Sleek i-Divine Del Mar Palette.


Een paar dagen geleden zag ik het nieuwste palette van Sleek online staan. Het Del Mar palette was een palette waar ik nog niets van had gehoord of gezien en daarom wist ik ook niet hoe het pigment me zou bevallen. Matte kleuren van Sleek zijn namelijk vaak wat minder gepigmenteerd, maar desondanks besloot ik de gok te wagen.


Zoals altijd het standaard zwarte doosje die jullie al héél vaak op mijn blog voorbij hebben zien komen. Wat mij wel opvalt is dat er voorheen nooit de naam van een palette op de voorkant stond en nu is dat wel zo. Bij mijn Glory palette was dit ook het geval maar verder heb ik het nog niet eerder meegemaakt. Ik zelf vind het in ieder geval érg handig omdat ik zo tussen mijn stapel Sleek palettes gemakkelijk de naam kan vinden. Zowel op de achter als op de voorkant.


De kleurtjes van dit palette zijn weer erg verassend. Ik word vooral érg blij van de bruine, paarse en blauwe teinten omdat ik deze de laatste tijd veel gebruik. Mijn Glory palette gebruik ik ook graag voor deze kleuren en nu heb ik weer een aantal prachtige tinten extra.

Zoals bij ieder Sleek palette hebben de kleuren ook weer namen. Van links naar rechts op de eerste rij zie je: Lounge Lovers, Poolside, Sunset Trip, Ambience, Chilled Out en Blue Marlin. De tweede rij bestaat van links naar rechts uit de volgende kleuren: Opening Party, On The Rocks, Talamanca, Feel Euphoric, Balearic Beat en Paradise.


Lounge Lovers - Poolside - Sunset Trip - Ambience - Chilled Out - Blue Marlin.
Toen ik de eerste rij begon te swatchen was ik meteen érg enthousiast. De kleuren zijn allemaal meer dan goed gepigmenteerd en dat met een nog dun laagje. Van fall out heb ik ook nagenoeg geen last en de fall out die het palette wel creërt is weer gemakkelijk weg te halen met een waaierkwast.


Opening Party - On The Rocks - Talamanca - Feel Euphoric - Balearic Beat - Paradise

De onderste rij bevat al minder felle kleuren en deze neigen ook meer naar pastel. Zoals je ziet komt er iets minder pigment af maar omdat het pastel kleuren zijn vind ik het pigment alsnog meer dan prima. Enkel bij de groene kleur had ik net iets meer pigment verwacht. De andere kleuren zijn op de swatch net zo fel als in het doosje zelf.

Ik ben in ieder geval érg enthousiast over dit palette. Het heeft prachtige kleuren, zit in een compact doosje die gemakkelijk mee te nemen is en ik heb weinig last van fall-out.

Sleek i-Divine Del Mar Palette €9,99.
Wat vind jij van dit nieuwe Sleek palette?

27 opmerkingen

 1. Goed gepigmenteerd maar net iets te felle kleuren voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zitten mooie kleurtjes tussen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super goed uit, zeker voor matte kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Vooral die eerste rij, wat een pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. beautiful colors and the pigmentation looks nice

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I'm really relieved the pigmentation turned out so well, it's a gorgeous palette!

   Verwijderen
 6. Mooi! Eindelijk staat de naam van het palette op de voorkant, dat maakt het zoeken een pak gemakkelijker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie palette, echt hele mooie kleuren! Maar voor mij wel iets te fel :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de verpakking heel leuk :) Ook mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van dit palette had ik ook nog niet gehoord, het ziet er echt goed uit, zeker en vast omdat matte oogschaduw meestal niet zo goed gepigmenteerd zijn, fijn dat dat hier niet zo is!
  Veel liefs, Elien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi palette zeg! Ik vind de pigmentatie er ook erg goed uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem geweldig mooi, met al die felle kleuren...die zou ik wel kopen!...mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er goed uit, leuke kleuren zitten erin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De kwaliteit is top zoals we gewend zijn van Sleek, maar de kleuren zijn niet echt mijn ding. Wel goede review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kleuren zijn inderdaad niet voor iedereen weggelegd. Zelf gebruik ik veel paars, blauw en bruin waardoor ik hem wel vaak ga gebruiken. :)

   Verwijderen
 14. Zulke leuke kleurtjes, heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een heerlijke velle kleuren, het pigment is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie felle kleuren en mooi gepigmenteerd! Dat zal mooie looks geven :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw geweldig toffe kleuren! ben wel benieuwd wat voor een soort ooglooks je hiermee kunt maken

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kleuren!
  Vooral Blue Marlin zou mijn favoriet zijn (:
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. prachtig palette, vooral blue marlin vind ik erg mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen