New in...


Ik heb de afgelopen week weer een aantal leuke aankoopjes gedaan, maar ook wat pakketjes binnen gekregen. Ik laat jullie in deze post een aantal van de pakketjes zien, en een aantal van de aankopen. Zo kunnen jullie meteen een beetje zien wat er nog te verwachten is op de blog. Natuurlijk komt er nog veel meer dan dit, maar dat zien jullie vanzelf online verschijnen!


Mijn favoriete aankoop van deze week zijn mijn nieuwe all-stars. Ik had ze al een tijdje op het oog maar ik besloot de aankoop steeds maar uit te stellen. Nu heb ik ze toch maar besteld en ik ben er ontzettend blij mee! 

De OPI - Muppets most wanted collectie was ook binnengekomen en daar moest ik natuurlijk eventjes kijken. De laatste tijd koop ik zelf weinig make-up/nagellak meer, maar deze lakjes kon ik niet laten staan. Ik nam de kleuren I love applause, Muppets world tour, Lets do anything we want! en gaining mole-mentum mee. 

Ook kreeg ik nog twee ontzettend leuke blog pakketjes binnen. Ik ontving van Trind de Nail Balsam & Nail Repair Natural. Deze producten ben ik momenteel aan het testen! Ook ontving ik een O'Clock horloge. Ik vind hem zelf erg leuk! 


Boeken kunnen natuurlijk niet missen. Ik bestelde op Bol de trilogie 'The maze runner'. Deze box-set bestaat uit drie boeken waar ik ontzettend benieuwd naar ben -evenals de film- en ik ga er zeer snel in beginnen. Deze boeken zijn nog niet in het Nederlands te koop, maar zelf vind ik dat het Engels zeker niet moeilijk is. Als je dus niet zo goed in Engels bent kan je het alsnog een kans geven!

Van uitgeverij Zomer & Keuning ontving ik het boek 'Man O Man' welke is geschreven door Marcha de Groof. Een redelijk dunne roman waar ik erg benieuwd naar ben. Ik ga ook hier snel in beginnen en dan zullen jullie het artikel langs zien komen!

Normaal gesproken komt er van ieder product een review online. Natuurlijk zal ik daar ook de prijzen, verkooppunten etc. vermelden! Mocht je ergens nu al een prijs van willen weten hoor ik het graag!

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

28 opmerkingen

 1. Wat een leuke nieuwtjes! De mintgroene all stars staan ook op m'n lijstje, deze komen zeker nog in m'n collectie terecht. Ik ben superbenieuwd naar de Muppet lakjes van OPI!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je nieuwe allstars zijn zo mooooi <3 Heerlijk zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen! Mooie kleur all stars

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de mint keurige all starts super leuk!! En ben heel benieuwd naar de boeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw super mooie schoenen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldige aankopen! Die schoenen zijn leuke en je lakjes wauwwww :)

  Liefs,
  Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke spulletjes! Ik vind je All Stars wel een hele mooie kleur hebben zeg! Tof ook dat je Engelse boeken hebt gekocht; ik lees zelf eigenlijk altijd in het Engels en het is inderdaad niet zo moeilijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie aankoopjes! De schoenen <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw hele leuke aankopen en die nagellak lovely!!! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je All Stars zijn heel gaaf. Ik twijfelde tussen deze en de witte maar ben toch voor de witte gegaan omdat ik die makkelijker te combineren vind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik twijfelde zelf eerst ook en heb toen de witte besteld, maar na een maandje kon ik het niet laten deze ook nog te bestellen. Vind beide paren erg mooi! :)

   Verwijderen
 11. Leuke aankooptjes! Die muntgroene all stars zou ik ook zo kopen!
  Echt perfect voor de zomer

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je allstars hebben een mooi, fris kleurtje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je All Stars zijn super mooi!! De lakjes zien er ook heel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh, die All Stars zijn zó leuk. Love het kleurtje ^^ X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben heel erg benieuwd naar 'The Maze Runner', ook naar de film natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I loooove your Conversesjes hoor :D super schattige mint kleur ^__^
  Ik wens je veel lees en kijk plezier c: xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat een leuke All Starts! Lekker fris kleurtje.
  Ben erg benieuwd naar je OPI lakjes, mooie glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. de all stars zijn erg leuk en de lakjes van opi erg mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie kleur joh van je allstars!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jaaa ik heb die allstars ook en ik ben ook zo'n fan van die kleur! Perfect voor de lente, hè? :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De muppet lakjes heb ik ook thuis liggen. Die zijn super goed!
  Je zal niet teleurgesteld zijn :)
  x Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk je all stars! Ik ben heel benieuwd naar de lakjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Eigenlijk ben ik wel super benieuwd naar de Trind,Nail Balsam & Nail Repair Natural, dus ik wacht je bevindingen hierover op mijn gemakje af...

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Je all stars zijn super leuk. Hou van die kleur <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 25. mooie all stars! ik heb die kleur in de hoge variant!

  BeantwoordenVerwijderen