Organix Shampoo's & Conditioners.


Van Organix kwam er een tijdje geleden een wel erg leuk pakketje. Ik ontving van dit merk namelijk twee shampoo's en drie conditioners. Een fullsize van de Argan Oil conditioner en mini's van de Cherry Blossom Ginseng en Coconut Milk lijn. Producten met ontzettende leuke verpakkingen en heerlijke geuren. Hier werd ik meteen érg benieuwd naar!


Als ik het me niet vergis hebben deze Rejuvenating Cherry Blossom Ginseng Shampoo & Conditioner ook eens in de Glossybox gezeten. Het kan ook een andere box zijn geweest, maar vanaf dat moment ben ik érg benieuwd geworden naar deze producten. Ik vond de verpakkingen altijd ontzettend leuk en de geuren leken mij ook erg prettig.

Nu ik deze shampoo & conditioner binnen had heb ik ze allereerst geroken, want oh wat was ik benieuwd. En ik werd zeker niet teleurgesteld. Deze Cherry Blossom producten ruiken heerlijk. Het is een beetje een framboosgeur, maar dan net wat bloemiger. Héérlijk.

Ik heb deze producten getest op mijn eigen haar, ik heb van mijzelf redelijk wat krullen, en mijn moeder heeft ze ook nog eens getest. Zij heeft in tegenstelling tot ik stijl haar. Mijn haar voelde heel erg droog aan na gebruik van deze producten en ik dacht in eerste instantie dat het aan mij lag, maar ook bij mijn moeder voelde het haar niet prettig aan na gebruik. Jammer, maar we hebben nog drie andere producten liggen die misschien fijner in gebruik zijn!


Ook de Coconut Milk lijn ruikt heerlijk. Het is een geur die niet iedereen lekker zal vinden, ik ken een boel mensen die niet houden van cocos geuren, maar wanneer je wel van cocos houd is het zeker een aanrader. De geur is duidelijk cocos, maar niet té overheersend en dat is erg aangenaam. 

Maar ook bij deze producten kwam er helaas hetzelfde resultaat uit. Het haar voelde een beetje stroïg aan en het werd heel erg pluizig toen het was opgedroogd. Aangezien het volgende product argan olie bevat had ik nog een klein beetje hoop over voor dit product.


De geur van de Renewing Argan Oil Of Morocco Conditioner is heerlijk. Het is een typisch olie geurtje, maar dan lekker warm met een soort cacoa er doorheen. Het is een geur die niet te overheersend is maar desondanks is hij wel goed aanwezig. Ik denk dat dit een geur is die érg veel mensen lekker gaan vinden. 

En ja hoor, hier heb ik mijn favoriet. Deze conditioner maakte mijn haar lekker zacht en deed zijn werking erg goed. Dit is een product die ik zo weer zou kopen. Je krijgt ook een heerlijk, grote pot van maarliefst 385ML. Hier doe ik desondanks niet zo lang mee door mijn lange haren, maar een maandje of anderhalf red ik hier wel mee en dat is al een hele vooruitgang. 

De Cocos en Cherry Blossom producten hebben helaas niet helemaal goed uitgepakt. Maar de Argan Oil conditioner viel bij mij zeker in de smaak en die kan ik je ook zeker aanraden.

Organix Full Size 385 ML €9,99 per stuk.
Heb jij al eens wat getest van Organix?

17 opmerkingen

 1. Jammer zeg. Blauwe klinkt wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer van de kleintjes, de blauwe fles trekt mij in de winkel ook altijd aan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou zelf graag de Renewing Argan Oil Of Morocco Conditioner willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend jammer en teleurstellend zeg! Dat verwacht je niet van zo'n merk. Blij dat die laatste wel fijn was!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad iets wat ik niet verwacht had. ik was erg blij dat die laatste zoals je zegt wel fijn was. :)

   Verwijderen
 5. Jammer dat het voor jou zo een teleurstellend product voor jou was...ik ben zelf ook altijd aangetrokken door dit soort prachtige falacons, dus ik kan mij de behoefte om die dan te testen wel erg goed voorstellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De blauwe fles klinkt wel goed, maar de rest lijken me geen aanraders!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh die zag ik staan laatst! Jammer dat ze tegenvallen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad erg jammer! Niets aan te doen, geluk dat de blauwe in ieder geval goed bevalt. :)

   Verwijderen
 8. Ik vind de verpakking wel super leuk,maar jammer dat ze zo tegenvallen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Spijtig dat de eerste twee zo tegen vallen.
  Ik was vooral benieuwd naar de berry, lijkt mij zo'n lekker geurtje!
  Raar ook dat de kokos zo tegen valt, je zou toch denken dat iets gebaseerd op kokosmelk z'n werk wel zou doen! Spijtig!

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh die laatste klinkt goed! Ik had die andere inderdaad een keer in een box ontvangen en ook mijn haar werd er heel droog van, heel jammer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee die roze heb ik ook liggen, ik was m gewoon compleet vergeten.Snel maar eens proberen haha

  BeantwoordenVerwijderen