Nivea Diamond Gloss.


Mijn favoriete lijn wanneer het om haarproducten gaat is de Diamond Gloss lijn van Nivea. Ik heb vrij droog en lastig haar waardoor ik al een heleboel producten heb geprobeerd maar de producten van Nivea blijven mijn favorieten. Toen mijn shampoo en conditioner laatst helemaal op waren en ik eigenlijk weer nieuwe zou moeten halen kwam er een leuk pakketje bij mij binnen met daarin vier producten uit de Diamond Gloss lijn, inclusief een érg leuk, shiny zakspiegeltje.


Naast de heerlijke producten van Nivea vind ik de verpakkingen ook altijd erg leuk. Ondanks dat ze heel simpel zijn heeft het altijd iets wat het toch weer een stukje meer bijzonder maakt. Zo zitten er op de diamantjes kleine glittertjes en zit er een soort chameleon effect in de sticker op de flacons.


Maar natuurlijk gaat het hier niet om de verpakkingen maar om de producten. Diamond Gloss geeft mijn haar een gezonde en mooie glans nadat ik de producten heb uitgespoeld. Ze maken mijn haren ook érg zacht en ik merk toch wel verschil met het effect wat ik krijg van shampoos en conditioners van sommige andere merken. Ik vind deze producten namelijk nog eens veel fijner dan de meeste (zelfs nog duurdere) merken. Nivea bestaat al heel erg lang en ik gebruik het ook al een lange tijd. Nog geen enkel product van dit merk heeft mij echt teleur gesteld!


Ondanks dat ik zelf niet zoveel mousse gebruik ben ik wel dol op het gebruiken van hairspray. Zeker wanneer ik mijn haren in bijvoorbeeld een staart heb gedaan is het handig om een beetje hairspray te gebruiken zodat alles volledig op zijn plek blijft zitten. De diamond gloss styling spray zorgt daar bij mij ook zeker voor. Het is een spray die ook snel droogt (ik heb een hekel aan hairsprays die lang nat blijven!) en daar ben ik erg blij mee.


Omdat mijn haar van zichzelf al heel veel volume heeft gebruik ik niet zo vaak mousse, maar de keren dat ik dat wel doe zorgt deze mousse voor een heleboel volume. Ik vind het een heel erg fijn product en wanneer je de hairspray na de styling mousse gebruikt ben je voor de rest van de dag verzekerd van een coupe die blijft zitten.

Enthousiast ben ik zeker over deze producten. Ik ben dol op de Diamond Gloss lijn van Nivea en kan deze zeker aanraden, ongeacht je haarsoort.

Nivea Diamond Gloss Styling Mousse €4.25
Nivea Diamond Gloss Styling Spray €4.26
Nivea Diamond Gloss Shampoo €2.99
Nivea Diamond Gloss Conditioner €3.29
Wat is jouw favoriete lijn van Nivea?

18 opmerkingen

 1. ik heb deze in het verleden ook al eens gebruikt, vind de producten erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze producten klinken wel erg goed! :) Ik heb je trouwens genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award, hoe en wat staat op mijn blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijn klinkt goed. Ik gebruik vaak de Color Shine (als ik het goed heb) lijn van Nivea!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt goed! Die heb ik zelf nog niet geprobeerd.

   Verwijderen
 4. Lijken me heerlijke producten! Ik heb in het verleden de shampoo al eens gebruikt en vond die heel fijn. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke verpakkingen! Het lijkt mij een prettige lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, die mousse vind ik altijd lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ik herken me hier helemaal in! Gebruik ook het liefst Diamond Gloss, of anders die fruitige shampoos van Garnier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Garnier ken ik nog niet verder dan alleen hun verpakking. Ben erg benieuwd!

   Verwijderen
 8. Ik gebruik ook al heel lang die shampoo, vind 'm heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vroeger, echt jaaaren geleden, gebruikte ik deze producten ook altijd. Vond het zowat de fijnste budget haarproducten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Op dit moment ben ik erg weg van de Oil & Care lijn van Nivea....maar ik ben zowiezo erg gecharmeerd van Nivea..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oehh lekkere lijn is dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gebruik de conditioner maar ben eigenlijk niet super tevreden

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De shampoo en conditioner gebruik ik regelmatig, de mousse en spray ken ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen