OPI Sheer Tints.


Dat ik dol ben op de lakjes van OPI is iets wat ik niet meer hoef te vertellen. Hoe ik vroeger verzot was op de lakjes van Essence ben ik dat nu met OPI. OPI blijft me iedere maand weer verassen met de nieuwe collecties, en de collectie die nog niet in Nederland uit is -is de Sheer Tins collectie. Dit is een collectie die in Nederland alleen in de mini sets verkocht gaat worden, maar als je de grote flesjes wilt kun je hiervoor even op Ebay kijken. Desondanks heb ik het mini setje al in huis en deel ik die érg graag met jullie.Vele mensen zullen Sheer Tints al snel laten staan, maar ik was juist ontzettend enthousiast toen ik erachter kwam dat deze collectie binnenkort uit zou komen. Het is namelijk een setje met vier doorzichtige top coats, maar deze top coats hebben allemaal wel een mooi pastelkleurtje.  Op bovenstaande foto zul je je misschien afvragen waar die pastel kleurtjes gebleven zijn, maar dat word zometeen allemaal zichtbaar.

Dit setje bestaat van links naar rechts uit de kleuren: Don't Violet me down, amberrassed, I can teal you like me en be magentale with me. Paars, geel, blauw en roze. Kleurtjes die gemakkelijk te combineren zijn en daarmee zijn ze ook érg leuk voor de wat warmere dagen.


Deze sheer tints kun je gewoon over een witte lak aanbrengen (zie foto hierboven) of over andere lakjes. Zo kun je ze gemakkelijk over een glitterkleurtje aanbrengen of over een texture lak voor een gaaf effect. 

Op bovenstaande foto heb ik een stel mogelijke combinaties gemaakt.Ombre, ruitjes, streepjes enzovoort. Ik vind het erg leuk om zo met de lakjes te expirimenteren en wanneer één van de kleurtjes op zal raken ga ik hier zeker een full size van bestellen, want ik ben érg enthousiast.

De lakjes zijn wel iets dikker qua structuur dan de normale lakjes van OPI maar dit is geen enkel probleem en het is naar mijn mening zeker niet storend. Ze drogen desondanks erg snel en geven een jelly effect waardoor het van een afstandje een echte gel-look geeft.

OPI Sheer tints | €18,50 per setje van 4 lakjes.
Wat vind jij van deze Sheer Tints?

28 opmerkingen

 1. Super schattige kleurtjes, ik word er helemaal vrolijk van:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ze een leuk effect geven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit echt heel erg leuk....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat leuk! Ik kende dit helemaal nog niet!! Ik wil het wel eens proberen!

  Kisses

  Nathalie
  www.nathalie-kemna.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw super leuk dit, geeft echt een leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw super leuk effect geven ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het effect verrassend leuk van deze sheer tints! Ik denk dat ik me ook een setje van de mini's ga bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had er niet veel van verwacht, maar zo bij elkaar vind ik ze echt ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow had die kleuren niet verwacht toen ik de potjes zag, cool dat ze zo'n effect geven. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. heel leuke kleurtjes en je kan er wel wat mee precies

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg leuk! Eerst ging ik ze ook aan me voorbij laten gaan, maar nu ik je leuke swatches zie, wil ik ze toch wel aanschaffen, de kleurtjes zien er veel zachter uit op de swatches dan in de flesjes, wat ik echt tof vind!
  Veel liefs, Elien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh leuk, ik vind dat ombre effect heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, het lijkt op aquarel! ;-) Ziet er grappig uit. Maar, of ik ze ook zou kopen...Nee, dat denk ik niet. Daar vind ik ze nét niet leuk genoeg voor. Sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind ze zo leuk om te zien, echt leuke effectjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind ze wel leuk maar zou ze niet kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt een super vrolijk effect krijgen de lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat apart zeg ziet er mooi uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het effect vind ik echt geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echt prachtig hoe je ze kan combineren met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Vind ze echt zo leuk! Wanneer komen ze in NL in de verkoop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zal in de loop van deze maand te koop zijn! :)

   Verwijderen
 21. Oeh deze lakjes vind ik echt heel leuk! ^^
  Liefs, José.

  BeantwoordenVerwijderen