China Glaze - Smoke And Ashes.


Een lange tijd geleden bracht China Glaze de Hunger Games collectie uit. Ik heb destijds de hele collectie gekocht, maar er waren nog enkele lakjes die ik nog niet had gedragen. Toen ik Smoke And Ashes in mijn stash zag staan besloot ik om daar maar eens verandering in te brengen. Dit was één van de kleuren die ik nog niet eerder had gedragen, maar ik heb geen flauw idee waarom; hij is namelijk prachtig.


Het lakje bevat in het potje ook nog eens prachtige glitters in alle kleuren van de regenboog. Op mijn nagels is daar weinig van terug te zien door het doffe weer wat we de afgelopen tijd hebben gehad. Wanneer ik hem in de zon hield (als die er al was) zag je deze glitters wel erg mooi terug, maar natuurlijk was dat niet het geval wanneer ik de foto's wilde maken. 

Het lakje dekt in één laagje eigenlijk al perfect, maar ik vind het fijn om een tweede laagje aan te brengen. China Glaze lakjes geven mij altijd het gevoel dat de lak erg dun is en daarom gaat de lak er ook vrij snel af bij mij als ik niet nog een top coat aan breng. Het scheelt wel dat de lakken doordat ze zo dun zijn erg snel drogen, dus het is niet zo dat hij weer ontzettend lang moet drogen door het net aangebrachte laagje topcoat. In combinatie met een tweede laagje en een top coat ziet hij er dus zo uit. 


Ondanks dat de mooie glitters niet helemaal op de foto te zien zijn (afgezien van het potje zelf, waar je ze dus wel ziet) vind ik het kleurtje erg mooi overkomen. Zo zag hij er ook precies uit op mijn nagels en ik ben erg blij dat ik hem eindelijk eens heb geprobeerd. Dit is namelijk een kleurtje wat ik nog veel vaker ga dragen.

China Glaze - Smoke And Ashes €5.95
Wat vind jij van dit kleurtje?

13 opmerkingen

 1. Heel mooi lakje! Persoonlijk vind ik het wel iets te donker voor met dit mooie weer, eerder een winterkleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je helemaal gelijk in! Ik droeg hem op een regenachtige dag en toen vond ik hem wel erg mooi. :)

   Verwijderen
 2. Ik vind de shimmers erin prachtig! Mooie kleur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kleur ik vind die shimmer ook heel prachtig!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof kleurtje. Maar meer voor najaar hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het wel mooi om te zien als je heel erg lange nagels hebt...Ik ben er eerlijk gezegd dus niet helemaal "in love" op...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt een mooi kleurtje. al vind ik het meer wat voor de winter

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Denk dat als je 'm in de zon ziet je je ogen er niet vanaf kan houden. Ik vind 'm mooi! Hou van donkere lakken!

  BeantwoordenVerwijderen