OPI Muppets Most Wanted - I Love Applause.


De laatste tijd koop ik zelf steeds minder make-up en nagellak. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar opeens doet het me niet zoveel meer. Hoe ik eerst liever niet zonder make-up de deur uit ging doe ik het de laatste tijd steeds vaker. Ook mijn nagels bleven langere periodes ongelakt en nieuwe collecties deden me weinig. Natuurlijk kwamen er nog regelmatig leuke pakketjes binnen, maar zelf make-up kopen deed ik weinig. OPI's nieuwe muppets collectie deed mijn hart wel iets sneller kloppen. Ik had toen ik wist dat de collectie uit zou komen al gespaard en daarom wilde ik ook echt een aantal lakjes kopen.


Ik koop nu meer producten die ik écht graag wil hebben en doe niet meer zo aan impulsaankopen zoals ik dat voorheen deed. Het is natuurlijk ook een keer genoeg en ik besef dat ik de laatste tijd liever één blush van MAC koop dan vijf blushes van bijvoorbeeld Essence.  Zo vind ik het geen probleem meer om af en toe iets duurders aan te schaffen; ik koop niet meer iedere week allerlei kleinere dingetjes waardoor de bedragen nog erg meevallen.

Goed, op naar de lak. De Muppets Most Wanted collectie bestaat uit acht lakken die je inclusief de namen onderaan het artikel kunt zien. Ik nam alle glitterlakken mee (Muppets world tour, Let's do anything we want en Gaining mole-mentum) in combinatie met deze lichtroze lak: I love applause. Ik vond de blauwe lak ook érg mooi, maar dit is een dupe van Chanel's Bel-Argus en die heb ik natuurlijk al. (Een goede tip voor de dames die deze kleur nog niet hebben, ze lijken naar mijn mening ontzettend veel op elkaar en verschillen toch wel even van prijs). 


Lichte kleuren lak, en dan met name lichtroze, dekt altijd wat moeizaam. Zo heb ik drie laagjes van dit lakje aan moeten brengen om hem dekkend te maken. Normaal is twee echt een maximum bij mij, maar aangezien de OPI lakken gelukkig erg snel dekken vond ik het dit keer niet erg een derde laagje aan te moeten brengen. De kleur is met dit derde laagje echt prachtig en daarmee is het een perfecte basis voor de glitterende topcoats.


Muppets world tour - Miss piggy's big number - I love applause - Kermit me to speak - Let's do anything we want! - Gaining mole-mentum - Intl' crime caper - Chillin' like a villain.

Ik ben erg blij met dit lakje en zal hem ook zeker vaker gaan dragen. De andere kleurtjes zulen jullie ook snel voorbij zien komen! 

OPI Muppets Most Wanted - I Love Applause €14.25
Wat vind jij van dit kleurtje?

28 opmerkingen

 1. Wat een lief zacht kleurtje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gisteren deze lakjes bewonderd in de DA vond ze allemaal prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De collectie hadden ze een tijdje geleden in de VS en toen vond ik de lakjes een beetje tegenvallen.. Vandaag hou ik een link party op mijn blog waar je je artikelen kunt spammen, doe je mee? x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw. Dit lakjes is prachtig! Stiekem twijfel ik over deze en over Let's do anything we want! beide zijn prachtig maar wel wat duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje! Ik vind OPI altijd een heel fijn merk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou echt van O.P.I. nagellak en dit is echt een super kleur! Love it! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lief lakje! Zoiets mag gewoon niet ontbreken in je collectie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de collectie erg leuk. En inderdaad wat je zegt: ik koop ook steeds minder make-up haha :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jammer dat het moeizaam dekt, wel een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad wat jammer, maar ik ben er alsnog er blij mee.

   Verwijderen
 11. Het is echt een heel mooi kleurtje, helemaal mijn ding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk zacht roze kleurtje!
  Echt mooi

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw meid mooie aankoop ziet er goed uit zeg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige kleur!
  Ik volg je teurg.
  Liefs Gea.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. een kleur die vrijwel overal bij past, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen