Benefit the POREfessional primer.


Het is al een lange tijd geleden dat ik de POREfessional primer heb aangeschaft, maar ik gebruik hem pas sinds een tijdje iedere dag. Vooral nu het wat warmer weer is vind ik hem prettig om te gebruiken. Hij werkt namelijk niet alleen om je poriën wat op te vullen, maar hij werkt ook als een primer waardoor je foundation langer blijft zitten.


Alleen de verpakking is natuurlijk al ontzettend leuk, dat zijn we inmiddels wel gewend van Benefit, maar het tubetje is ook nog eens ontzettend praktisch. Ik vind het wel jammer dat hij maar zo klein is. Per keer ben je namelijk redelijk wat van de inhoud nodig waardoor je niet lang met dit tubetje zal doen. En dat terwijl hij een fikse prijs van €33.00 met zich meedraagt.


Maar als het de prijs waard zou zijn vond ik het niet erg om dit bedrag er voor te betalen. Daarom besloot ik om het tubetje maar gewoon mee te nemen. Ik las er zoveel goede reviews over dat ik toch wel erg benieuwd werd.

En ja hoor, ik ben erg blij met deze aankoop. De POREfessional maakt mijn poriën zichtbaar minder aanwezig en daar ben ik erg blij mee. Vooral bij mijn neus waren mijn poriën namelijk vrij aanwezig en dat was iets wat ik zelf altijd vervelend vond. Maar nu is dat gelukkig opgelost.

Wat ik nog wel het aller prettigst vind is dat dit product mijn make-up veel langer laat zitten. Ik heb vooral in de warme dagen weinig last van het ''smelten'' van mijn make-up. Ik vind het altijd zo jammer hoe dat in de zomer langzaam een soort van in je huid trekt. Natuurlijk draag ik dan ook niet altijd foundation tijdens deze dagen, maar vaak vind ik het net wat prettiger om een dun laagje aan te brengen die dan wel de hele dag blijft.

Al met al ben ik zeer tevreden met the POREfessional. Of ik hem opnieuw zou kopen? Dat niet. Je gebruikt het tubetje niet eens zo vaak voordat hij al op is en dat is me de prijs niet waard. Dan ga ik wel op zoek naar een andere primer. 

Benefit the POREfessional primer - €33.00
Wat is jouw favoriete primer?

15 opmerkingen

 1. Heb het product al een aantal keer voorbij zien komen en t klinkt steeds zo goed! Misschien toch ook maar eens proberen :D Idd als het écht goed werkt is het het geld ook waard.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me echt een fijn product! Ik ben alleen bang dat mijn huid er misschien niet goed op gaat reageren, dus misschien moet ik maar eerst een testertje ofzo proberen voordat ik een fullsize koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb m ook en hij is echt de beste !

  have you seen my latest post ?
  www.v-fashionwise.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zit al een tijdje te twijfelen of ik deze zal kopen! Hij lijkt me heel fijn, maar 33 euro voor iets waar niet veel in zit en snel op gaat dat is dan wel weer een beetje duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oe klinkt goed, deze maar eens gaan uitproberen :). Fijn dat je make-up veel langer blijft zitten :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze primer zou ik graag nog eens willen toevoegen aan mijn stash. Door de prijs is het er nog niet van gekomen, maar het lijkt me wel een erg fijn product om te gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze wil ik ook nog een keertje proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Had je er nu heel lang mee gekund was het zeker een mooie oplossing geweest! Klinkt wel heel goed, maar die prijs is inderdaad wel aan de hoge kant zeg...!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze klinkt fijn! Vind wel de prijs een beetje veel voor mijn studentenbudget :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ziet er super goed uit, vind hem alleen wel duur

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad erg duur, maar die verpakking is wel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kende het nog niet. Leuke verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. lijkt me een erg fijn product, wel jammer van de prijs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een goede, eerlijke review! Ik heb deze ook, ik won hem via Instagram. :-)
  Ik volg je nu ook op Bloglovin'

  BeantwoordenVerwijderen