Victoria's Secret Body Splash - Simply Breathless.


In de herfstvakantie van vorig jaar ben ik een aantal daagjes naar London geweest. Ik heb hier toen voor het eerst een aantal bodysplashes van Victoria's Secret gekocht en vanaf dat moment was ik om. Helaas had ik enkel de mini versies gehaald (60 ML) maar nu ik in de Etos folder zag dat er daar grote body splashes te koop waren voor slechts €10,00 heb ik alsnog mijn slag kunnen slaan. Helaas hadden ze bij ons slechts drie geuren waarvan ik er al twee had. Gelukkig zat mijn favoriet (Love Spell) hier wel bij en daarom nam ik deze in combinatie met een voor mij nieuwe body splash, Simply Breathless, mee naar huis.


De body splashes van Victoria's Secret hebben allereerst ontzettend leuke verpakkingen. Ik vind ze erg mooi vormgegeven doordat ze zo simpel zijn maar desondanks dat maken de bloemen op de achtergrond het wel helemaal af. 

De body splash is aan te brengen door een gemakkelijke spuitdop. Ik vind het zelf altijd erg lekker om er een paar keer mee te sprayen en er vervolgens door te lopen. Zo ruikt hij niet te sterk, de geur is namelijk érg zoet, maar is hij toch aanwezig.

De geur van Simply Breathless is erg lastig om te omschrijven. Hij is zoet, maar tegelijkertijd bloemig. Deze body splash bevat dan ook geuren van freesia & mandarijn. Inderdaad het geen wat ik ruik, en wat is dit een lekkere combinatie. Hij is warm en gelijktijdig zoet. Ik vind hem érg lekker!


Van een body splash moet je niet verwachten dat hij erg lang blijft hangen. Het is een product wat nog wel een keertje vervaagt doordat het ook een erg licht product is. Ik vind het fijn om na drie uurtjes lichtjes bij te sprayen, vooral op een warme dag is dit wel nodig. Je kan natuurlijk ook rechtstreeks op je huid sprayen en dan is dat sprayen niet zo snel weer nodig.

De body splashes kosten normaal €12,00 maar zijn nu tijdelijk te koop bij Etos voor slechts €10,00.
Heb jij al een body splash van Victoria's Secret?

22 opmerkingen

 1. Ik ben erg benieuwd naar de geur. Jammer dat deze al bijna overal uitverkocht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke actie! Ik ben echt benieuwd naar deze splashes! Wij hebben geen Etos in België :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijke geurtje, ik hou van bodysplashes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben wel benieuwd geworden naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo jammer dat wij geen etos hebben in België! Ik wil de body splashes al zolang uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg jammer inderdaad! Ze zijn wel te bestellen bij VS zelf maar dan kom je meteen een heel stuk duurder uit.

   Verwijderen
 7. Hij klinkt wel erg lekker! Bij mijn Etos waren de body splashes helaas niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat zonde, hier waren ze ook erg snel uitverkocht!

   Verwijderen
 8. Hij klinkt erg lekker. Bij mijn Etos hadden ze ze ook al niet meer. Super jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo jaloers! Ik wil al lang eens een bodyspray van VS :)
  Ze ruiken zo goed

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat leuk dat je er nog 1 hebt kunnen scoren die je nog niet had!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah, ik heb deze ook en ik ben er zo blij mee! Hij ruikt heerlijk. X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aah super, morgen weer op Schiphol ga ik weer even snuffelen bij VS :)! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb deze ook, ben echt verliefd op de geur!

  BeantwoordenVerwijderen