Urban Decay Naked 3 Palette.


Ik denk dat er weinig beauty liefhebbers zijn die nog niet hebben gehoord van de Naked palettes van Urban Decay. Ik zelf heb ze al een tijdje op het oog, maar €59,00 neerleggen voor een oogschaduwpalette met twaalf kleuren en een kwast vind ik toch een beetje veel. Maar toen ik pas een érg leuk pakketje binnenkreeg van FreshWaterValley voor mijn blog was ik er van overtuigd dat dit palette de hype helemaal waard is!De vorige Naked palettes hadden allemaal een platte voorkant met daarop de naam van het palette en het merk. Bij Naked 3 is hier een verandering in gekomen. Het palette heeft namelijk een heel mooi reliëf patroon in de deksel. Ik zelf vind het wel erg gaaf maar wanneer je hem bij je andere Naked palettes neerlegt is hij wel erg verschillend en om die reden heb ik al veel mensen gehoord die er wat minder blij mee zijn. Maar zolang de kleuren goed zijn ben ik allang tevreden.


En ja, ik vind de kleuren stuk voor stuk prachtig. Naked 3 is qua kleurencombinatie weer erg verschillend met Naked 1 & 2. In de eerste twee palettes is er meer gebruik gemaakt van bruine kleuren terwijl dat bij Naked 3 meer roze kleuren zijn.

De kleuren zijn van links naar rechts: Strange, Dust, Burnout, Limit, Buzz, Trick, Nooner, Liar, Factory, Mugshot, Darkside en Blackheart. Mijn absolute favorieten zijn de laatste vier kleuren. Deze zijn wat minder naked dan de rest maar desondanks dat vind ik dat ze erg goed in dit palette passen.


Ik heb besloten om de swatches niet allemaal op één foto te zetten aangezien de kleuren dan veel minder mooi uitkomen. Op de bovenste foto zie je allereerst de kleuren Strange, Dust, Burnout, Limit en Buzz. Vijf kleuren die allemaal érg goed gepigmenteerd zijn. Hierboven heb ik ook gewoon een dun laagje aangebracht wat betekend dat je het pigment ook nog verder kunt opbouwen.

Val fall out heb ik weinig last in dit palette. Alleen de kleuren die wat meer metallic zijn (Buzz, Trick, Liar en Mugshot) veroorzaken een klein beetje fall out. Dit is echter gewoon weg te halen met een waaier kwast omdat de fall out niet meteen aan je huid vast plakt.


Hoe donkerder de kleuren worden, hoe beter het pigment is. Op bovenstaande foto heb ik opnieuw hele subtiele laagjes aangebracht van de kleuren: Trick, Nooner, Liar, Factory en Mugshot. Alle kleuren zijn wederom ontzettend goed gepigmenteerd. Hier word ik blij van!


De absolute toppers van dit palette zijn Darkside en Blackheart. Dit zijn meteen de donkerste kleuren van het palette maar aangezien donkere kleuren soms juist het minst goed gepigmenteerd zijn wist ik niet wat ik moest verwachten. Maar toen ik ze swatchte was ik helemaal verkocht. Vooral Blackheart is écht heel apart door de zwarte kleur met rode glitters.

Ik ben zeker enthousiast over dit palette. De kleuren zijn prachtig én er zit een kwast bij die erg fijn is in gebruik. Het is even een grote prijs, maar je zult er veel plezier van hebben en naar mijn mening is hij het toch wel waard.

Fresh Water Valley heeft ook nog een érg handig systeem. Dit is namelijk de personal shopper die als volgt werkt: Ga online winkelen in de VS. Heb je iets gezien dat je wilt hebben? Kopieer dan de link naar het artikel (het webadres in de adresbalk).
Hoe maak je duidelijk wat je wilt bestellen? Tijdens het betaalproces op deze website vind je een veld voor "opmerkingen". Plak daar de link naar het Amerikaanse artikel, reken af, en wij kopen het meteen voor je. Je ontvangt een automatische bestelbevestiging van ons, en updates over het verzendproces. Zodra het op ons Amerikaanse adres aankomt verzenden het direct naar jouw verzendadres. Over het algemeen heb je het binnen 10-15 werkdagen in huis. 
Hoeveel moet je betalen? Hieronder kun je het artikel aan het winkelmandje toevoegen. Als je iets wilt bestellen van 182 dollar, betaal je 182 euro. Dan bestel je dus 18 x het artikel van 10 euro en nog 2 x dit artikel van 1 euro. Eenvoudig en betaalbaar!


Wat heb jij maximaal over voor een oogschaduw palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf/webshop ter review
.

24 opmerkingen

 1. Wauw, dat ziet er prachtig uit!
  Geweldig systeem in de webshop ik ben er nu aan het kijken.
  Maar nooit zal ik zoveel geld gaan betalen voor een palette als dit.

  Mooie dag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG, wat een mooie en goede pigmentatie! Met name de laatste twee kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! maar inderdaad erg duur, ik heb een fake palette van BuyinCoins ben daar ook erg blij mee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm. ...Ik moet je eerlijk bekennen dat je van heel goede huize zal moeten komen wil je het voor elkaar krijgen om 72 euro uit mijn knipje te krijgen voor een oogschaduw palette....Op dat gebied ben ik een echte Hollandse van een oudere generatie en zit dus ook nog eens op mijn knip en heb ook nog eens een stevig zitvlak dat het nog lastiger maakt....dus ik denk niet dat ze dit ooit zal gaan lukken bij mij....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi! Wel jammer dat het ook heel erg duur is...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook en het is echt een van mijn favorieten! <3 Ik moet wel zeggen dat deze webshop het palette voor veel duurder verkoopt dan de prijs die ik er voor betaald heb; ik heb volgens mij rond de 50 euro betaald bij Beautybay en dan krijg je ook gewoon het echte palette en het duurde een weekje voor ik hem had ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat het zo duur is :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig palette! Ik hoop dat ik deze ooit ook in mijn bezit krijg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb 'm ook en vind het echt een prachtig palette, gebruik 'm ook heel erg vaak! Heb 'm zelf voor 45 euro gekocht, 72 vind ik wel heel erg duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wow die donkere kleuren, wat een pigmentatie! Maar de andere kleuren zijn ook erg mooi! Stiekem ben ik een beetje jaloers want ik zou dit palette ook erg graag willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw, prachtig palette.! toch gebruik ik niet vaak genoeg oogschaduw om er €72,00 voor neer te leggen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh wat een prachtig palette! Ik heb het Naked zelf ook, maar als ik deze kan kopen als ik nog eens in de Sephora ben ga ik dat zeker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat fijn dat je deze voor je blog hebt gekregen. ik vind m wel erg duur op deze site. ik heb m in londen gekocht voor een euro of 45.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt me wel super! Helaas gebruik ik praktisch nooit make-up :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 72 euro vind ik wel verschrikkelijk veel. Op Beautybay kan je hem voor ongeveer 45 kopen én met gratis verzending. Ik dacht eerst dat deze kleuren totaal niks voor mij waren, beetje te roze, maar hoe meer foto's en swatches is zie, hoe leuker ik hem ga vinden en stiekem wil ik hem ondertussen ook al haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha inderdaad, wie nu nog niet van het Naked 3 palette gehoord heeft, heeft de voorbije maanden op een andere planeet gewoond! :D
  Ik heb hem ook en ben er echt super tevreden mee, de pigmentatie is echt waanzinnig goed!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtig palette en geweldige pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooi, maar ik vind de prijzen echt heel duur van deze paletten! Best jammer, want de kwaliteit schijnt echt geweldig te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen