Claride Peeling Mask & Calming Mask.


Ik merkte de laatste tijd dat ik helemaal geen maskertjes meer gebruikte. Vaak neem ik wel een masker mee wanneer ik in bad ga, maar met vochtige handen krijg je deze vaak niet los waardoor ik de moed maar op geef. Daarom geef ik de voorkeur aan maskers in een tube. Zo ontving ik van het merk Claride een Peeling Mask en een Calming Mask, beide in tube vorm! Als eerste teste ik het Calming Mask. De geur sprak mij al heel erg aan en en natuurlijk hoopte ik dat de werking dat ook zou doen. Ik ontving deze maskertjes van Cormetica in combinatie met een aantal crème samples. Zij hadden mij aangeraden om eerst de crème op een gereinigde huid aan te brengen en daarna het masker. Doordat het masker de huid tijdelijk afsluit wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en kan deze de actieve werkstoffen beter opnemen, evenals die van de crème. Ik had nog niet eerder een crème onder een maskertje aangebracht maar besloot het voor deze keer toch maar te doen.Nadat ik het masker een kwartiertje had laten zitten (officieel zijn tien minuten genoeg, maar ik wilde nog eventjes genieten van het fijne maskertje), wastte ik hem eraf. Ik voelde toen ik hem op deed al dat hij heel erg aangenaam was en na de tijd voelde dit natuurlijk nog veel beter. Het is écht een heerlijk maskertje. Mijn huid was ontzettend zacht en ook waren de onzuiverheden die ik had een stuk rustiger en minder zichtbaar.

Het enige nadeel aan deze maskertjes vind ik de prijs. Je krijgt een tube van 50 ML voor €20.95. Als je het omrekent (je kan heel vaak met één tube) is het natuurlijk als nog geen geld, maar wanneer je het in één keer uitgeeft klinkt het als een groot bedrag. Ik vind zelf dat je wel écht waar krijgt voor je geld. Mocht je dit er nou niet voor over hebben heb ik nog iets leuks, binnenkort komt er namelijk een leuke winactie met Cormetica online.


En dan natuurlijk het tweede maskertje nog. Dit is een peeling mask in plaats van een calming mask. En nu zul je waarschijnlijk aan een peel-off masker denken, maar dat is het ook niet. Dit masker is een soort gezichtsscrub die je net als een masker wat langer in laat trekken. Dit masker bevat groene klei, plantaardige extracten van komkommer, berk en brandnetel voor een reinigende werking en diepe reiniging van de huid. De microgranules en amandel schillen helpen om dode huidcellen en onzuiverheden zorgvuldig te laten verdwijnen en het masker zorgt voor een zachte, helderdere huid. 


Dit maskertje bevat ook daadwerkelijk kleine scrubdeeltjes en ondanks dat ik een wat dikkere laag heb aangebracht trekt hij erg snel in mijn huid. Hij droogt goed op en trekt net als het Calming Mask als het ware in mijn huid. Hoe mijn huid bij het aanbrengen van de maskers eerst blauw en groen/bruin was -was al die kleur voor het afspoelen al verdwenen.

Ook dit masker laat mijn huid na gebruik ontzettend zacht aanvoelen. Ik ben echt heel erg blij dat ik dit merk heb leren kennen. Een favoriet van de maskers kan ik niet noemen, maar beide maskers hebben hun eigen, fijne werking. Zo geeft het calming mask mijn gezicht echt een tijdelijke oppepper en is die lekker fris. Het peeling mask heeft daar in tegen juist een werking die op lange termijn steeds meer zichtbaar wordt. Ik ga deze producten beide blijven gebruiken en ik ben erg benieuwd wat dit voor mijn huid blijft doen. Nu werkt het in ieder geval érg positief.


Binnenkort komt er een heerlijke winactie online van Cormetica waar ik één van jullie blij kan maken en ondertussen blijf ik zelf ook gebruik maken van deze maskertjes. Hoe ik eerst te weinig maskertjes gebruik moet ik nu oppassen dat ik ze niet te vaak gebruik, want de verleiding is door de heerlijke werking érg groot.

Had jij al eens van dit merk gehoord?

Dit artikel bevat producten die ik van een bedrijf/webshop heb ontvangen ter review.

18 opmerkingen

 1. Ik heb nog nooit gehoord van dit merk, maar door je review ben ik er wel erg nieuwsgierig naar! Thnx voor je duidelijke, goede review

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De prijs is inderdaad aan de hoge kant. Maar het klinkt wel als een heel fijn masker! Kende het merk niet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende het tot voorheen ook niet, maar ben nu erg benieuwd naar de andere producten. :)

   Verwijderen
 3. Ik kende het merk niet maar het lijken me wel fijne producten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze lijken me allebei wel fijn! Vooral dat Peeling mask is iets dat ik nog niet vaak ben tegengekomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie & fijne foto's heb je gemaakt! Dat vind ik echt belangrijk bij een blog. De maskertjes lijken me heel fijn, maar ze zijn wel prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :)
   Ze zijn inderdaad wat prijzig, maar érg prettig.

   Verwijderen
 6. kon het masker nog niet, maar lijkt me wel heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende het nog niet, maar lijkt me echt een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze lijken me beide wel fijn! :) Alleen wel wat aan de hoge kant qua prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed! Ik gebruik een moisturizing cream van Claride en die is echt heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze lijken mij erg fijn, vooral die peeling mask! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmm, zijn vast erg fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben eerlijk gezegd niet zo heel erg van de maskertjes, maar ik gun mijzelf ook de tijd er niet echt voor...de laatste tijd besteed ik veel meer tijd aan de verzorging van mijn huid en misschien moet ik ook eens echt regelmatiger een maskertje gaan nemen...

  BeantwoordenVerwijderen