! Jammer dat de substantie niet helemaal fijn is, maar lijkt me verder wel fijn. Goede review!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleur is niet helemaal mijn ding, maar een goede gellak voor 8,95 is niet gek..!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt eigenlijk wel heel goed, ondanks het stroperige. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende hem nog niet! Klikt wel redelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Stroperig en loperig...hmm... hoewel ik het wel een mooie subtiel kleurtje vind toch niet mijn ding denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen