Visitekaartjes van Esprinto.


Al een tijdje twijfelde ik om visitekaartjes te gaan bestellen. Aan de ene kant wilde ik het wel erg graag terwijl ik me aan de andere kant afvroeg wanneer ik ze nou zou gebruiken. De laatste tijd doe ik echter regelmatig eens een winactie en dan is het natuurlijk leuk om er een visitekaartje bij in te kunnen doen. Ook als ik iemand mijn blog eens wil laten zien is dit erg gemakkelijk en daarom besloot ik om er toch maar eens wat te laten maken. Ik deed dit bij Esprinto en ik ben heel erg blij met het uiteindelijke resultaat.


Ik besloot te gaan voor honderd standaard visitekaartjes. Deze hebben een matte voorkant én achterkant. Ik heb ook niet zelf een kaartje ontworpen maar ben gegaan voor één van de standaard ontwerpen. Ik ben hier zelf namelijk niet zo goed in en daarom zijn deze ontwerpen erg makkelijk. Je hebt een heleboel keuze in zowel designs als de kleuren. Wanneer je een design erg gaaf vind maar een kleur wat minder kun je deze namelijk gewoon naar wens aanpassen. Zo stond dit ontwerp in roze op de site maar heb ik besloten hem blauw te maken. Zo is hij net wat meer naar mijn smaak en ben ik er helemaal blij mee.

De tekst op een visitekaartje is natuurlijk voor iedereen anders. Je kan er je telefoonnummer en dergelijke allemaal opzetten, maar ik besloot het vrij rustig te houden. Ik ging voor mijn sitenaam en een beschrijving hier van in combinatie met mijn naam, e-mail adres, url van mijn blog en de url van mijn webshop.


Op de achterkant wilde ik ook een simpel iets. Ik dacht eerst aan een leuke quote, maar mijn webshop vond ik net iets mooier aangezien ik het wel rustig wilde houden. Het moet toch een beetje persoonlijk zijn en aangezien ik zelf ook van rustig houd lag dit het dichtste bij mij.

De kwaliteit van de visitekaartjes vind ik persoonlijk erg fijn. Zo zijn ze vrij stevig en buigen de hoekjes niet al te gemakkelijk om. Door Esprinto werd ik ook erg fijn geholpen en de visitekaartjes waren ontzettend snel binnen. Dit is zeker een bedrijf waar ik vaker iets zou willen bestellen!

Voor honderd standaard visitekaartjes betaal je €13.95. Dan heb je de voor én achterkant bedrukt naar eigen wens. 
Wat vind jij van mijn visitekaartjes?

Dit artikel bevat producten die ik van een bedrijf/webshop heb ontvangen ter review.

24 opmerkingen

 1. Ze zijn heel mooi geworden! Strak en overzichtelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Clean en mooi. Zoals ik het liefst zie ^^

  Had zelf ook lang getwijfeld maar ze komen echt van pas! En voor die prijs moet je het inderdaad niet laten... :)

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke visitekaartjes! Simpel, maar mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof dat je visitekaartjes hebt voor je blog! Heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn heel leuk geworden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gave visitekaartjes! Mooi ontwerp ook :).
  Ik wil ook nog steeds visitekaartjes. Zoveel handiger. Ik wil graag mensen mijn gegevens kunnen geven, maar dan heb ik weer geen kaartje en moet ik het weer opschrijven. En inderdaad voor winacties is het helemaal handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze kunnen inderdaad goed van pas komen! Ik vind ze mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaartjes. Ik heb ze ook en het is toch heel handig om altijd bij je te hebben! Je weet maar nooit wie je tegenkomt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er ook! Is inderdaad wel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk visite kaartje!! Bij vistaprint heb ik weleens gekeken esprinto kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooi strak design heb je gekozen! ik vind visitekaartjes ook altijd handig voor events!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaartjes, ik kende Esprinto nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat zijn ze mooi geworden! En wat slim om ze ook bij een pakketje mee te geven. Ik kende Esprinto nog niet, maar ik ga zeker eens kijken. Dankjewel voor de tip. X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahw wat schattig zeg! Wel een leuk idee vooral met die winacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk!
  xx
  www.myrunwayfashionworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind ze heel erg mooi, rustig...
  en goed passend bij de naam van je blog....

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ze zijn heel leuk geworden! Rustig en mooi, ideaal! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen