NEW IN | Statement Necklace.


Ik heb dan al wel een boel statement kettingen maar een statement ketting in een felle kleur had ik nog niet. Toen ik dit item in de winkel spotte was ik er van overtuigd dat ik hem mee wilde nemen. Het is een vrij grote ketting die ook zeer opvallend is door de kleur maar dit is wel eens heel wat anders dan zilver of goud. Het is een kleurtje die vooral erg leuk is in de lente en zomer. Gemakkelijk te combineren met wit of zwart, ik ben nu al fan.


De ketting kocht ik zelf bij de Only. Deze ketting zit niet aan een kaartje van Only maar ik zie wel eens vaker een ketting die niet van Only zelf is liggen in deze winkel. Het merk maakt mij ook helemaal niets uit. Wanneer ik hem om heb ziet toch niemand dat en als ik hem mooi vind is een merk helemaal niet belangrijk.

Deze ketting is helemaal in native/boho stijl en dat vind ik érg leuk. Een dikke rand met schakels en steentjes met daaronder grote kralen en de blauwe kwastjes. Het sluit allemaal erg goed bij elkaar aan. Het is een prachtig geheel als je het mij vraagt.

Deze ketting hangt net als de meeste statement kettingen net boven de rand van je shirtje (tenzij hij écht een diepe hals heeft, dan hangt hij natuurlijk iets hoger). Ik vind het zelf een hele mooie hoogte. Ondanks dat dee ketting dus op mijn huid ligt voelt hij helemaal niet ruw aan. De ketting heeft geen uitseeksels, alles is netjes afgewerkt.

Statement necklace - €22,95.
Wat vind jij van deze statement ketting?

26 opmerkingen

 1. OH wow, mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, echt een hele mooie statement ketting!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw erg mooie ketting =)
  Ben benieuwd hoe je de ketting gaat combineren!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook erg benieuwd naar de leuke combinaties die hij kan gaan maken. :)

   Verwijderen
 4. Ik vind ze echt supermooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave ketting! Ik wil ook nog graag statement kettingen aan gaan schaffen voor de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil er ook nog een aantal meer, maar dit is alvast een mooi begin! :)

   Verwijderen
 6. Geweldige ketting en een super kleur!! XX
  p.s. Leuk blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat een mooie ketting!
  Leuk kleurtje ook

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie ketting, lekker opvallend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een geweldige kleur! mooie ketting:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tjonge wat een onwijze kleur, die is echt prachtig....en hierdoor wel iets waar ik direct op af zou lopen als ik deze zou zien liggen in de winkel....De stenen, de kleur, de kralen, helemaal top, maar de kwastjes vind ik ietsjes minder en dit zou voor mij een reden kunnen zijn deze toch niet te kopen...In elk geval zou het een reden kunnen zijn er nog eens goed over na te denken...maar ik zou niet direct nee zeggen....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is een mooie ketting vind vooral die kleur heel erg mooi en opvallend x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, echt een prachtige ketting! Mooie kleur en de kwastjes ertussen zijn ook erg leuk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke ketting! Van de Only? wist niet dat ze daar zulke statement kettingen verkochten! Nice :)

  BeantwoordenVerwijderen